to jest deja vu
miewamy miewamy ale nie mam tak jak ty ze musze sie zajac czyms innym. po prostu przestaje sie and tym zastanawiac uznaje ze mi sie to snilo. bagatelizuje ten problem.
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Déjà vu występuje z równą częstotliwością w różnych populacjach. W różnych badaniach uzyskano wyniki wskazujące, że doświadczyło go od 30 - 96% ludzi. W znakomitej większości przypadków jest zjawiskiem występującym u zdrowych osób.

bellus napisał(a):Inspiracją do tego tematu była / jest dyskusja na temat tego czy słuszne jest stwierdzenie, że pieniądze szczęścia nie dają.
Idąc dalej, tym samym rozwijając temat ośmiele się stwierdzić, iż pieniądze jednak dają szczęście. Gdy się je ma, ma się tez i władzę.
Smutne ale rpawdziwe, żądza pieniądze w świecie naszym.

MarcinW napisał(a):co jest tak fajnego w tej zakichanej władzy ?

MarcinW napisał(a):Idąc dalej, tym samym rozwijając temat ośmiele się stwierdzić, iż pieniądze jednak dają szczęście. Gdy się je ma, ma się tez i władzę.
Jakże typowe rozumowanie dla średnio rozwiniętego orangutana. A teraz rozwiń swoją myśl i powiedz mi co jest tak fajnego w tej zakichanej władzy ?

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości