A co do Belletiego to napewno jest leprzy niz salgado i stwierdzam to po oglšdaniu meczów zarówno Barcy jak i realu :P :lol: :lol: :lol: No juz widac po braku szacunku dla klubu ze jestes obiektywny :lol: :lol: :lol: Szczegolnie ze nawet kibice Barcelony nabijali sie z Belletiego, a jego dosrodkown...
Belletti człowiek kaleka :roll: Nie wiem czy jest sens z Tobą dyskutować jeśli Ty taką dziecinadę odwalasz. Może Salgado grał lepiej :lol: LOL No jak porownujesz Belletiego (ktory osmieszyl sie w kliku meczach Barcy prezentujac beznadziejna forme przez wiekszosc sezonu) z jednym z najlepszych prawy...
Jest tez Diogo Ktory gra jako DM :> chyba pomyliles do z Pablo Garcia bo Diogo to obronca. Podaj mi jednego obronce Realu o chociazby takich samych umiejetnosciach defensywnych co Ujfalusi. Prawda jest taka ze Real nie ma zadnego dobrego obroncy. Real nie bedzie mial nigdy takiej defensywy jak czol...
Nie wiem czy kogoś sprowadzą ale Perez wpadł na genialny plan sprzedaży Samuela do Interu :lol: :lol: :lol: Czlowieku czy ty w ogole ogladasz mecze Realu? Widziales jak El Dziura tam gral, co on tam wyprawial. Co mecz jakas wpadka. Powolny, ocięzaly brutal tyle mozna o nim powiedziec. Dobrze ze sie...
No niestety Robinho poszedl do realu :( Ja nie chce być prorokiem ale chłopak tam sobie nie poradzi:( Muszą go w madrycie dobrze karmić bo nożki ma jak zapałki, chociaż Ronaldinho jak przybyl do Europy też był szczupły. A gdzie niby mialby lepiej? W Anglii gdzie wiekszosc zespolow nadal gra ostra '...
Czy ten drugi zestaw wam czegos nie przypomina: http://www.fcbarcelona.com/imagenes/jugadores/futbol/varis/270605_novaequipacio_difok.jpg http://www.wisref.org/images/walter_jamey.jpg Teraz widocznie beda mogli sobie sami gwizdac karne z niczego :lol: Nikt nie bedzie mowil ze im sedzia pomaga :]
to nic nie zmienia. teraz jest usprawiedliwiony? mnie bila mama to ja mam prawo byc seryjnym mordercom? byl faszystom, a real byl faszystowskim klubem i nie interesuje mnie z jakich powodow, bo to sprawa drugorzedna. Czyli zostales wyslany na wojne, zabijaja twoich kolegow a ty co robisz? Zobacz il...
skad wziales az tak chamsko propagandowy tekst? z gazetki faszystowskiej? Poczytaj ksiazki historzyczne o Franco i w jaki sposob, w ktorym roku Hiszpania dolaczyla do Faszystow, wtedy sie dowiesz jaki faszysta byl Franco. np tu http://www.mowiawieki.pl/artykul.html?id_artykul=289 Poczytaj sobie dal...
sedziowie sedziuja pod barca. barca to faszystowski klub, ktory pozbyl sie zadluzenia dzieki rzadowi. buahahahahaha. o ile wiem to od zawsze real byl wspomagany. o ile wiem to real to FASZYSTOWSKI klub. o ile wiem to wstydzilbym sie im kibicowac. Faszysta to byl twoj ojciec. Real byl zawsze hiszpan...
(z Betisem czy Villareal) Przypomne tylko ze z Betisem zremisowali tylko dzieki sedziemu ktory gwizdnal karnego za nic i przedluzyl mecz tak dlugo az strzela bramke (w 96 minucie). Tak samo bylo z Valenica. Z Sevilla nie widzial 3 podrecznikowych karnych itd. Ogolenie jak statystycy policzyli ile z...
i twierdze, ze real nawet w najlepszym momencie sezonu, nie zblizyl sie do sredniego poziomu barcy! a barca jest lepsza w kazdym elemencie gry, od obrony po atak. nie afiszuj sie juz tak z tym meczem w madrycie, bo jakbys nie zauwazyl to barcelona miala wiecej sytuacji do zdobycia goli, tylko miala...
Drugi defensywny pomocnik jest niezbedny: kartki, kontuzje, spadek formy itd. A do tego bedzie Luxe mial nowy wariant taktyczny, np gra z dwoma defensywnymi pomocnikami i szybkimi skrzydlowymi
pozostane przy swoim, ci starsi pilkarze powinni zostac zastapieni przez mlodych, robinho powiniem godnie zastapic zidana, real ma jakby nie bylo stary sklad w przeciwienstwie np do barcy kto ci powiedział, że Robinho przejdzie do Realu (ja myślę, że transfer do Arsenalu jest całkiem REALny :wink: ...
achaa, tak by to wygladalo, a kto gralby z zidanem w srodku?? bo teraz to jest beckham Dawno chyba meczow Realu nie widziales bo Beckham gra od dawna na swojej starej pozycji. W srodku gra Gravesen a no fakt, juz jakis czas nie widzialem meczu realu, czyli graja tak: ??? ---------------------------...