Kanały Sportowe

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez Tobik33 Pn 30.07.2007 20:02

czeher to był pikuś gdybyś widział co odwalał Tomaszewski w sportowej niedzieli na TVP 3 to byś dopiero się pośmiał :) prowadzącemu już się śmiać chciało ale się opanował. Janek wszechmogący...
Obrazek
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez czeher Pn 30.07.2007 20:05

Tobik33
wlasnie widzialem to tez :lol: mialem pisac w odpowiednim temacie ale zapomnialem :!: Janek jak zawsze swoje, zdarta plyta, przez 15min to smao, prowadzacy o jednym a ten Boniek niech sie nie odzywa Lubin i Widzew powinny lecie z ligi
Ten to wie jak przeprowadzic katharsisi - wystarczy po dokumenty do sadu wskoczyc i degradowac :lol:
ObrazekObrazek
"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce :P
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Postprzez Tobik33 Pn 30.07.2007 20:21

Jedna kwestia mnie rozwaliła :)
Janek o naszej lidze:
Polska liga jest jak burdel. Burdel jest ten sam tylko dziwki się zmienia
:rotfl4:

albo
Widzew i oba Zagłebia co one robią w tej lidze ?? no pytam się co one robią ???
Obrazek
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez BartekTS Wt 31.07.2007 9:54

Czesiu - nie ma sie co przejmowac już o Ryżka. O ile dobrze sie orientuje właśnie do złapali :lol:

http://sport.onet.pl/74318,1248685,1581045,wiadomosc.html

Arivederci Ryżek w C+ :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
BartekTS
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez czeher Wt 31.07.2007 10:36

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A to Canal+ ma szczescie do eskpertow :lol2: swoja droga cudem byloby trafic kogos czystego :lol2:

:jupi: mnie to cieszy bo on gadal jak Biedron :o
ObrazekObrazek
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Postprzez BartekTS Wt 31.07.2007 10:57

Jestem ciekaw jak to powiedza w Niedzielnej Lidze + Extra :o

Dzis zmiana w Kontrowersjach... zaprosilismy Pierluigi Collinę, On napewno nie jest zamieszany w korupcję w "Orandż Ekstraklasie" :lol:

Pan Witek siedzie na Górnym Mokotowie czy jest wolny? Moze warto byłoby do niego powrócic on jakos z jajem o tym gadał z Wieszczem i Mielcarzem a kolega Ryżek mówił jak jakis Cyklop... z artykułu 13 i 14 kodeksu sędziowskiego :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
BartekTS
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez czeher Wt 31.07.2007 15:27

BartekTS napisał(a):Jestem ciekaw jak to powiedza w Niedzielnej Lidze + Extra

Nic nie powiedza :rotfl: bo .... to nie on :!:
honor canalu uratowany :P

BartekTS ale mnie wprowadziles w blad :!: A ja z tej Euforii, ze Ryszka nie bedzie juz prowadzic kontrowersji nawet nie zauwazylem o co tak naprawde biega :!: :arrow:

BartekTS napisał(a):Czesiu - nie ma sie co przejmowac już o Ryżka. O ile dobrze sie orientuje właśnie do złapali

czeher napisał(a):Pan Ryszka mnie nie rpzekonuje

Oczywiscie w wymowie podobnie troszke brzmia ale zupelnie inni sedziowie, chyba myslales ze zle nap[isalem a tak naprawde Ty zle przytoczyles nazwisko tego zatrzymanego :> Mirek Ryszka > Marek Ryzek
Ten pierwszy z Wawy a drugi z Wielkopolski :!:
ObrazekObrazek
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Postprzez cloner Wt 31.07.2007 15:42

Nie ma co, BartekTS wielki znawca :lol:
Jestem normalny - nie pedałuję.
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez Yukasz Pn 17.09.2007 17:18

http://sport.onet.pl/0,1262013,1606809,wiadomosc.html

Hala TVP :rydzyk:

Akurat jak włączyłem TV było 14:13 dla Hiszpanii tyle że w piątym secie :P Kiedyś przerywanie transmisji na regionalnej to była normalka a nawet relacjonowanie jedynie drugiej połowy lub w ogóle olewanie transmisji podczas gdy do TVP3 należały prawa ale żeby na TVP1. Widać TVP ciągle walczy o widza i pnie się w górę :brawo: A kodowanie TVP Sport pewnie utrzymującego się m.in. z naszego abonamentu to też jest coś :spoko:
Yukasz
Basket fan hooligan

Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Kanały Sportowe

Postprzez kaczy Pt 13.11.2009 11:22

Wczoraj w Kołobrzegu odbyła się impreza "Polish media cup"
W przerwie transmisji spotkania Wisły Kraków z Legią Warszawa (0:1) odbyło się losowanie dziewiątej edycji Polish Media Cup.

W grupie A zagrają: TVN, Orange Sport, Sport i Eurosport.

W grupie B zagrają: broniący mistrzostwa Canal +, Polsat Futbol, TVP i Przegląd Sportowy.

