Aktorzy ;)

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez yazid^ Pn 27.02.2006 14:22

Moim zdaniem "Tylko mnie kochaj" to kompletny gniot :? Nuda, nuda i jeszcze raz nuda, ograny aż do bólu schemat i tylko momentami pojawiają się jakieś zabawne kwestie i sytuacje. Film banalny, żeby nie powiedzieć prosty aż do bólu. Ogólnie nie polecam, chyba że ktoś idzie z dziewczyną, one lubią taką szmirę :]
Obrazek
yazid^
Blanco Perfecto

Postprzez Void Pn 27.02.2006 17:32

Adriano_FcI napisał(a):Ogladnijcie sobie Transporter 2 (1 tez jest gitt)
Mnie sie spodobał..

yazid^ napisał(a):Moim zdaniem "Tylko mnie kochaj" to kompletny gniot Nuda, nuda i jeszcze raz nuda, ograny aż do bólu schemat i tylko momentami pojawiają się jakieś zabawne kwestie i sytuacje. Film banalny, żeby nie powiedzieć prosty aż do bólu.

Przeczytaj sobie jakie kolega filmy lubi :roll: Jeśli ktoś uważa Transportera 2 za "git" film, to Tylko Mnie Kochaj to będzie arcydzieło i ogólnie ubaw po pachy :?

yazid^ napisał(a):Ogólnie nie polecam, chyba że ktoś idzie z dziewczyną, one lubią taką szmirę

Ja cieszyłbym się, gdyby moja dziewczyna chętnie chodziła na takie filmy jak Tylko Mnie Kochaj... Ale ona ma jeszcze gorszy gust - po prostu ubóstwia horrory klasy C typu Texas Chainsaw Massacre, House Of Wax czy pewnie niedługo Hostel :(
Obrazek
Lista promowanych sigmakerów: Diamen 23, K@li :wink:

"Kokodżambo i do przodu" - to moje motto :D
Void
Don Corleone

Poprzednia strona

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia