Fabuła, wiadomo, słaba i przewidywalna, z podtekstem przeciwko pier**** usa.
Ja to odczytałem jako podtekst dla ekologów, którzy przykują się do drzewa żeby koparki nie wjechały drogi zbudować
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
Fabuła, wiadomo, słaba i przewidywalna, z podtekstem przeciwko pier**** usa.

Maciek (interista) napisał(a):kiepska muzyka
Rezus napisał(a):z podtekstem przeciwko pier**** usa.

Rezus napisał(a):Fabuła, wiadomo, słaba i przewidywalna
Zresztą niespecjalnie mnie porywa 3D, więc przeżyłem. Rzeczywiście, jeśli ktoś chce spędzić miło 3 h i nie nastawia się na nie wiadomo co (tzn. coś więcej poza efektownymi obrazami), to warto się przejść. Bo to chyba jeden z takich filmów, które faktycznie lepiej (przynajmniej 1 raz) obejrzeć na wielkim ekranie. Jest niestety dość przewidywalny, chyba już na pół godziny przed końcem dokładnie wiedziałem jaka będzie ostatnia scena. No i te pojedynki głównego złego vs główny dobry, "face to face" - to chyba w ogóle standard Camerona (Terminator, Obcy 2...). Ale ogólna ocena w sumie pozytywna. Dobry, efektowny "odmóżdzacz" 

(L)oczkerson napisał(a): Rewers.
(L)oczkerson napisał(a):Najwięcej obiecuje sobie po Domu złym, ale jeszcze nie oglądałem

(L)oczkerson napisał(a):Ja też czekam na nowy film z Natalie Portman czyli "Brothers"

Brothers w wersji DvDRip juz jest do zassania w sieci od kilku dni

Marco_Van_Basten napisał(a):Brothers w wersji DvDRip juz jest do zassania w sieci od kilku dni
Jasne : data premiery: 2009-12-03 (Świat). Co najwyżej DVDscreener, którego odradzam.

Cris7 napisał(a):(L)oczkerson napisał(a):Najwięcej obiecuje sobie po Domu złym, ale jeszcze nie oglądałem
Jeśli chodzi o ten film, to żałuję pieniędzy i czasu. Zupełnie nie trzyma w napięciu. Postawiono na przewagę okrucieństwa nad treścią. Totalnie się zawiodłem.

Marco_Van_Basten napisał(a):Brothers w wersji DvDRip juz jest do zassania w sieci od kilku dni
Jasne : data premiery: 2009-12-03 (Świat). Co najwyżej DVDscreener, którego odradzam.

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości