Znalezione wyniki: 1038

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Obrazek

:lol:
przez Janio
Pn 09.04.2012 10:34

Dział: Hiszpania
Wątek: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)
Odpowiedzi: 22132
Wyświetlone: 1558194

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

RealFan napisał(a):Ja tam widzę, że uciśnieni polscy cules coraz głębiej sięgają po posiłki i robi się tu plaga.

Smutne, że mierzysz innych swoją miarą. Ciekawe skąd pomysł, że ktoś mnie wzywał. Chyba teorie spiskowe tak lubiane przez Mou za bardzo wchodzą wam w krew.
przez Janio
N 08.04.2012 8:25

Wątek: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)
Odpowiedzi: 24141
Wyświetlone: 1545751

jak wiadomo faul taktyczny (alexis wychodzil groznie po skrzydle), do tego spowodowany ciagnieciem za koszulke/spodenki nie powinien byc karany zolta kartka. indoktrynacja mou zatacza widze coraz szersze kregi...
przez Janio
So 07.04.2012 22:38

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

1:02 filmiku moody'ego - pepe się pięknie turla w jedną i w drugą stronę, chyba jakiś nowy sposób na uśmierzenie bólu taka zmiana kierunków turlania :wink:
przez Janio
Cz 19.01.2012 12:32

Wątek: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF
Odpowiedzi: 4243
Wyświetlone: 168352

Bez sensu - skoro sędzia widział co zrobił madrycki bandyta to powinien go wyrzucić z boiska, jeśli nie widział to rozumiem, że ewentualny zapis w raporcie opierać by się musiał na zapisie wideo, który (w razie braku zapisu w raporcie) może równie dobrze obejrzeć sobie komisja dyscyplinarna bez oglą...
przez Janio
Cz 19.01.2012 11:55

Bawią mnie gawędy o sumulancie Busquetsie - służą chyba temu żeby odwrócić uwagę od faktu, że jest w tej chwili najlepszym defensywnym pomocnikiem świata, potrafi odebrać, dograć, kiedy trzeba przyspieszyć lub zwolnić akcję, utrzymać się przy piłce, niezwykle inteligentnie porusza się po boisku dzię...
przez Janio
Cz 19.01.2012 10:52

Dr.Football1 dokonał niebywałego odkrycia, że drużyny na topie przyciągają niedzielnych kibiców. Dzięki, że się z nami tym podzieliłeś. W rewanżu powiem Ci w zaufaniu, że np. taki Real do teraz ma masę takich skretyniałych fanów (scheda po czasach świetności) - starczy wpaść choćby na rm.pl i poczy...
przez Janio
Pn 12.12.2011 21:59

Dział: Wracając Do Meritum
Wątek: gadka szmatka ege szege eszte meszte dzwoni wisnia
Odpowiedzi: 66
Wyświetlone: 863

Mazur - za słabi fizycznie na angielski styl powiadasz? Aguero własnie pokazuje potężnym angielskim obroncom jak blyskotliwy argentynski kurdupel moze pozamiatac zaraz po zmianie ligi. A co jak co, ale Messi zjada Kuna na sniadanie... Z kolei frustrackie faule zdarzałyby sie tak samo jak zdarzaja si...
przez Janio
N 18.09.2011 22:25

Powiem więcej - mam nadzieję, że w meczu o superpuchar Fontas nie dostanie szansy na ogrywanie się. Ogrywać to on się może przez ostatnie 30 minut z Getafe u siebie...
przez Janio
Śr 24.08.2011 14:27

Z tego co pamiętam to VV nie raz i nie dwa dostał żółtko za sprinty w miejsce zamieszania więc nie przesadzajmy. Nie jest też zresztą tak , że wszyscy sędziowie za to dają każdemu bramkarzowi kartkę od razu. Raczej ograniczają się do sytuacji kiedy bramkarz podbiega i próbuje wziąć aktywny udział w ...
przez Janio
So 20.08.2011 18:32

Odbierasz to w złych kategoriach - nie podoba mi się takie zachowanie, ale z drugiej strony nie można pozwolić sobie na ciągłe znoszenie zaczepek, oszczerstw, pomówień, insynuacji, obelg i niereagowanie, bo jak widać odpowiednie władze wcale nie kwapią się do załatwienia sprawy wyskoków Mou. Guardio...
przez Janio
So 20.08.2011 17:57

Specjalisto od czytania ze zrozumieniem - powiedz mi kto twierdzi, że gracze Barcy i jej sztab jest święty, bo widzę, że ubzdurałeś sobie jakiś farmazon i teraz zaciekle bronisz swojego wymysłu. Ja widzę, że co najwyżej można znaleźć głosy, że zachowanie graczy Barcelony jest odpowiedzią na prowokac...
przez Janio
So 20.08.2011 17:41

wracając do dyskusji z tematu GD Hmmm ciekawe jest to co mówisz, bo ja jednak zauważyłem, że w każdym meczu w którym mu jest cieżej to jedyne co potrafi powiedzeć, że to nie jest piłka nożna. Z Chelsea jak psim swędem i przy pomocy sędziego awansowaliście to oczywiście był antyfutbol, bo kto nie gra...
przez Janio
So 20.08.2011 16:57

Kamil - wytłumacz w takim razie dlaczego przed erą Mourinho w Realu spięcia przy okazji GD zdarzały się od wielkiego dzwonu, a teraz mamy co mecz wojnę pozaboiskową z insynuacjami dotyczącymi spisków, oskarżeniami o doping, chamskimi komentarzami jak ten o Tito-Pito, śmierdzącymi zawodnikami itd.? K...
przez Janio
So 20.08.2011 15:50

sbQ - nie wiem skąd znasz takie stronki i w sumie mało mnie to interesuje, rzuciłeś tekstem z dupy o wygrywaniu z klasą a teraz nie potrafisz nawet sprecyzować o co Ci chodzi kiedy podaję przykłady zwycięstw Barcelony po których nie było żadnych napinek tylko normalne pomeczowe wypowiedzi o klasie r...
przez Janio
So 20.08.2011 13:28

Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl