Yukasz napisał(a):Jak jeszcze nie mierzyłbyś wszystkich swoją miarą to byłoby fajnie. Mi akurat to coś nazywane disco polo nie wpada w ucho i nie jest dla mnie przyjemnością gdy ją słyszę a co za tym idzie bardziej cierpię niż się odprężam i bawię.
Forum to miejsce w ktorym wyraza sie wlasne opinie, wiec nie widze pisania potrzeby, "ze dla mnie itd".
Yukasz napisał(a):Np w tym że ci wykonawcy metalu czy innego takiego którego notabene nie słucham mają pojęcie o muzyce. A gwiazdą disco polo może być każda osoba z ulicy która zostanie dobrze wypromowana i podsunie sie jej jakieś teksty do 'śpiewania' lub sama zaśpiewa - 'widziałem ją, ona patrzyła na mnie tratatatata; wzięliśmy sie za ręce i było nam fajnie tratatatata' itp i już masz piosenke disco A zeby uprawiać rock czy cos takiego trzeba mieć pojecie o śpiewaniu czy ogólnie o muzyce jakiej nie jest w stanie zrobić prosta osoba próbująca śpiewać disco polo
Gwiazda disco polo sie juz nie zostaje, kozackie sa tylko klasyczne dp kawalki, a nie jakies dzisiejsze chlamy (chociaz kilka kawalkow tez wpadnie w ucho),wiec chociazby dlatego zostac tak latwo giwazda dp nie mozna. Zreszta popatrz ile amatorskich produkcji jest na youtubie i tylko TMK&FLP maja fajne kawalki:P
Co do reszty to strasznie na sile sie czepiasz:P l2flame

Nie nazywajmy szamba perfumerią