Słaba reklama tego wydarzenia zaowocowała tylko garstką kibiców na hali Milenium, więc można było się po niej swobodnie poruszać.
Hasały sobie tam takie gwiazdy min. jak Rafał Patyra, Darek Gęsior, Mariusz Śrutwa, Radosław Gilewicz,Maciej Szczęsny, Zubilewicz z Pogody i moja ulubiona ekipa z Canalu +.
Miałem okazje przeprowadzić około 30 minut rozmowy z Panem Twarowskim, ot tak na trybunach. Możecie się śmiać itd. ale było to dla mnie niesamowite przeżycie, od około 5 lat mam pakiet Canal + i fakt faktem regularnie oglądam mecze Premiership oraz Ligi +. Rozmawiałem z człowiekiem pierwszy raz, a wydawało mi się jakby to był mój dobry znajomy. A jaki był zdziwiony gdy wiedziałem jak ma na imię jego córeczka :D.
Kilkadziesiąt minut później zaczepiliśmy z kumplem Rafała Nahornego jak w łazience chłodził zbite kolano pod strumieniem wody w umywalce.
Dał nam po autografie i powiedział że rozwalili by ten turniej gdyby Szymkowiak mógł przyjechać, potem dodał że i tak nieporównywalnie dobry na Hali jest Grzegorz Rasiak, potrafi się zastawić, dobrze uderzyć. Po krótkiej dyskusji o Grzesiu dodał w swoim stylu że przecież w debiucie strzelił gola Liverpoolowi na 3-2 którego sędzia nieprawidłowo mu nie uznał.
A Piotrowi Labodze kazałem pozdrowić Laskowskiego i Orłowskiego :boruta:

Do ciekawostek można zaliczyć Rafała Patyrę w dresie Barcelony i Szczęsnego który co chwila wychodził przed halę palić papierosy.

Było bardzo ciekawie ;) Pozdro
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Bardes Pt 13.11.2009 16:52

kaczy napisał(a):Wczoraj w Kołobrzegu odbyła się impreza "Polish media cup"
W przerwie transmisji spotkania Wisły Kraków z Legią Warszawa (0:1) odbyło się losowanie dziewiątej edycji Polish Media Cup.

W grupie A zagrają: TVN, Orange Sport, Sport i Eurosport.

W grupie B zagrają: broniący mistrzostwa Canal +, Polsat Futbol, TVP i Przegląd Sportowy.

Słaba reklama tego wydarzenia zaowocowała tylko garstką kibiców na hali Milenium, więc można było się po niej swobodnie poruszać.
Hasały sobie tam takie gwiazdy min. jak Rafał Patyra, Darek Gęsior, Mariusz Śrutwa, Radosław Gilewicz,Maciej Szczęsny, Zubilewicz z Pogody i moja ulubiona ekipa z Canalu +.
Miałem okazje przeprowadzić około 30 minut rozmowy z Panem Twarowskim, ot tak na trybunach. Możecie się śmiać itd. ale było to dla mnie niesamowite przeżycie, od około 5 lat mam pakiet Canal + i fakt faktem regularnie oglądam mecze Premiership oraz Ligi +. Rozmawiałem z człowiekiem pierwszy raz, a wydawało mi się jakby to był mój dobry znajomy. A jaki był zdziwiony gdy wiedziałem jak ma na imię jego córeczka :D.
Kilkadziesiąt minut później zaczepiliśmy z kumplem Rafała Nahornego jak w łazience chłodził zbite kolano pod strumieniem wody w umywalce.
Dał nam po autografie i powiedział że rozwalili by ten turniej gdyby Szymkowiak mógł przyjechać, potem dodał że i tak nieporównywalnie dobry na Hali jest Grzegorz Rasiak, potrafi się zastawić, dobrze uderzyć. Po krótkiej dyskusji o Grzesiu dodał w swoim stylu że przecież w debiucie strzelił gola Liverpoolowi na 3-2 którego sędzia nieprawidłowo mu nie uznał.
A Piotrowi Labodze kazałem pozdrowić Laskowskiego i Orłowskiego :boruta:

Do ciekawostek można zaliczyć Rafała Patyrę w dresie Barcelony i Szczęsnego który co chwila wychodził przed halę palić papierosy.

Było bardzo ciekawie ;) Pozdro

No to ciekawie miałeś, nie ma to jak pogadać ze specjalistami.

A kto wygrał ten turniej? :)
Bardes
Skład C
Skład C

Postprzez kaczy Pt 13.11.2009 17:22

Właśnie nie wiem bo wyszedłem z Hali wraz z zakończeniem fazy grupowej.
Ale ostatni mecz na którym byłem to przedwczesny finał TVP vs. Canal +.

W Polskiej bardzo dobrze w polu grał Szczęsny, w Canalu natomiast Rosłoń który prawie pobił się z jednym gościem.
Niestety TVP wygrało 4-0 (wynik nie odzwierciedlał gry).
Teraz właśnie czekam na jakieś info w necie bo obie drużyny miały zapewnione wyjście z grupy.

Polecam każdemu chodzić na takie gratki

edit----------------

A ci redaktorzy są bardziej otwarci i komunikatywni niż sami piłkarze :wink:
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez 10 Pt 13.11.2009 22:27

kaczy napisał(a):A ci redaktorzy są bardziej otwarci i komunikatywni niż sami piłkarze :wink:

Trudno żeby było inaczej.
Ale, Alex; Alessandro. DEL PIERO!
10
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Poprzednia strona

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia