Znalezione wyniki: 744

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Re: Jakie filmy polecacie :)

Rezus napisał(a):Ale to przecież nie chodzi o zdradzenie historii tylko o ciekawe sceny, które później jak się ogląda całość nie dają tyle radości ile powinny.

Przez pół roku to ja zdążę zapomnieć jak wygląda aktor grający Spidermana :P
przez John Travolta
Wt 07.02.2012 22:52

Dział: Kultura, polityka, wydarzenia
Wątek: Jakie filmy polecacie :)
Odpowiedzi: 1385
Wyświetlone: 140662

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Ja już od dłuższego czasu zastanawiałem się, dlaczego chociaż co jakiś czas nie pojawia się tam Fabio. Niby jest prawonożny, ale na wszystkich szczeblach młodzieżówek grał po lewej stronie., u nas SAF postawił go tam może ze dwa razy.
przez John Travolta
Pn 06.02.2012 14:38

Dział: Anglia
Wątek: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)
Odpowiedzi: 10498
Wyświetlone: 560235

Odnośnie faulu Cahilla, to mi osobiście ciężko jest po obejrzeniu powtórki ocenić czy faul był w polu karnym czy minimalnie przed, więc stwierdzenie, że podyktowanie karnego nie byłoby błędem jest absolutnie na miejscu. Inna sprawa jest, że Welbeck wychodził na czystą pozycję strzelecką i nie zależn...
przez John Travolta
Pn 06.02.2012 13:43

Potrzebujemy kogoś kto w dwuosobowej linii pomocy mógłby grać z Cleverleyem lub Andersonem, którzy pomimo że są wybiegani, to w kwestii czytania gry daleko im do Carricka, a od choroby Fketchera, potrzebujemy drugiego gracza takiego jak Carrick. Miałem nadzieje, że Pogba będzie się śmielej przebijał...
przez John Travolta
Cz 26.01.2012 21:47

Re: Serialomania - co po Loście i PB?

Dr.Football1 napisał(a):''Byc Czlowiekiem'' - oglada ktos ? Warte grzechu ?

Ja się nawet przymierzałem, bo znajomi zachwalali ( wersję brytyjską ), ale nie było okazji. Ostatnio jednak jest na fali brytyjskich produkcji, więc nie wykluczone, że niedługo obejrzę.
przez John Travolta
Cz 26.01.2012 16:35

Wątek: Serialomania - co po Loście i PB?
Odpowiedzi: 777
Wyświetlone: 58564

Re: Manchester City ( zbiorczy )

Chlebem powszednim to raczej dla was bedzie ogladanie plecow MC :lol: Równie dobrze można by napisać, że chlebem powszednim dla Barcy jest oglądanie pleców Realu. Ogólnie wydaje mi się, że powinno się zaostrzyć przepisy odnośnie karania piłkarzy po spotkaniu za niewychwycone sytuacje. Takie chamski...
przez John Travolta
Wt 24.01.2012 23:31

Wątek: Manchester City ( zbiorczy )
Odpowiedzi: 795
Wyświetlone: 44632

Re: Serialomania - co po Loście i PB?

Daaaamian napisał(a):Oglądał ktoś nowy odcinek The Walking Dead? Wreszcie znaleźli Sophie. :lol:

SPOILER

Niestety przez tą drobną notkę od początku odcinka czekałem, aż młoda wyjdzie z tej zagrody... inaczej pewnie bym się nie domyślił.
przez John Travolta
Pn 28.11.2011 20:23

Wątek: Serialomania - co po Loście i PB?
Odpowiedzi: 777
Wyświetlone: 58564

Re: Premier League Fantasy Football

Magnum napisał(a):Sam nie wiem. RvP mial 3 na poczatku a teraz mu dali 2. Vermaelenowi 3. A przeciez Van Persie dostal Man of the Match wiec on powinien miec 3.

Niektóre przypadki przyznawania tych bonusowych punktów chyba do końca pozostaną tajemnicą :lol:
przez John Travolta
Pn 07.11.2011 16:29

Dział: Gry Forumowe
Wątek: Premier League Fantasy Football
Odpowiedzi: 789
Wyświetlone: 59636

Re: Premier League Fantasy Football

Dobra kolejka 63 punkty, wie ktoś czemu usunęli jedną asystę RvP?

Najbardziej denerwuje mnie moje pechowe rozstawianie w HeadToHead, mam chyba trzeci najlepszy wyniki sumarycznie, a jestem trzeci od końca w HtT...
przez John Travolta
Pn 07.11.2011 13:35

Wątek: Premier League Fantasy Football
Odpowiedzi: 789
Wyświetlone: 59636

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Ja widziałem tylko obszerny skrót, Chelsea wyglądała bardzo słabo w obronie, powinni spokojnie stracić ze 3 bramki, ale Blackburn marnowało okazję za okazją. Wisienką na torcie było kolejne pudło sezonu Torresa, może nie takie jak z MU, ale okropnie przestrzelił.
przez John Travolta
N 06.11.2011 11:39

Wątek: Chelsea Londyn (zbiorczy)
Odpowiedzi: 4473
Wyświetlone: 266954

Gdzieś Ty widział tego samobója? Jak się ogląda spotkanie przez livescore.com to się później brednie wypisuje tak jak Ty teraz... Chyba masz słaby stream, samobój był dość jednoznaczny. Nie podzielam sceptycyzmu MGiggs'a, mecz był dość bezpieczny na tyłach, kontrolowaliśmy grę, szkoda że tak słabo ...
przez John Travolta
So 05.11.2011 18:05

Re: UEFA Champions League Fantasy Football ...

U mnie rewelacyjna kolejka, 82 punkty, wszystkie zmiany udane. Za bardzo postawiłem na obronę Bayernu i to był chyba jedyny błąd. Niedługo zaczną się komplikacje, bo czołowe drużyny mogą mieć pewny awans.
przez John Travolta
Śr 02.11.2011 22:52

Wątek: UEFA Champions League Fantasy Football ...
Odpowiedzi: 1964
Wyświetlone: 160601

Re: Premier League 2011/2012

No i kto by pomyślał, że Newcastle po 10 kolejkach będzie trzecie z najmniejszą liczbą straconych goli w lidze :) Najtrudniejsze mecze jeszcze przed nimi, ale wydają się być świetnie poukładanym zespołem.
przez John Travolta
Pn 31.10.2011 23:26

Wątek: Premier League 2011/2012
Odpowiedzi: 105
Wyświetlone: 4609

Re: UEFA Champions League Fantasy Football ...

Mysle, ze po trzech meczach mozna spokojnie powiedziec, ze moj eksperyment gry bez Messiego cala faze grupowa sie nie powiodl :lol: Messi wcale nie był taki dobry jak się spodziewano, umiejętne złożenie drużyny bez Messiego również mogłoby przynieść świetny skutek :P Chociaż ja jestem zdania, że in...
przez John Travolta
Pn 31.10.2011 13:38

Wątek: UEFA Champions League Fantasy Football ...
Odpowiedzi: 1964
Wyświetlone: 160601

Głośno dziś o Ole i jego mistrzostwie norwegi osiągniętym z Molde. Warto zaznaczyć, że Solskjaer objął drużynę w tym sezonie i zdobył z nią pierwszy w historii istnienia klubu tytuł mistrzowski. Pojawiają się już ciche nadzieje, że być może Solskjaer będzie naszym własnym Guardiolą :) Na pewno wybra...
przez John Travolta
Pn 31.10.2011 13:19

Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl