Żużel

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Re: Żużel

Postprzez Kamil232 N 17.07.2011 0:14

Są na Jutubie, poza tym widziałem Hansa na żywo :P Do Golloba można tylko porównywać właśnie Hansa, Maugera i Rickardssona i to wszystko. Wyniki to nie wszystko, Małysz nie ma złota olimpjskiego Soinien, Bystoel czy Niemienen mają i co z tego?
Obrazek
Kamil232
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez arek_ahig N 17.07.2011 1:06

Kamil232 napisał(a):Są na Jutubie, poza tym widziałem Hansa na żywo :P Do Golloba można tylko porównywać właśnie Hansa, Maugera i Rickardssona i to wszystko. Wyniki to nie wszystko, Małysz nie ma złota olimpjskiego Soinien, Bystoel czy Niemienen mają i co z tego?

Sorry, ja Tomka darze olbrzymia sympatia i bardzo go cenie, ale gdzie jeden mis, a gdzie szesc jak Tony dla przykladu. Maugera ciezko porownac, inne czasy, tylko jedne zawody.

Jezeli chodzi o sukcesy to Tomkowi daleko nawet do Crupmiego. Australijczyk raz ze ma duzo wieksza liczbe IMS, to dodatkowo od 10 lat nie schodzi z podium.
Ciekawe skad ta sympatia Kamila do Chudego? Wiem ze kibicuje Stali, ale Tomek to Gryf z krwi i kosci, Gorzow pozostanie tylko niewielkim punktem w biografii Golloba. :mrgreen:

W kazdym badz razie zycze Tomaszowi obrony misia, bo jak pisalem bardzo go lubie i to glownie dzieki niemu wiele wiele lat temu ogladalem IMS, bo samo zainteresowanie zuzlem wynika z miejsca mego pochodzenia. :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
arek_ahig
Kapitan
Kapitan

Postprzez Ebi So 31.03.2012 6:47

Grand Prix Nowej Zelandii ktoś ogląda? :P
Obrazek
Ebi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Boromir So 31.03.2012 7:14

GP rozgrywane na antypodach a i tak przy linii startowej bije po oczach "Leszno" i "Gorzów" :lol:
Obrazek
Boromir
Kapitan
Kapitan

Postprzez Ebi So 31.03.2012 7:15

Boromir napisał(a):GP rozgrywane na antypodach a i tak przy linii startowej bije po oczach "Leszno" i "Gorzów" :lol:

To jest kwestia sponsorstwa. Równie dobrze można powiedzieć, że po oczach biją Monster Energy czy Red Bull. No ale to firmy. A sprawa lansowania polskich miast na kewlarach jest gdzieś od dwóch sezonów (teraz trzeci).
Obrazek
Ebi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Boromir So 31.03.2012 7:24

Wiem, ale jakoś tak dziwnie... Jednak cały żużel kręci się wokół kilku krajów, a już zwłaszcza dzięki Polsce.
Obrazek
Boromir
Kapitan
Kapitan

Poprzednia strona

Powrót do Inne sporty