Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
fieldy napisał(a):Jest nowy House
,Dziś rano już ktoś wrzucał, napisy powinny już być i mogę ściągać 
EnJoy's napisał(a):fieldy napisał(a):Jest nowy House
Dokładnie,Dziś rano już ktoś wrzucał, napisy powinny już być i mogę ściągać
.
zaraz oglądam 

boskigonzo napisał(a):Moge wiedziec co wam sie podoba w housie ? Nie moge pojac fenomenu tego serialu w ktorym w kazdym odcinku schemat scenariusza jest taki sam - przyjezdza chory /nikt nie wie co mu jest / diagnoza / diagnoza okazuje sie bledna / kolejna diagnoza - rowniez bledna / za 3,4 , 10 razem gregory hałs wpada na zajebisty pomysl i okazuje sie ze trafil
Marco_Van_Basten napisał(a):Tu chyba bardziej chodzi o samą postać pana doktora i te jego zabawne riposty. Tak mi się wydaję.
lisek_chz napisał(a):Też w Housie nic nie widzę ciekawego, za to oglądam Ekipę. Serial polecił piwus, mogę tylko potwierdzić, że jest świetny, jeden z lepszych jakie oglądałem

bartbuks napisał(a):Jednak Hugh ratuje ten serial. Jego riposty, żarty, sposób bycia... za to ludzie kochają ten serial...

fieldy napisał(a):albo żarty z Willsonem, np porwana gitara

boskigonzo napisał(a):Moge wiedziec co wam sie podoba w housie ? Nie moge pojac fenomenu tego serialu w ktorym w kazdym odcinku schemat scenariusza jest taki sam - przyjezdza chory /nikt nie wie co mu jest / diagnoza / diagnoza okazuje sie bledna / kolejna diagnoza - rowniez bledna / za 3,4 , 10 razem gregory hałs wpada na zajebisty pomysl i okazuje sie ze trafil
. Godne podziwu jest to, jak konsekwentnie grubą kreską narysowany jest główny bohater.

"LEGEN... wait for it.... DARY"

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości