Znalezione wyniki: 837

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Panie dzidziusiu. Weź się pan zastanów. Wejdź se na to forum i zbanuj wszystkich użytkowników co mają takie same loginy tam i tu. zawsze 20% mniej piszących, 20% mniejszy kłopot.

Bany za darmo, bany dla wszystkich!!!!!!

Big Brother trwa.
przez Kotek
So 09.04.2005 22:59

Dział: Wracając Do Meritum
Wątek: Ostrzeżenia - komentarze
Odpowiedzi: 2692
Wyświetlone: 246090

Nowaczek come back! :twisted:
przez Kotek
Pt 08.04.2005 22:31

Wątek: !
Odpowiedzi: 1205
Wyświetlone: 97929

Milan powinien wygrać, bo są lepsi, a Inter to królowie remisów, ale tym razem przegrają :D
przez Kotek
Wt 05.04.2005 13:22

Dział: Włochy
Wątek: "Święta Wojna na San Siro" ...
Odpowiedzi: 1612
Wyświetlone: 117831

Ciecie z TV4 mogli pokazać F1 :>
przez Kotek
N 03.04.2005 18:17

Dział: Inne sporty
Wątek: Formula 1
Odpowiedzi: 1421
Wyświetlone: 114944

Z tego co ostatnio udało mi się przeczytać i wiem (chociaż niezbyt dużo wiem) to ostatnio odkodowanie C+ i HBO jest chyba w tym momencie niemożliwe (choć nie ma rzeczy niemożliwych). Związane to jest chyba z tym, że C+ został zdjęty z kablówek , ale mogę się mylić. W każdym bądź razie radzę jeszcze...
przez Kotek
N 03.04.2005 17:17

Dział: Hyde Park
Wątek: Pytania Techniczne
Odpowiedzi: 1853
Wyświetlone: 163630

Ja w sprawie formalnej a to temat o Janie Pawle wiec nie bede zakladal nowego. Rozumiem to ladne zdjecie na samej gorze strony glownej i gleboka mysl papieza.Nie mam nic do tego mozna w ten sposob oddac czesc naszemu papiezowi (jednakze przypominam ze to strona o pilce noznej i lepiej zeby admini o...
przez Kotek
N 03.04.2005 16:05

Wątek: Ojciec Święty odszedł......
Odpowiedzi: 300
Wyświetlone: 26384

Ale jesteście płytcy... Chcecie dowodów? W prywatnym mailu od zspl@wp.pl od Sz.P. admina D. dostałem propozycję robienia statystyk. Co było jeszcze napisane? Pewnie prawda was zaboli, bo uznajecie pana D. za jakiegoś boga, ale nie martwcie się, może z czasem przejdzie. Ale wróćmy do tematu. Zachęca...
przez Kotek
N 03.04.2005 16:01

Wątek: Pracujecie gdzies??
Odpowiedzi: 86
Wyświetlone: 11174

moze uzytkownicy domagali sie ponownego otwarcia tematu? zeby sobie ponabijac,omfg,nikt Mu juz zycia nie zwroci wiec po co rozstrzasac sprawe?na forum i tak juz panuje tragiczny nastroj. w takim momencie mowisz o nabijaniu?! przeciez nic sie nie stanie jak ktos napisze tutaj jeden czy dwa posty :ro...
przez Kotek
N 03.04.2005 15:55

mathiasek12 napisał(a):dzieki kotek za ta stronke ps.sprytnie to umiesciles :wink:

Sprytny chłopak jestem i w ogóle nieeee :D

PS Teraz bardzo obszerna relacja z ostatniego meczu AFC z Heerenveen. Zapraszam!
przez Kotek
N 03.04.2005 15:53

Dział: Piłka na świecie
Wątek: Ajax Amsterdam - dookoła klubu
Odpowiedzi: 50
Wyświetlone: 8001

ja pracuje od czerwca na pilka.pl i jestem szczesliwy!! zacznijcie wspolprace z pilka.pl napewno nie bedziecie zalowac piszcie na meila redakcja@pilka.pl Tylko jak ofertę złoży Wam pan admin D. to ją zignorujcie bo to kłamstwa. Ja tak miałem i czuję się oszukany. Czujesz sie oszukany ze względu, że...
przez Kotek
N 03.04.2005 15:50

Wątek: Pracujecie gdzies??
Odpowiedzi: 86
Wyświetlone: 11174

Oto jeden z niewielu momentow w ktorym zgadzam sie z Kotkiem w sprawach Ajaxu :wink: :D Ajax ma najlepsza szkolke nietylko w europie, wychowali wiele gwiazd tylko, ze robia jeden blad za szybko pozbywaja sie tych "diamentow" :D Moze to nie jest blad tylko przemyslana taktyka. Najpier "tworza" cos z...
przez Kotek
So 02.04.2005 13:32

Dział: Puchary Europejskie
Wątek: Naj
Odpowiedzi: 580
Wyświetlone: 50733

Ja zwykle jestem człowiekiem chłodnym logicznym etc. NIe sądziłem, że tak mnie "przygniecie" ta chwila. TO tak o sobie. Wręcz przestraszyła mnie deprecjacja tak poważnej chwili, przeniesienie jej poziomu jak pod budke z piwem. Krzyczeliście na Chłopaczka za to że on ma inne zdanie o papieżu, jednak...
przez Kotek
Pt 01.04.2005 22:39

Wy też wysyłacie te perwersyjne łańcuszki na gg? Oto kilka z nich: Pomodlmy sie za papieża który jest w ciężkim stanie ............_..l....l..._.......... .........l___.....___l..... .................l....l........... .................l....l......... .................l....l......... Jesli nie pzesle...
przez Kotek
Pt 01.04.2005 22:20

magus napisał(a):Wszyscy się kłócicie który klub wychował Davida Beckhama-odpowiadam

Preston North End

Jest mały klub, teraz gra w Division 1, bez sporych sukcesów.

Babel, van der Vaart, Heitinga, Sneijder, Stekelenburg, de Jong...

AJAX
przez Kotek
Pt 01.04.2005 21:11

Dział: Puchary Europejskie
Wątek: Naj
Odpowiedzi: 580
Wyświetlone: 50733

To w takim razie mija się celowość bycia na boisku liniowych. A tak naprawdę to jest to plota na eredivisie.pl też się na to nabrali :D
przez Kotek
Pt 01.04.2005 21:09

Dział: Piłka na świecie
Wątek: Rewolucyjne zmiany w piłce nożnej
Odpowiedzi: 20
Wyświetlone: 2998
Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl