Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

Bedzie jatka! 
uświadom sobie że Polska to raczej opóźniony kraj więc nie oczekuj cudów, w 2006 byłem w Londynie i 16 czerwca oglądałem tam w kinie Tokyo Drift po przyjeździe do Polski w sierpniu okazało się że za 4 dni dopiero premiera tutaj... n/c

Diamen23 napisał(a):Rozczarowany jestem Avatarem, idealna papka dla Amerykanów, oni będą zachwyceni. Oglądałem w 3d i po pierwszych minutach byłem naprawdę oczarowany wyglądem całej planety, ale później jakoś wszystko zaczęło się nudzić. Ogólnie efekty robią wrażenie, ale nie aż takie jakich oczekiwałem. Chyba po prostu za dużo oczekiwałem.
Fabuła śmieszna, przewidywalna. Nic ciekawego według mnie, już nigdy nie pójdę na film tylko dla efektów.

majer13 napisał(a):A widział ktoś może film pt. "23"![]()
Jeśli nie to polecam. Świetna fabuła masa zwrotów akcji no i oczywiście nieziemskie zakończenie poza tym Carey odwalił w tym filmie kawał dobrej roboty ;naprawdę miazga

majer13 napisał(a):A widział ktoś może film pt. "23"![]()
Jeśli nie to polecam. Świetna fabuła masa zwrotów akcji no i oczywiście nieziemskie zakończenie poza tym Carey odwalił w tym filmie kawał dobrej roboty ;naprawdę miazga

Marco_Van_Basten napisał(a):. Ja rozumiem, że Polska to kraj zacofany, ale nawet w nowoczesnej Ameryce nie wyszedł jeszcze DVD RIP filmu Brothers. Jest tak zwany DVD screener czyli kręcony cyfrówką obraz przedpremierowego DVD (sprawdziłem sobie dokładnie na niezawodnej stronie google.pl). Mniej chorej nienawiści i pisania postów tylko po to, aby zwiększyć liczbę wypowiedzi pod nickiem. Pozdrawiam i życzę miłego dnia !

Imaginarium of doctor Parnassus
Martinho napisał(a):Wy tak za przeproszeniem szpanujecie jezykiem angielskim czy nie potraficie napisac nazwy filmu po polsku? Polowa uciekala pewnie z lekcji anglika a teraz wielcy poliglociImaginarium of doctor Parnassus
Wystarczylo Parnassus, ale jestem pelen podziwu Twojej znajomosci jezyka

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość