Lost - Zagubieni [serial]

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Re: Lost - Zagubieni [serial]

Postprzez rbortniczuk N 15.02.2009 18:49

Jak dla mnie każdy odcinek 5 sezonu trzyma wysoki poziom. Każdy jest świetnie zrealizowany, nie miejsca na nudę, jest więcej odpowiedzi niż pytań co wynika iż serial zbliża się ku końcowi. Mimo to scenarzyści potrafią trzymać widzów w napięciu, zainteresować każdym epizodem, umiejętnie prowadzoną na dwóch frontach historią. W porównaniu z poprzednimi sezonami dzieje się dużo, przywodząc w pamięci sezon pierwszy. Jestem zaskoczony i niezwykle zadowolony poziomem tego sezonu, polecam go niezdecydowanym.
rbortniczuk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Angelo18 N 15.02.2009 19:17

Dla mnie jak narazie 5 odcinek najelpszy w tym sezonie, sporo rzeczy się wyjaśnia, a także pojawiają się nowe wątki.
Obrazek

Oczywiście, że nie łabędzi to śpiew - tylko początek
dumnego, wspaniałego i pięknego lotu ku wyżynom Gratulacje dla piłkarzy - i takie właśnie życzenia, by był to początek wspaniałego lotu!
Angelo18
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez rbortniczuk N 15.02.2009 19:27

Angelo18 napisał(a):Dla mnie jak narazie 5 odcinek najelpszy w tym sezonie, sporo rzeczy się wyjaśnia, a także pojawiają się nowe wątki.

Ja jestem zaskoczony tym, że jak na razie nie ma słabych odcinków, wszystkie trzymają równy, świetny poziom. Każdy jest dobry, co więcej im dalej tym lepiej, do 5 najlepszy był 4, po 5 jest piąty. Dalej też liczę na taki progres :)
rbortniczuk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Riddick N 15.02.2009 19:36

Nie no, trzeba powiedzieć że Lost w tym sezonie daje radę. Jak dla mnie może jakiegoś szału przy tych odcinkach nie ma, ale są wystarczająco dobrze zrealizowane i ciekawe co najważniejsze. Taki Heroes w porównaniu zaczął się bardzo słabo, pierwsze dwa odcinki po prostu żenujące.
Obrazek

GRANDE MILAN
Riddick
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Rezus N 15.02.2009 19:57

Riddick napisał(a):Taki Heroes w porównaniu zaczął się bardzo słabo, pierwsze dwa odcinki po prostu żenujące.

Jak dla mnie właśnie świetnie, po nieciekawej połowie 3 sezonu moim zdaniem teraz właśnie tak powinno być. LOST też oczywiście mi się podoba.
Obrazek
"Wstąp do piekła, stamtąd nie ma powrotu, wstąp do piekła, na zawsze zostań tam"
Rezus
Kapitan
Kapitan

Poprzednia strona

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia