Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Polska liga jest jak burdel. Burdel jest ten sam tylko dziwki się zmienia
Widzew i oba Zagłebia co one robią w tej lidze ?? no pytam się co one robią ???

BartekTS napisał(a):Jestem ciekaw jak to powiedza w Niedzielnej Lidze + Extra
bo .... to nie on 
BartekTS napisał(a):Czesiu - nie ma sie co przejmowac już o Ryżka. O ile dobrze sie orientuje właśnie do złapali
czeher napisał(a):Pan Ryszka mnie nie rpzekonuje
Mirek Ryszka > Marek Ryzek

Kiedyś przerywanie transmisji na regionalnej to była normalka a nawet relacjonowanie jedynie drugiej połowy lub w ogóle olewanie transmisji podczas gdy do TVP3 należały prawa ale żeby na TVP1. Widać TVP ciągle walczy o widza i pnie się w górę
A kodowanie TVP Sport pewnie utrzymującego się m.in. z naszego abonamentu to też jest coś 
W przerwie transmisji spotkania Wisły Kraków z Legią Warszawa (0:1) odbyło się losowanie dziewiątej edycji Polish Media Cup.
W grupie A zagrają: TVN, Orange Sport, Sport i Eurosport.
W grupie B zagrają: broniący mistrzostwa Canal +, Polsat Futbol, TVP i Przegląd Sportowy.

kaczy napisał(a):Wczoraj w Kołobrzegu odbyła się impreza "Polish media cup"W przerwie transmisji spotkania Wisły Kraków z Legią Warszawa (0:1) odbyło się losowanie dziewiątej edycji Polish Media Cup.
W grupie A zagrają: TVN, Orange Sport, Sport i Eurosport.
W grupie B zagrają: broniący mistrzostwa Canal +, Polsat Futbol, TVP i Przegląd Sportowy.
Słaba reklama tego wydarzenia zaowocowała tylko garstką kibiców na hali Milenium, więc można było się po niej swobodnie poruszać.
Hasały sobie tam takie gwiazdy min. jak Rafał Patyra, Darek Gęsior, Mariusz Śrutwa, Radosław Gilewicz,Maciej Szczęsny, Zubilewicz z Pogody i moja ulubiona ekipa z Canalu +.
Miałem okazje przeprowadzić około 30 minut rozmowy z Panem Twarowskim, ot tak na trybunach. Możecie się śmiać itd. ale było to dla mnie niesamowite przeżycie, od około 5 lat mam pakiet Canal + i fakt faktem regularnie oglądam mecze Premiership oraz Ligi +. Rozmawiałem z człowiekiem pierwszy raz, a wydawało mi się jakby to był mój dobry znajomy. A jaki był zdziwiony gdy wiedziałem jak ma na imię jego córeczka.
Kilkadziesiąt minut później zaczepiliśmy z kumplem Rafała Nahornego jak w łazience chłodził zbite kolano pod strumieniem wody w umywalce.
Dał nam po autografie i powiedział że rozwalili by ten turniej gdyby Szymkowiak mógł przyjechać, potem dodał że i tak nieporównywalnie dobry na Hali jest Grzegorz Rasiak, potrafi się zastawić, dobrze uderzyć. Po krótkiej dyskusji o Grzesiu dodał w swoim stylu że przecież w debiucie strzelił gola Liverpoolowi na 3-2 którego sędzia nieprawidłowo mu nie uznał.
A Piotrowi Labodze kazałem pozdrowić Laskowskiego i Orłowskiego![]()
Do ciekawostek można zaliczyć Rafała Patyrę w dresie Barcelony i Szczęsnego który co chwila wychodził przed halę palić papierosy.
Było bardzo ciekawiePozdro

kaczy napisał(a):A ci redaktorzy są bardziej otwarci i komunikatywni niż sami piłkarze

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości