i zakonczenie tez ciekawe Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
i zakonczenie tez ciekawe 
![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)

Policjanci z warszawskiego Wydziału Zabójstw nawiązują kontakt z Worwzakonnikiem, który w świcie przestępców pełni rolę kogoś w rodzaju „sędziego”. W grupie Ormian związanych z warszawskim półświatkiem działa Said. Zmusza on swoich pobratymców do opłacania się za ochronę, a gdy to zrobią - zabija ich. Wor chce wyeliminować Saida rękami warszawskich policjantów. Do tego celu wybiera „Despero”, którego napuszcza na młodą córkę Saida . Romans córki z policjantem i uwięzienie najemnika, raketiera ściągającego haracze dla Saida ma spowodować jego przyjazd z Turcji do Warszawy.

luk1208 napisał(a):polecam film
"o dwóch takich co poszli w miasto" - spoko komedia na której mozna sie nieźle usmiac![]()
wczoraj ogladałem "dziedzic maski" - jest to kontynuacja maski i powiem ze nawet spoko film,

piwus napisał(a):luk1208 napisał(a):polecam film
"o dwóch takich co poszli w miasto" - spoko komedia na której mozna sie nieźle usmiac![]()
wczoraj ogladałem "dziedzic maski" - jest to kontynuacja maski i powiem ze nawet spoko film,
Mam pytanie. Kontynuacja "Maski" w sensie tego zielonego ludzia, co za niego Jim Carrey robił? Bo to nawet intrygująco brzmi.

Sławek napisał(a):polecam jeden film...nie jest on specjalnei sławny i pewnie od jednego mojego postu nie ściągniecie go sobie bo pomyślicie "a...penwie jakiś zzwykły film co się paru kolesiom tylko podoba"....ale jak chcecie obejrzeć super horror to Wrong Turn jest odpowiedzią na to...jak chcecie to ściągnijcie a póżniej przeżywajcie i wspominajcie ten film...jak nie to żałujcie....zachęcam was do tego filmu bo nigdy o nim nie słyszałem w tv czy gdzieś indziej....dostałem ten film myślę że jakiś zwykły a tu....WOW!!!...wg mnie najlepszy horror...inne filmy które polecam z horrorów to piła (o której już pisaliście) i teksańska masakra piłą mechaniczną(cały film obejrzałem w napięciu i ani na chwiile się nie rozlużniłem...ale najbardziej polecam WRONG TURN!!!!!!!!!!!ci co oglądali wiedzą co mówie...

) i końcówka. Anka napisał(a):Co do horrorów to 'Osada' była niezła...Byłam na tym w kinie podczas wakacji w Zakopanem, i powiem szczerze, iż przypadł mi ten film do gustu. Czasem przeginali z pokazywaniem przerażonych mieszkańców tytułowej osady, ale ogólnie ciekawa akcja (
) i końcówka.

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość