Która Polska gazeta o sporcie jest najlepsza?

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Re: Która Polska gazeta o sporcie jest najlepsza?

Postprzez Kamil232 Wt 01.02.2011 19:33

Sorka za post pod postem ale obczajcie to
http://michalpol.blox.pl/2011/02/Faks-b ... story.html

Kolejny kapitalny wpis. Dobry tam jest koment, że też jeszcze nim się Fakt nie zainteresował, przecież ziomek tam pasuje jak ulał :roll:
Obrazek
Kamil232
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Kamil232 N 06.02.2011 1:10

Tak to znowu ja. Będę narzekał w tej kwestii tak długo dopóki mi się chce, lub dopóki nie pojawi się w Polsce jakikolwiek gazeta tudzież portal, który spełni moje oczekiwania. Nie marzę o tym, żeby mieć Polskiego Timsa, Guardina czy niemieckiego Kickera, ale żeby chociaż można było poczytać cokolwiek mającego związek z rzeczywistością.

Miałem nadzieje, że Weszło, chociaż trochę zaspokoi moje potrzeby. O piłce zagranicznej często tam Stano brędził, ale o Polskich sprawach dawał zajebiste infa, i jechał z gwiazdeczkami. Ale chyba rację miał bartbuks pisząc o ty, że nowa odsłona tej strona będzie fatalna. Bo już widać jakich tam baranów poprzyjmowano. Ostatnich tekstów po prostu nie da się czytać, taki bełkot, że szkoda gadać. Od razu widać, że tego nie pisał Stano.
http://www.weszlo.com/news/6253
http://www.weszlo.com/news/6255 kompletne dno
http://www.weszlo.com/news/6260 poziom faktu :shock:

No ludzie to jest kpina pierdolony poziom dna jakby powiedział Beenahaker. Jeśli Stanowski myśli, że z tymi głąbami zrobi fajny portal, to jest w błędzie i nie długo padnie jak futbol news- bo chyba stamtąd tych baranów przygarnął.
Obrazek
Kamil232
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez bartbuks N 06.02.2011 1:19

Kamil232 napisał(a):Ale chyba rację miał bartbuks pisząc o ty, że nowa odsłona tej strona będzie fatalna. Bo już widać jakich tam baranów poprzyjmowano. Ostatnich tekstów po prostu nie da się czytać, taki bełkot, że szkoda gadać. Od razu widać, że tego nie pisał Stano.

Ci co znają Weszło! od początku, to potrafią rozróżnić teksty. Kiedyś np zajebiście podobały mi się relacje live, bo można było się pośmiać.
Kamil232 napisał(a):Jeśli Stanowski myśli, że z tymi głąbami zrobi fajny portal, to jest w błędzie i nie długo padnie jak futbol news- bo chyba stamtąd tych baranów przygarnął.

Jakoś nie dopytuje o zmiany, bo nie chcę aby chłopaki pomyśleli, że wścibski jestem, bądź coś w tym stylu, albo że może chciałbym tam popisać. Wg mnie to Stano ma już na to wyjebane. On raczej zrobił swoje, zbudował markę i tyle, a teraz odda zabawkę młodym, niech się bawią, zarobią. Dla mnie to trochę przykre, bo Weszło! by Stano było czymś pięknym.
Obrazek
bartbuks
Alfons z Cymerii
Alfons z Cymerii

Postprzez futbolowa So 19.02.2011 11:26

Czy ktoś z Was mógłby mi poradzić, co powinnam zrobić w sprawie FFT, o której pisałam wcześniej?
Debilizm tych ludzi zaczął mnie już przytłaczać. Miesiąc temu napisali mi, że paczka jest gotowa do wysyłki. Dwa tygodnie później spytałam, czy mają problemy z dojściem na pocztę i czy wiedzą, co grozi za wykorzystywanie cudzego tekstu bez wiedzy autora, na co po paru dniach odpisali, iż "wczoraj otrzymali zwrot z poczty" :rotfl: a potem... usunęli swojego redakcyjnego maila i już nie ma jak mi odpowiedzieć :boje się:
Ciasnota umysłowa, brak wyobraźni i nietolerancja są jak pasożyty. Zmieniają właściciela, zmieniają kształt i żyją wiecznie.
Kafka nad morzem, Haruki Murakami

Obrazek
Obrazek
futbolowa
Czerwona Diablica

Postprzez fieldy So 19.02.2011 11:31

idź sobie kupić coś ładnego i olej ich ;)
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez bartbuks So 19.02.2011 11:38

futbolowa
Dam Ci radę, ale odezwij sie do mnie na GG (koło PW jest jego numer), bądź PW. :)
Obrazek
bartbuks
Alfons z Cymerii
Alfons z Cymerii

Postprzez futbolowa So 19.02.2011 11:40

fieldy napisał(a):idź sobie kupić coś ładnego i olej ich ;)

Nie ma głupich! Nie dam się oszukiwać :P
Ciasnota umysłowa, brak wyobraźni i nietolerancja są jak pasożyty. Zmieniają właściciela, zmieniają kształt i żyją wiecznie.
Kafka nad morzem, Haruki Murakami

Obrazek
Obrazek
futbolowa
Czerwona Diablica

Postprzez Tylko Pilka Wt 26.07.2011 12:50

justin81 napisał(a):Ostatnio zacząłem kupować tygodnik "Tylko piłka" i jest całkiem dobry. Są tabele wszystkich lig polskich, zagranicznych, typy na bukmacherke z analizami i ciekawe indiwidualne artykuły redaktorów.

"Tylko Piłka" od dziś w nowym layoucie i szacie graficznej oraz z fajnymi technicznymi nowinkami (cena zostaje po staremu :) ). Treść bez zmian - dalej trzymamy się faktu, a nie plotki.
Informacje o nowym wydaniu, poza oficjalną stroną tygodnika, można znaleźć np. w branżowych, prasowych mediach:

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ty ... ixer-wideo
Tylko Pilka
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Poprzednia strona

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia