Katastrofa w Katowicach

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez Corinthians Wt 31.01.2006 14:50

Scyzoryk napisał(a):Dziwie się ze MTV i VIVA puszcza jeszcze muzykę .

Ja się ciesze. Nie wiem czy zauważyłeś, ale VIVA pokazuje reklamy, a dochód z nich przekaże na pomoc poszkodowanym w Katowicach. Bardzo ładnie. Szkoda, że TVP na to nie wpadła.
Poza tym MTV i VIVA zmienili logo na czarne :lol:
Obrazek
Corinthians
Vamos Argentina!

Postprzez wazi Wt 31.01.2006 15:38

MTv także przeznaczyła dochód z reklam na ofiary i ich rodziny, Nie ma sie co dziwić, MTV i Viva i reszta myzycznych, nie ma nic innego w ramówkach oprócz, wesołych programów i piosenek, a na 3 dni, nie zawieszą działania, chyba to było najlepsze rozwiazanie, kasa z reklam na "Katowice"... popieram[/img]
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Postprzez k@li Wt 31.01.2006 21:01

wazi napisał(a):MTv także przeznaczyła dochód z reklam na ofiary i ich rodziny, Nie ma sie co dziwić, MTV i Viva i reszta myzycznych, nie ma nic innego w ramówkach oprócz, wesołych programów i piosenek, a na 3 dni, nie zawieszą działania, chyba to było najlepsze rozwiazanie, kasa z reklam na "Katowice"... popieram

Ja takze popieram tą akcję, bardzo ładne zachowanie ze strony Vivy i Mtv no i przynajmniej wiem, ze te kretynskie reklamy Jamby itp. nie sa bezuzyteczne chociaz przez te trzy dni...
futbolowa napisał(a):Powinni bardziej nagłaśniać akcje oddawania krwi i numery kont, a nie pokazywać cały czas cierpienie tych ludzi.

Racja, ale przeciez nie od dzis wiadaomo, ze media najwiecej zarabiaja na cierpieniu ludzi :?
PzDR.
"Moje serce w kolorach Blaugrana..."
Obrazek
k@li
Visca el Barca!

Postprzez fieldy Wt 31.01.2006 21:27

k@li napisał(a):futbolowa napisał:
Powinni bardziej nagłaśniać akcje oddawania krwi i numery kont, a nie pokazywać cały czas cierpienie tych ludzi.

Racja, ale przeciez nie od dzis wiadaomo, ze media najwiecej zarabiaja na cierpieniu ludzi
PzDR.

telegazeta TV Polsatstrona bodajże 124 - jak pomóc potrzebującym
włala :!:
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez Corinthians Śr 01.02.2006 16:31

http://fakty.interia.pl/news?inf=713136
Znowu SE :roll:
Czemu oni się wszędzie wpierdalają? Najpierw jak umarł W. Milewicz, to pokazali jego zwłoki. Teraz jak zbijają kase na liczeniu trupów. Przecież oni są popieprzeni! Wszystkie największe tragedie do dla nich góra złota! Co jeszcze oni wymyślą? Tą gazete powinni wypieprzyć! Ciekawe czy jakby im by się dach zawalił, to też by zbijali kase na zwokach pracowników!?

:evil:
Obrazek
Corinthians
Vamos Argentina!

Poprzednia strona

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia