Live 8 - Gwiazdy dla Afryki

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez piwus So 02.07.2005 23:00

Mam pytanie. Udało mi się przegapić Stinga? Bo to drugie, co po PF chciałem zobaczyć :P.

[EDIT] Kurcze, prorok ze mnie, akureta wyszedł na scenę :twisted:.
Obrazek
Piotr R - Teraz już nic nie zatrzyma Lecha. Idziemy na mistrza. A Wisła? Wisła to będzie oglądać nasze plecy. Lech, Wisła, Legia - tak to się zakończy.
piwus
Moderator
Moderator

Postprzez Tomachos So 02.07.2005 23:22

Djupa zawsze przegapie najlepsze:( Trudno,
Mam straszne cisnienie na pinków :) piszcie jak bedą bo mam tv w innym pokoju:P
Tomachos
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Tomachos So 02.07.2005 23:28

Robimy taką imprezkę w naszym kraju na rzecz biednych klubów i ich zawodników oraz prezesów (jaja z tym żemajtisem :) , dlaczego jestem z gliwic??)

chociarz polskie "gwiazdeczki" nie grają za darmo.
Tomachos
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Tomachos So 02.07.2005 23:32

piwus co to za panienka na tym twoim zdjęciu ( to sie jakos nazywa Aviator?? czy jakos tak) bo mi przypomina panienke z teledysku pear jamu " do the evolution"??

Bo to ona. I nie pisz posta pod postem :wink: // Piwus
Tomachos
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Tomachos So 02.07.2005 23:41

sorki ale jestem nowy i sie do konca nie znam :)
jak coś to mnie ochrzaniajcie!!!!!!!!!!
człowiek przecierz uczy sie na błedach
Tomachos
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez piwus N 03.07.2005 1:34

Dobra to małe podsumowanko. Większość zespołów wypadło świetnie, parę zespołów i wykonawców dawno nie widziałem. Ehhh, Pink Floyd i "Comfortably Numb"... The Who też dobre, Wonder strasznie przytył... Parę oczywiście odstawała (przynajmniej dla mnie) od reszty. Ale Black Eyed Peas chyba zawsze się przekrzykiwało z muzyką, a wokalista Maroon 5 prawdopodobnie tak naturalnie śpiewa, tylko przy płytach jego głos jest lekko "podrasowany". W każdym razie czarne owce zawsze się trafią, ale w przytłaczającej większości była to znakomita muzyka w szczytnym celu. Więc jedyne co chciałbym powiedzieć, że aż żal wracać do chłamu serwowanego przez radio i TV.

Oczywiście nie wszystko mi się podobało, bo muzyka była zbyt zróżnicowana, ale udało mi się docenić poziom (oczywiście poza Filadelfią, bo tam rządziła propaganda MTV). A Pink Floydów żal, że nie dali im więcej czasu. Bo formie byli swietnej.
Obrazek
Piotr R - Teraz już nic nie zatrzyma Lecha. Idziemy na mistrza. A Wisła? Wisła to będzie oglądać nasze plecy. Lech, Wisła, Legia - tak to się zakończy.
piwus
Moderator
Moderator

Postprzez Anka N 03.07.2005 13:30

Najlepiej ze wszystkich miast wypadł Londyn. Ale co - moje ukochane miasto przecież. ;) Pink Floyd i The Who wypadli świetnie, aż się dziwię, że są w takiej formie. W dodatku dziwi mnie jeszcze 'spokój' ze strony wokalisty The Who, przecież słynął z tego, że niszczył giatry, podpalał kluby itp... ;) Sama końcówka w Hyde Parku byla świetna, szkoda, że tylko do 1 w nocy trwał ten koncert, zapowiadali, że będzie do minimum trzeciej...

I jeszcze raz proszę tych, którzy mają CAŁY koncert Live 8 z Londynu gdzieś na serwerze, żeby mi zapodali linka... Już mam fragment, ale chciałabym mieć występ Coldplay... :) Pozdrawiam.
Anka
One I Love

Poprzednia strona

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia