Znalezione wyniki: 30

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

A co do Belletiego to napewno jest leprzy niz salgado i stwierdzam to po oglšdaniu meczów zarówno Barcy jak i realu :P :lol: :lol: :lol: No juz widac po braku szacunku dla klubu ze jestes obiektywny :lol: :lol: :lol: Szczegolnie ze nawet kibice Barcelony nabijali sie z Belletiego, a jego dosrodkown...
przez _Jacol_
N 31.07.2005 0:17

Dział: Hiszpania
Wątek: Real Madryt (zbiorczy)
Odpowiedzi: 3479
Wyświetlone: 260157

Belletti człowiek kaleka :roll: Nie wiem czy jest sens z Tobą dyskutować jeśli Ty taką dziecinadę odwalasz. Może Salgado grał lepiej :lol: LOL No jak porownujesz Belletiego (ktory osmieszyl sie w kliku meczach Barcy prezentujac beznadziejna forme przez wiekszosc sezonu) z jednym z najlepszych prawy...
przez _Jacol_
So 30.07.2005 23:03

Jest tez Diogo Ktory gra jako DM :> chyba pomyliles do z Pablo Garcia bo Diogo to obronca. Podaj mi jednego obronce Realu o chociazby takich samych umiejetnosciach defensywnych co Ujfalusi. Prawda jest taka ze Real nie ma zadnego dobrego obroncy. Real nie bedzie mial nigdy takiej defensywy jak czol...
przez _Jacol_
So 30.07.2005 22:15

Nie wiem czy kogoś sprowadzą ale Perez wpadł na genialny plan sprzedaży Samuela do Interu :lol: :lol: :lol: Czlowieku czy ty w ogole ogladasz mecze Realu? Widziales jak El Dziura tam gral, co on tam wyprawial. Co mecz jakas wpadka. Powolny, ocięzaly brutal tyle mozna o nim powiedziec. Dobrze ze sie...
przez _Jacol_
So 30.07.2005 20:43

No niestety Robinho poszedl do realu :( Ja nie chce być prorokiem ale chłopak tam sobie nie poradzi:( Muszą go w madrycie dobrze karmić bo nożki ma jak zapałki, chociaż Ronaldinho jak przybyl do Europy też był szczupły. A gdzie niby mialby lepiej? W Anglii gdzie wiekszosc zespolow nadal gra ostra '...
przez _Jacol_
So 02.07.2005 12:29

Czy ten drugi zestaw wam czegos nie przypomina: http://www.fcbarcelona.com/imagenes/jugadores/futbol/varis/270605_novaequipacio_difok.jpg http://www.wisref.org/images/walter_jamey.jpg Teraz widocznie beda mogli sobie sami gwizdac karne z niczego :lol: Nikt nie bedzie mowil ze im sedzia pomaga :]
przez _Jacol_
Pt 01.07.2005 15:16

Wątek: F.C. Barcelona (zbiorczy)
Odpowiedzi: 3244
Wyświetlone: 242344

to nic nie zmienia. teraz jest usprawiedliwiony? mnie bila mama to ja mam prawo byc seryjnym mordercom? byl faszystom, a real byl faszystowskim klubem i nie interesuje mnie z jakich powodow, bo to sprawa drugorzedna. Czyli zostales wyslany na wojne, zabijaja twoich kolegow a ty co robisz? Zobacz il...
przez _Jacol_
So 04.06.2005 14:48

skad wziales az tak chamsko propagandowy tekst? z gazetki faszystowskiej? Poczytaj ksiazki historzyczne o Franco i w jaki sposob, w ktorym roku Hiszpania dolaczyla do Faszystow, wtedy sie dowiesz jaki faszysta byl Franco. np tu http://www.mowiawieki.pl/artykul.html?id_artykul=289 Poczytaj sobie dal...
przez _Jacol_
So 04.06.2005 14:38

sedziowie sedziuja pod barca. barca to faszystowski klub, ktory pozbyl sie zadluzenia dzieki rzadowi. buahahahahaha. o ile wiem to od zawsze real byl wspomagany. o ile wiem to real to FASZYSTOWSKI klub. o ile wiem to wstydzilbym sie im kibicowac. Faszysta to byl twoj ojciec. Real byl zawsze hiszpan...
przez _Jacol_
So 04.06.2005 14:12

(z Betisem czy Villareal) Przypomne tylko ze z Betisem zremisowali tylko dzieki sedziemu ktory gwizdnal karnego za nic i przedluzyl mecz tak dlugo az strzela bramke (w 96 minucie). Tak samo bylo z Valenica. Z Sevilla nie widzial 3 podrecznikowych karnych itd. Ogolenie jak statystycy policzyli ile z...
przez _Jacol_
So 04.06.2005 10:54

i twierdze, ze real nawet w najlepszym momencie sezonu, nie zblizyl sie do sredniego poziomu barcy! a barca jest lepsza w kazdym elemencie gry, od obrony po atak. nie afiszuj sie juz tak z tym meczem w madrycie, bo jakbys nie zauwazyl to barcelona miala wiecej sytuacji do zdobycia goli, tylko miala...
przez _Jacol_
Pt 03.06.2005 21:18

Drugi defensywny pomocnik jest niezbedny: kartki, kontuzje, spadek formy itd. A do tego bedzie Luxe mial nowy wariant taktyczny, np gra z dwoma defensywnymi pomocnikami i szybkimi skrzydlowymi
przez _Jacol_
Pt 03.06.2005 17:17

qczak napisał(a):szkoda ze Valencia nie zagra w PUefa, bo Pat moglby sie pokazac na arenie miedzybarodowej, ale pichichi zawsze moze zdobyc :twisted:

I pokazac pewnym panom ze nie slusznie go z klubu wywalili :twisted:
przez _Jacol_
Pt 03.06.2005 17:14

Wątek: F.C. Barcelona (zbiorczy)
Odpowiedzi: 3244
Wyświetlone: 242344

pozostane przy swoim, ci starsi pilkarze powinni zostac zastapieni przez mlodych, robinho powiniem godnie zastapic zidana, real ma jakby nie bylo stary sklad w przeciwienstwie np do barcy kto ci powiedział, że Robinho przejdzie do Realu (ja myślę, że transfer do Arsenalu jest całkiem REALny :wink: ...
przez _Jacol_
Cz 02.06.2005 23:45

Wątek: Hiszpania - Transfery (zbiorczy)
Odpowiedzi: 1500
Wyświetlone: 147326

achaa, tak by to wygladalo, a kto gralby z zidanem w srodku?? bo teraz to jest beckham Dawno chyba meczow Realu nie widziales bo Beckham gra od dawna na swojej starej pozycji. W srodku gra Gravesen a no fakt, juz jakis czas nie widzialem meczu realu, czyli graja tak: ??? ---------------------------...
przez _Jacol_
Cz 02.06.2005 22:03

Wątek: Hiszpania - Transfery (zbiorczy)
Odpowiedzi: 1500
Wyświetlone: 147326
Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl