Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

...Zazdrość ? Nie, ale przecież nauka może być ich hobby, tak jak naszym jest PN...W dzisiejszym odcinku ( bo co nie co widziałeM) to głupota aż doskwiera... 
no co ty tak odpowiedzialo to beka z niegoCorinthians napisał(a):Niektórzy gówniarze ledwo od cycka się oderwali a już są tacy dumni i zarozumiali.
Dzisiaj była taka słodziutkaRenatka a jaka chamska.
PS. z dzisiejszego odcinka:
Pytanie: O jakich zwierzętach jest jakiś tam utwór P. Czajkowskiego (jezioro łabędzie)
Dziecko: O czajkach!

Corinthians napisał(a):Niektórzy gówniarze ledwo od cycka się oderwali a już są tacy dumni i zarozumiali.
Dzisiaj była taka słodziutkaRenatka a jaka chamska.
PS. z dzisiejszego odcinka:
Pytanie: O jakich zwierzętach jest jakiś tam utwór P. Czajkowskiego (jezioro łabędzie)
Dziecko: O czajkach!

no fajnie sie przedstawiaja "czesc nazywam sie ... yyyyyyyyyyyyy interesuje sie ................ eeeeeeeeeeeeeeeeee dlatego to wybralem za specjalizacje". i jak sie jakajapatryk89 napisał(a):No zawsze sobie lubie obejrzeć poczatek dzieciaków z klasą jak sie przedstawiają tacy ,,nawiedzenii,, moją pasją jest ornitologia dlatego wybrałem ta dziecine jako specjalizacje..."
PS.
Anka Ty jestes w wieku tych uczniow co wsytepują w dzieciaki z klasą?
Myslalem ze w profilu masz wpisane dla picu ten rocznik (93)

patryk89 napisał(a):PS.

patryk89 napisał(a):No zawsze sobie lubie obejrzeć poczatek dzieciaków z klasą jak sie przedstawiają tacy ,,nawiedzenii,, moją pasją jest ornitologia dlatego wybrałem ta dziecine jako specjalizacje..."
PS.
Połowa ludzi mi nie wierzy, że mam 12 lat, to co mi szkodzi napisać prawdę.
).
A wracając do tematu. Coś mi się wydaje, że te dzieciaki znają pytania przed programem. Zanim "Zmotoryzowana Martynka" dokończy czytać pytanie to już pada odpowiedź...Trochę to dziwne...

Pisakk napisał(a):patryk89 napisał(a):PS.
Nie wiesz, że kobiet się nie pyta o wiek...![]()
A wracając do tematu. Coś mi się wydaje, że te dzieciaki znają pytania przed programem. Zanim "Zmotoryzowana Martynka" dokończy czytać pytanie to już pada odpowiedź...Trochę to dziwne...
no a jak oni odpowiedza wczesniej to ta martyna powie o nawet nie zdazylam dokonczyc pytania i taki glupi jeszcze usmieszekpatryk89 napisał(a):
Ale to pytanie sie wyświetla chyba też gdzieś na ekranie i oni szybciej sobie niektorzy przeczytają

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości