(wiem to jest OT,nie chcialo mi sie tam tych wszystkich privov pisac itd.bo generalnie zegnam sie z kompem i lekko sie spiesze-mozna skasowac-jak tylko piwus usunie znak zapytania..
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

RzuR napisał(a):wracam,lecz tylko na moment

Martinho napisał(a):Jakos ten papiez szczegolnie szczesliwy to nie byl jak do nas przylecial Ta jego mina i wzrok dodawaly nastroju grozy na lotnisku.
Martinho napisał(a):A najlepsze bylo powitanie : Ciolem źołniesze

mawik napisał(a):Jan Paweł 2 był przecież Polakiem i wydawało się że tak entuzjastycznie Benedykt XVI nie będzie u nas przyjęty a jednak myliłem sie
mawik napisał(a):Ale to takie zaskoczenie in plus gdyż bardzo cieszy mnie to że jako pierwszy cel swoich pielgrzymek papież wybrał kraj swego wielkiego poprzednika.

Martinho napisał(a):Wg mnie Benedykt XVI nie powinien wychodzic do okna gdzie zawsze Jan Pawel 2 pozdrawial swoich wiernych... To miejsce jest dla mnie tak jakby znakiem firmowym Jana Pawla 2 i chcialbym zeby pozostalo tak... No ale to nie ode mnie zalezy
wiselkakrakow napisał(a):Widzieliście może jak przy przywitaniu z Papieżem ukleknął i udał że go całuje w reke?

Lukaz napisał(a):Jana Pawła II i obecnego papieża w luźnych rozmowach z wiernymi
dla mnie to by byl zaszczyt..wyroznienie..a on po prosty na oczach wszystkich tego nie zrobil...zenujace...nawet byly prezydent wywadzacy sie z dawnego PZPR, nie mial oporow przed pocalowaniem papieza w reke..ze reszta jest pierwszym prezydentem ktory jechal w nim papamobile...wiselkakrakow napisał(a):Widzieliście może jak przy przywitaniu z Papieżem ukleknął i udał że go całuje w reke?

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość