Kuba Wojewodzki

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez cloner Pn 17.12.2007 19:52

To proste spójrz na swoja range

Taaaa, naprawde fajna, tymbardziej, ze sam zaproponowalem wlepienie mi rangi, a pozniej zaakceptowalem propozycje dwoch rang, ktore zostaly mi zlozone :lol:
Albo słaba słabą pamięć masz po prostu

Pewnie tak, ale raczej optowalbym za tym, ze nie zwracam uwagi na takie szczegoly, dla mnie najwazniejsza w tym programie jest ta rozmowa. A nie jakies dowcipy Kuby, ktore moge sobie w necie poczytac :wink:
Mało tego ja nawet go popieram, bo to nie jest szanujący się wybitny twórca tyko pajac telewizyjny, który zarabia na zycie i benzynę do porsche robieniem z siebie idioty a więc czemu ma na tym nie zarabiać więcej.

Tutaj polemizowalbym troszke, gdyz ... poza robieniem idioty z siebie [choc rzadko to robi], dosc czesto robi idiotów z gosci, ktorych zaprasza, aczkolwiek ostatnio zluzował.
Jestem normalny - nie pedałuję.
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez Maro juve Pn 17.12.2007 20:53

Widać, kto czyta Pudelka (Berele), to tam pierwszy raz zaatakowano Wojewódzkiego, że opowiada historie z cudzego życia, dopisując przy tym własne imię.
Oglądając Wojewódzkiego, można parę razy się zaśmiać - a nawet ochoczo zarechotać - ale to nie jest ten sam poziom, jak chociażby z najlepszego chyba odcinka z Pawłem Kukizem.
Czego nie zrobi się dla pieniędzy - widać to po nim. Ale Porshakiem jeździ, a my możemy się poprzyglądać.
A dzisiaj Szymon Majewski Szoł...

Edyt:
http://www.pudelek.pl
Coś w rodzaju wszystkich 'gazet' typu Viva, Gala, Życie na gorąco, Bravo Girl, Fakt i inne tego typu 'gazety' przedstawione w postaci różowej strony internetowej. Stamtąd możesz się dowiedzieć z kim tym razem puszcza się Britney Spears lub z jakiego kraju tym razem Angelina Jolie adoptowała dziecko. Serwis nie zapomina również o naszych rodzimych gwiazdach, takich jak właśnie Wojewódzki.
Ostatnio edytowano Pn 17.12.2007 21:12 przez Maro juve, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Maro juve
Skład B
Skład B

Postprzez franz Pn 17.12.2007 21:07

cloner napisał(a):dla mnie najwazniejsza w tym programie jest ta rozmowa.

Kiedys dawno temu (i to tez nie we wszystkich odcinkach) może i tak ale teraz co jest ciekawego w rozmowie jakiegos coraz mniej smiesznego Kuby i facet od pogody albo ludzi którzy sa znani z tego, ze są znani.

cloner napisał(a):dosc czesto robi idiotów z gosci, ktorych zaprasza, aczkolwiek ostatnio zluzował.

Robienie idiotów z gości to tez nie jest zbyt ambitne zadanie a wiec mozna je robić za kase tam gdzie najwięcej płaca czyli ta polemika a słaba raczej.

Maro juve napisał(a):kto czyta Pudelka

A co to jest? (To chyba taki pies mały?)
Obrazek

– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał Behemot – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki?...
– To czysty spirytus.
franz
Ki(L)gore Trout

Postprzez cloner Pn 17.12.2007 21:21

czyli ta polemika a słaba raczej.

Moze i slaba, ale na Ciebie wystarczyla w zupelnosci.
A co to jest? (To chyba taki pies mały?)

Nie lubie osob, ktore sie tak wymądrzaja. Kazdy, kto ma dostep do internetu zna ten serwis, gdyz reklamu Pudelka mozna znalezc w kazdej skrzynce mailowej.
ludzi którzy sa znani z tego, ze są znani.

Nie znam takich ludzi. Przeciez Kuba nie zaprosil Paris Hilton jeszcze. Osoby, ktore byly wczoraj znane nie są, i watpie, zeby niedlugo sie to zmienilo [aczkolwiek Roofi juz troche znany jest z 12 lawek].
facet od pogody

A to zle, ze go zaprosil ? Niby z kim ma rozmawiac ? Wybiera takich partnerów do rozmowy, ktorych chce, i ... ktorzy zgodza sie przyjsc do programu, co najwazniejsze. Są osoby, ktore odmowily, i to pewnie nie raz :wink:

Program autorski Kuby ma taki, a nie inny profil, jest na takim, a nie innym poziomie i tak juz bedzie. A Kuba wcale nie jest mniej smieszny, niz w polsacie. Zarty są na podobnym poziomie, po prostu telewidzom zaczyna sie to juz nudzic.
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez Cris7 Pn 17.12.2007 21:21

franz napisał(a):A co to jest? (To chyba taki pies mały?)

