Maro juve napisał(a):Coś w rodzaju wszystkich 'gazet' typu Viva, Gala, Życie na gorąco, Bravo Girl, Fakt i inne tego typu 'gazety' przedstawione w postaci różowej strony internetowej. Stamtąd możesz się dowiedzieć z kim tym razem puszcza się Britney Spears lub z jakiego kraju tym razem Angelina Jolie adoptowała dziecko.
To teraz już wiem czyli to kolejna szmata dla idiotów tylko, że w wydaniu netowym i jeszcze ten różowy (nienawidze tego koloru!)
No i co to kogo obchodzi czy Britney Spears się puszcza albo z jakiego kraju tym razem Angelina Jolie adoptowała dziecko przecież ta wiedza jest kompletnie zbedna i niepotrzebna do niczego, strata czasu i prądu.
cloner napisał(a):na Ciebie wystarczyla w zupelnosci.
Na mnie na pewno
cloner napisał(a):Nie lubie osob, ktore sie tak wymądrzaja. Kazdy, kto ma dostep do internetu zna ten serwis, gdyz reklamu Pudelka mozna znalezc w kazdej skrzynce mailowej
Wiem, że to trudne do pojęcia ale ja na prawde nie znałem tego badziewia a i reklamy mi nie przysłali wyobraz sobie!
cloner napisał(a):Program autorski Kuby
No właśnie to jest program autorski Kuby i niech sobie robi co chce i jak Walter (Cała Legia zawsze razem!) mu płaci i ludzie oglądają to wszystko jest git, kasa sie kręci, nowe "gwiazdy" są promowane, poziom głupoty na licznikach rośnie słowem ideał TVNowskiego marketingu, 200% normy. Nie zmienia to faktu, że to odcinki w Polsacie były lepsze z wielu powodów o których już w temacie pisalismy ty sie z tym nie zgadzasz i OK twoje zdanie twój wybór, tyle.
Cris7 napisał(a):Chyba nie wyszło
Ale tu nie miało nic wychodzić po prostu moja wiedza w kwestii bravo girl, gwiazd itd jest praktycznie zerowa na przyszłość postaram się nadrobić zaległości poznac zycie seksualne Britney Spears, jadłospis Michała Wisniewskiego i inne cenne fakty z pudelka co by sie w przyszłości tą rażącą niewiedzą nie kompromitować
Berele tez pewnie nie wie co to jest pudelek!
Edyta:
Bronek napisał(a):Pudelka mam na stronie startowej.
Geremek ty zdrajco punkowych ideałów zginiesz marnie!