Queen to wspaniały zespól, słucham ich (obok Metallicy i kilku innych) od małego dziecka (czyt. 7 latek). Freedie to to jeden z najwiekszych artystów w historii. Potrafif grac na olbrzymiej liczbie instrumentow, cudownie spiewal, pisał świetne teksty i wraz z zespołem dawali chyba najlepsze koncerty...
Widzialem ich trzy skecze "Gili, gili" i "autobus" sa kapitalne, ryłem z nich bardzo dlugo, natomiast "The Klaszczers" jest takie sobie. Kabaret bardzo fajny. Chcialbym zobaczyc jeszcze cos innego ale raczej nie puszczają
Jeśli chodzi o serial South Park to widzialem pare odcinków i są całkiem spoko... Za to dlugometrazowka to juz jest masakra To jeden z bardziej rozwalajacych filmow jakie widzialem Z laska niedawno ogladalem po raz 10 i oboje brechtalismy jak walnieci
Dzisiaj dostałem wyniki !!! MAM 63 punkty :) jestem zadowolony liczyłem chociaż na 50, a udało mi się więcej jak na 3.8 średnią to i tak nieźle :D Hehe podobnie do mnie rok temu. Ja mialem 66 pkt (albo 69 nie pamietam) i srednia 3,9. Dostałem sie tam gdzie chcialem i jestem zajebiscie zadowolony 8)
Pamiętam pierwszy dzień w lo. Poznalem typkuf z klaski wszyscy spoko. ide korytarzem a tam taki koles wiekszy ode mnie dwa razy wozi się środkiem korytarza. Wygląd standardowy (brak włośów, obuwie sportowe, dresik adidaska). Poźniej się okazało że mam z jego klasą WF :cry: Tragedia!! Patrząc z mojej...
Moim zdaniem to będzie pojedynek jednych z największych ciołków w swoim zawodzie. Gołota sie nadaje do bycia bramkarzem w jakimś podrzędnym barze, a Saleta powinien pozostac w swoim kickboxingu. Tam przynajmniej wiedzial co robić.
Gdyby tylko Świderski wrócił do formy sprzed lat to nasz skład byłby nie do pobicia. Trener Lozano bardzo dobrze prowadzi drużynę. Jeśli nie będziemy grali w taki sposób jak chociażby w drugim meczu na wyjeżdzie z Argentyną to mamy szanse na finał, a może na zwycięstwo. Jak narazie należy trzymać kc...
Obecnie czytam książkę 'Weronika postanawia umrzeć' Paulo Coelho. Nie wiem jak Wy, ale bardzo mi się podoba... :) Macie może namiary, gdzie można kupić angielską wersję tej książki? Będę wdzięczna... Przeczytałem ją wczoraj i jest naprawde świetna. Jak większość książek Coelho bardzo porusza i zmus...
Moim zdaniem najlepsze filmy to zdecydowanie : :arrow: "Pulp Fiction" - świetny scenariusz. Jeszcze lepsza reżyseria. Niektóre sceny poprostu rozwalają (m.in. wypadek z kawałkami mózgu na szybach samochodu) :arrow: "Fight Club" - doskonały film. Świetna rola Nortona. Zaskakujące zakonczenie. :arrow:...
nie rozumiem terrorystow. po co oni to robia? czy to jest taka wielka przyjemnosc jak zgina setki niewinnych ludzi? wlasnie dla takich jak oni nalezy wprowadzic kare smierci ! nie wiesz po co? my wg nich jesteśmy niewiernymi i dlatego zasługujemy na śmierć :roll: nie moge sie z tym do konca zgodzic...
Co do filmu to w porównaniu do pierwszego i drugiego epizodu jest świetny. Efekty są powalające. Pierwsze minuty filmu przytłaczają. Przejście Anakina na ciemną stronę mocy jest zrobione naprawde fantastycznie. Fakt film nie jest może tak dobry jak części wyprodukowane ok 30 latek temu, to jednak je...
Najlepsze piwa to: :arrow: Warka Strong :arrow: Lech mocny :arrow: Tyskie :arrow: Heineken zgadzam sie, to sa najlepsze browarki :D Warka Strong troche za slodka, dobra dla kobiet ( nie powiem jeszcze do niedawna lubilem Warke ale od win chyba kubki smakowe mi sie jakos zwichrowaly) :lol: A co do H...
Lubie plytki metallicy gdzies do roku 1991. Pozniej zaczelo sie to wszystko jakos sypac. Najlepiej grali w okresie gdy zyl jeszcze ś.p. Cliff Burton, ktory naprawde mial swietna glowe do gry na basie, po jego smierci to juz nie bylo to samo. ostatnie kilka plyt nie podobalo mi sie, st.snger bylo za ...