Zajebista końcówka, City praktycznie przegrało mistrzostwo kilka kolejek wcześniej, później udana pogoń za MU. Doszli ich i dzisiaj prawdziwy horror przez 45 minut... Naprawdę zajebista sprawa dla kibiców MC. Dobra także wypowiedź Kompany'ego na temat kasy. Tak naprawdę nie tylko City ładuje pieniąd...
Realista napisał(a):Wchodzę do tego tematu, żeby poczytać ciekawe wypowiedzi Realfana, Tylera i innych - zatem, uprzejmie proszę innych, z niezbyt elokwentną napinką wypier...
Stwórz sobie swoje forum, bądź porozmawiaj z nimi na privie. Na takie zachcianki nie masz szans..
Pierwsza runda PO2012 praktycznie za nami. Znamy już 7 z 8 półfinalistów swoich konferencji. Ostatniego a zarazem rywala San Antonio poznamy najpóźniej dzisiaj. Będzie to ktoś z dwójki Memphis- Los Angeles Clippers. Z serii którą naprawdę warto było śledzić, bo była cholernie wyrównana ze zwrotami a...
środkowy napastnik? Co w takim razie zrobi Tito z Messim. Przesunięcie go ponownie na skrzydło to wywoła ogromną wg. mnie stratę i marnowanie talentu Leo. Tu trzeba dobrać do Argentyńczyka zawodników, którzy będą z nim świetnie współpracowac i grać właśnie na niego. Robin miałby być takim zawodnikie...
Jakieś zmiany będą, a Keita może sam chcieć odejść. Nie bedzie już Pepa, więc prawdopodobnie spadnie w hierarchii. Przed nim jest 5 wychowanków- Xavi, Iniesta, Cesc, Thiago i Sergio. Jakieś minuty zapewne by dostał, ale chyba nie tyle jednak co u Guardioli. Ja nigdy specjalnie do niego wielkich zast...
Różne wersje były podawane przez prasę. Były, że jest porozumienie z piłkarzem, że jest porozumienie z klubem tylko zostanie podane dopiero po sezonie. Jak jest naprawdę okaże się pewnie niedługo, bo jeśli tak jak pisałem Barca chce Albe to lepiej by było gdyby zapewniła sobie ten transfer przed sta...
Gra Jonasa podobała mi się jeszcze za czasów jego gry w La Liga, w Newcastle także widziałem wiele dobrych jego spotkań. Z Enrique wyglądał lepiej, ale tragedii teraz także nie ma. On drewniany?
Wiem, że jest łączony z SerieA, ale jeśli taki zawodnik jest dostępny na rynku, to myślę, że Barcelona powinna się nim zainteresować, a z przekonaniem go raczej problemów by nie było żadnych.
Nie chce mi się wierzyć, że Barcelona sprzeda Alvesa. Piszę się o pieniądzach jakie może Barcelona otrzymać za Daniego- ale czy kiedykolwiek Barcelonie zależało na sprzedaży piłkarzy ze względu na możliwość zarobienia? Tak samo teraz tak wątpię żeby było. Być może rozchodzi się o sprawy pozapiłkarsk...
Chodzi o piłkarza, który w tym roku nic ważnego nie wygra, który zawiódł w najważniejszych meczach sezonu i który nabił sobie kosmiczny licznik na słabych/przeciętnych zespołach ? Chodzi o najlepszego. Przed nim najlepsi nie strzelali i daje sobie ręce uciąć, że i po nim największe gwiazdy karnych ...
Laureat Złotej Piłki był chyba wiadomy w zeszłym roku i to nie budzi żadnych wątpliwości- nawet wliczając absurdalne rozstrzygnięcia na Euro... Widzę, że pojawiają się nowe postacie na forum, fajnie szkoda, że tylko z takim poziomem. co gorsza pojawią się kolejni- udający Bóg wie kogo.
Ten jeden karny to mógł Leo wykorzystać kiedy była ku temu lepsza okazja. Teraz to tylko trochę poprawia humor. Sędziowie także po zamknięciu tematu próbują cokolwiek dodać od siebie. Teraz już zdecydowanie jest to niepotrzebne. Były sytuacje klarowne, a teraz gwiżdzą byle gówno. Chyba Messiemu chci...