Chyba nie wyszło.
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
Cris7
Kapitan
Kapitan

Postprzez czeher Pn 17.12.2007 21:26

cloner napisał(a):Nie lubie osob, ktore sie tak wymądrzaja.

czekaj czekaj :stop: a lubisz Wojewodzkiego :O :o
- co z twoja znana juz konsekwencja
Ja osobiscie podpisuje sie pod tym wsyztskim co napisal franz
ObrazekObrazek
"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce :P
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Postprzez cloner Pn 17.12.2007 21:28

Ja osobiscie podpisuje sie nogami i rekami pod tym wsyztskim co napisal franz
Nie wiesz co to jest Pudelek ??
a lubisz Wojewodzkiego

Nie przesadzajmy z tym "lubieniem" ;) Nic do niego nie czuje :lol:
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez Berele Lewartow Pn 17.12.2007 21:35

Pudelka mam na stronie startowej. Ale o tym,aby wiedziec, ze Wojewodzki "pozycza" sobie żarty, Pudelka studiowac nie trzeba.
-halo
-siemasz Pop, Witek nawija. Lecimy!
-gdzie?
-jakto [k****] gdzie?! Do bojuuu!
Berele Lewartow
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez franz Pn 17.12.2007 21:44

Maro juve napisał(a):Coś w rodzaju wszystkich 'gazet' typu Viva, Gala, Życie na gorąco, Bravo Girl, Fakt i inne tego typu 'gazety' przedstawione w postaci różowej strony internetowej. Stamtąd możesz się dowiedzieć z kim tym razem puszcza się Britney Spears lub z jakiego kraju tym razem Angelina Jolie adoptowała dziecko.

To teraz już wiem czyli to kolejna szmata dla idiotów tylko, że w wydaniu netowym i jeszcze ten różowy (nienawidze tego koloru!) :lol:
No i co to kogo obchodzi czy Britney Spears się puszcza albo z jakiego kraju tym razem Angelina Jolie adoptowała dziecko przecież ta wiedza jest kompletnie zbedna i niepotrzebna do niczego, strata czasu i prądu.

cloner napisał(a):na Ciebie wystarczyla w zupelnosci.

Na mnie na pewno :wink:

cloner napisał(a):Nie lubie osob, ktore sie tak wymądrzaja. Kazdy, kto ma dostep do internetu zna ten serwis, gdyz reklamu Pudelka mozna znalezc w kazdej skrzynce mailowej

Wiem, że to trudne do pojęcia ale ja na prawde nie znałem tego badziewia a i reklamy mi nie przysłali wyobraz sobie!

cloner napisał(a):Program autorski Kuby

No właśnie to jest program autorski Kuby i niech sobie robi co chce i jak Walter (Cała Legia zawsze razem!) mu płaci i ludzie oglądają to wszystko jest git, kasa sie kręci, nowe "gwiazdy" są promowane, poziom głupoty na licznikach rośnie słowem ideał TVNowskiego marketingu, 200% normy. Nie zmienia to faktu, że to odcinki w Polsacie były lepsze z wielu powodów o których już w temacie pisalismy ty sie z tym nie zgadzasz i OK twoje zdanie twój wybór, tyle.

Cris7 napisał(a):Chyba nie wyszło

Ale tu nie miało nic wychodzić po prostu moja wiedza w kwestii bravo girl, gwiazd itd jest praktycznie zerowa na przyszłość postaram się nadrobić zaległości poznac zycie seksualne Britney Spears, jadłospis Michała Wisniewskiego i inne cenne fakty z pudelka co by sie w przyszłości tą rażącą niewiedzą nie kompromitować :wink:

Berele tez pewnie nie wie co to jest pudelek!

Edyta:

Bronek napisał(a):Pudelka mam na stronie startowej.

:shock:

Geremek ty zdrajco punkowych ideałów zginiesz marnie! :lol:
Obrazek

– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał Behemot – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki?...
– To czysty spirytus.
franz
Ki(L)gore Trout

Postprzez Maro juve Pn 17.12.2007 22:10

Berele Lewartow napisał(a):Ale o tym,aby wiedziec, ze Wojewodzki "pozycza" sobie żarty, Pudelka studiowac nie trzeba.

Może studiować nie, ale ten przypadek podany przez Ciebie, to ten sam zaprezentowany na Pudelku. Zgadzam się jednak, kto czyta basha czy JoeMonstera dosyć regularnie, z łatwością może wychwycić takowe zapożyczenia.

franz napisał(a):Wiem, że to trudne do pojęcia ale ja na prawde nie znałem tego badziewia a i reklamy mi nie przysłali wyobraz sobie!

Uroki poczty na o2, cały czas cudowny newsletter raczy wszystkich użytkowników coraz to nowymi newsami z życia gwiazd. Stąd też znam tą przecudowną stronę.
franz napisał(a):No właśnie to jest program autorski Kuby i niech sobie robi co chce i jak Walter (Cała Legia zawsze razem!) mu płaci i ludzie oglądają to wszystko jest git, kasa sie kręci, nowe "gwiazdy" są promowane, poziom głupoty na licznikach rośnie słowem ideał TVNowskiego marketingu, 200% normy. Nie zmienia to faktu, że to odcinki w Polsacie były lepsze z wielu powodów o których już w temacie pisalismy ty sie z tym nie zgadzasz i OK twoje zdanie twój wybór, tyle.

Nogami i rencami się podpisuję.
Z resztą, niestety społeczeństwu w dalszym ciągu się to podoba, a niektórym coraz bardziej. Oglądalność stoi na dobrym poziomie, to i schematu nie ma po co zmieniać, starczy trzymać poziom a kasa po kontach fruwa.
Obrazek
Maro juve
Skład B
Skład B

Postprzez cloner Pn 17.12.2007 22:22

Oglądalność stoi na dobrym poziomie, to i schematu nie ma po co zmieniać, starczy trzymać poziom a kasa po kontach fruwa.

No dokladnie. Niektorzy - w tym ja - potrzebuja w niedziele chwili odpoczynku po ciezkim tygodniu [5 dni uczelni i 2 noce imprez], i nie musi to byc jakas wybitna rozrywka, wystarcza wulgarne teksty Wojewodzkiego i bede zadowolony :lol:

Zresztą o gustach nie powinno sie w ogóle rozmawiac. Jednym sie ten program podoba, innym nie, logiczne. Tak samo, jak jedni sluchają rocka/metalu, a inni reggae/rapu.

Pozdrawiam :wink:
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez Berele Lewartow Pn 17.12.2007 23:39

franz napisał(a):Geremek ty zdrajco punkowych ideałów zginiesz marnie!

Po prostu mam otwarty umysł!
-halo
-gdzie?
Berele Lewartow
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Cris7 Wt 18.12.2007 0:28

franz napisał(a):Ale tu nie miało nic wychodzić po prostu moja wiedza w kwestii bravo girl, gwiazd itd jest praktycznie zerowa na przyszłość postaram się nadrobić zaległości poznac zycie seksualne Britney Spears, jadłospis Michała Wisniewskiego i inne cenne fakty z pudelka co by sie w przyszłości tą rażącą niewiedzą nie kompromitować :wink:

Berele tez pewnie nie wie co to jest pudelek!

Wiesz, że nie o to mi chodzi. Ja też nigdy sam z siebie nie odwiedziłem tej strony. Ale ze słyszenia ją znam, prędzej czy później każdy młody człowiek, który nie jest kompletnie odizolowany usłyszy o tym serwisie plotkarskim. I wcale nie trzeba nic czytać o Britney Spears, aby wiedzieć o istnieniu strony. Nie wierzę, żeby nawet taki punkowy twardziel jak Ty, czy Piotrek nie mieli pojęcia czym jest sławetny Pudelek.

Koniec offtopa(oby)
To the place, I belong
Take me home, United road
Cris7
Kapitan
Kapitan

Postprzez Berele Lewartow Wt 18.12.2007 0:47

Cris7 napisał(a):Nie wierzę, żeby nawet taki punkowy twardziel jak Ty, czy Piotrek nie mieli pojęcia czym jest sławetny Pudelek.

Ja raczej w kierunku słodkiej niezdary ide, ale ok.
-halo
-gdzie?
Berele Lewartow
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Cris7 Wt 18.12.2007 17:05

Nie, nie zrywaj z wizerunkiem...
To the place, I belong