Znalezione wyniki: 35

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Już troche więcej wiadamo na temat da Costy, krótka notka z oficjalnej strony PSV, przetłumaczona przez serwis psv.com.pl 20-letni Manuel da Costa, nowy nabytek PSV Eindhoven, który ma dość skompilkowaną biografię, mówi po francusku, jest zachwycony przejściem do klubu philipsa. Ojcem zawodnika jest...
przez Jimmy Jazz
Wt 01.08.2006 0:00

Dział: Piłka na świecie
Wątek: Eredivisie (zbiorczy)
Odpowiedzi: 512
Wyświetlone: 48594

Ha, tez bym sobie sprawił taką koszulke, najchętniej z Brianem. Dobra sprawa miec psa z którym zawsze mozna sie napić.

limansky napisał(a): tam na każdy odcinek czeka cała rodzina..

Widać amerykanie potrafią śmiać sie z siebie.
przez Jimmy Jazz
Pn 31.07.2006 23:48

Dział: Kultura, polityka, wydarzenia
Wątek: Serialomania - co po Loście i PB?
Odpowiedzi: 976
Wyświetlone: 65221

Dla mnie absolutnym hitem jest 'ta' piosenka- Skaos-Swinger Club . Co prawda pochodzi z 2000 roku, ale poznałem ja dopiero w te wakacje, wiec jak nic pasuje do tego tematu. W sumie to nie wiem czemu w ogóle tak późno zapoznałem sie z twórczością tego zespołu, bo przesłuchaniu płyt, jeszcze kilka hit...
przez Jimmy Jazz
Pn 31.07.2006 23:41

Wątek: Hity i kity wakacji 2007
Odpowiedzi: 154
Wyświetlone: 32607

Nie jestem pewny do końca czy to tu będzie pasować, ale raczej tak. Ostatnio wkręciłem sie w 'Family Guy', serial animowany, takie połączenie The Simpsons i Sout Parka, z tym, ze dla mniej lepsze od oby dwóch, bo wyciąga to co z nich najlepsze. Familijny klimat+wyśmiewanie wszystkiego do okoła. Seri...
przez Jimmy Jazz
Pn 31.07.2006 23:20

Wątek: Serialomania - co po Loście i PB?
Odpowiedzi: 976
Wyświetlone: 65221

Zadałem sobie trud przeglądnięcia obu wcześniejszych edycji i mam nadzieje,że ten konkurs bedzie stał na wyższym poziomie. Myśle,ze dobrą sprawa byłoby opisanie(umotywowanie) tych 10 najlepszych avatarów, pod kilkoma kryteriami np. pomysł,jakośc, ogólne wrażenie, czy coś w tym stylu. Sama ankieta to...
przez Jimmy Jazz
Wt 25.07.2006 21:11

Dział: Wracając Do Meritum
Wątek: Konkurs na najlepszy Avatar wakacji!
Odpowiedzi: 244
Wyświetlone: 18808

Również wyrażam chęć udziału w tej zabawie i wystawiam do gry swój avatar.
przez Jimmy Jazz
Pn 24.07.2006 21:41

Wątek: Konkurs na najlepszy Avatar wakacji!
Odpowiedzi: 244
Wyświetlone: 18808

Jak ktoś lubi hard-rocka i heavy metal, to Scorpions musi mu się podobać - mniej lub bardziej, ale jednak. Hahah to teraz ty pojechałeś. Ja znam przypadki i to nie pojedyncze,że ktoś lubi reggae,a nie lubi Marleya, lubi rocka,a nie lubi Beatelsów, lubi rock'n'rolla, a nie lubi Presleya, lubi countr...
przez Jimmy Jazz
Cz 20.07.2006 23:19

Wątek: Muzyka klasyczna
Odpowiedzi: 18
Wyświetlone: 5874

Nie lubie jakiejś sztucznej wzniosłości, przydługawych solówek gitarowych, tego typu śpiewania. Mam nadzieje,że już bardziej rozumiesz o co mi chodzi? "sposobu prezentacji muzycznych możliwości" ? Bo to bardzo tajemnicze hasło, brzmiące nawet dośc ciekawe, ale kompletnie nic nie mówiące. A...
przez Jimmy Jazz
Cz 20.07.2006 17:22

A wiek ma jednak znaczenie, bo np. 11-letni małolat raczej nie doceni kunsztu wykonawczego w danym utworze, tylko będzie się dla niego liczyła łatwa wpadająca w ucho, nieskomplikowana melodia, czyli nieambitna, totalna komercha, którą Scorpions pokazali na dwóch wspomnianych już albumach. Na szczęś...
przez Jimmy Jazz
Cz 20.07.2006 16:25

eal powoli zaczyna robic dobre transfery ale jak znam zycie to na 1 obronce kupi 3 napastnikow takich ktorych koszulki beda sie dobrze sprzedawały i bedzie wiecej kasy na tranfery sławnycha napastników ;d Fajnie tak żyć stereotypami. Real kupi napastnika, bo go potrzebuje. A jeśli ten pozwoli przy ...
przez Jimmy Jazz
Cz 20.07.2006 11:10

Dział: Hiszpania
Wątek: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)
Odpowiedzi: 22132
Wyświetlone: 1558194

Rumeczek napisał(a):Obrazek

Eee idą na ilośc :roll:
przez Jimmy Jazz
Cz 20.07.2006 10:30

Dział: Hyde Park
Wątek: Knajpa, czyli swobodnie o... po prostu swobodnie
Odpowiedzi: 9690
Wyświetlone: 511009

Widze,że wsród fanów Legii panuje hura optymizm. Zespoły takie jak Szachtar Donieck,CKSA Moskwa,Hamburger czy Benifica to zespoły przynajmniej o klase lepsze, a Legia by nawiązać z nimi walke musiałby wspiać się na wyżyny swoich umiejętnmość. Z drugiej jednak strony jeśli się nie potrafi pokonać tak...
przez Jimmy Jazz
Cz 20.07.2006 10:10

Dział: Polska
Wątek: Legia Warszawa (L) (zbiorczy)
Odpowiedzi: 3124
Wyświetlone: 260403

1,30
przez Jimmy Jazz
Cz 20.07.2006 10:00

Dział: Hyde Park
Wątek: Pilka.pl pomaga
Odpowiedzi: 8196
Wyświetlone: 531277

Na początku ustalmy jedno, muzyke Scorpions znam, zapewene nie tak dobrze jak użytkownik skorpss, ale za tzw. 'łepka' przechodziłem fascynajcje muzyką z pogranicza hard rocka i metalu. To, że inspirowała min. takie zespołu jak Iron Maiden zupełnie do mnie nie trafia, wprost przeciwnie muzyka jak i o...
przez Jimmy Jazz
Cz 20.07.2006 8:59

No przy budowie stadionów będą mieli pole do popisu, a swoją drogą orientuje się może ktoś, na jakim etapie są prace na budową stadionów w Doniecku i Dieniepropietrowsku? Budowa już ruszył, czy narazie są tylko w planach?
przez Jimmy Jazz
Cz 20.07.2006 0:26

Wątek: Kącik nocnych marków
Odpowiedzi: 3726
Wyświetlone: 216625
Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl