Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
bagg napisał(a):P.S. Jednm z prezenterów ma być Nuno Gomes
bagg napisał(a):Byleby w Polsce nie wygrało Sistrars Confused Wolę Abradab'a Very Happy

bagg napisał(a):Byleby w Polsce nie wygrało Sistrars Wolę Abradab'a
Anka napisał(a):nie wiem, jak sprawa ma się z nominacjami, bo za bardzo się tym nie interesuję. Jak ktoś ma, to niech wrzuci listę nominowanych, co?
Anka napisał(a):od jakiegoś Zakopower

Anka napisał(a):Czemu nie? Wolę Sistar od jakiegoś Zakopower czy innego... Razz
cloner napisał(a):BORAT SAGDIYEV Exclamation
cloner napisał(a):co łączy te druzyny Question - Exclamation ZGADNIJ Exclamation
Ja po prostu ich nie trawię. Jak ma wygrać to tylko Abradab ...chociaż z drugiej strony patrząc na Zakopower...to Sistars nie są takie złe
Zrobili świetną reklamę w MTV. Razem z tym Borat'em(Ali G - yeah )
cloner im kibicuje ?

cloner napisał(a):...... ALI G Exclamation - teraz juz wiecie Question
cloner napisał(a):
BRODKA, POLAK, ABRADAB, SISTARS czy ZAKOPOWER Question
oby nie Zakopower i Brodka Laughing
Corinthians napisał(a):
Co chcesz od Zakopower?![]()
Wooow, nie wiedziałam, że Ali G kiedyś pozbywa się swoich okularków. Ale jako ten Rosjanin sobie nawet nieźle poradził. Nie poznałam go
Ja mam podobnie jak Ty - Zakopower i Brodka to największa siara, na jaki stać nasz naród. To samo Sidney Polak... Pozostaje ten cały Abradab i Sistars, z czego znam tylko Sistars, więc to one u mnie mają plus.

cloner napisał(a):Wooow, nie wiedziałam, że Ali G kiedyś pozbywa się swoich okularków. Ale jako ten Rosjanin sobie nawet nieźle poradził. Nie poznałam go

piwus napisał(a):cloner napisał(a):Wooow, nie wiedziałam, że Ali G kiedyś pozbywa się swoich okularków. Ale jako ten Rosjanin sobie nawet nieźle poradził. Nie poznałam go
Ano zdejmuje. Samego programu nie miałem przyjemności ogladać, ale w drugiej części Ali G In da House, gdzie były najlepsze momenty, to pojawiał się dosyć często.
Swoją drogą widizałem zapowiedz na MTV2, gdzie przeprowadzał wywiad z judoką
- A co robić jeśli jeśli zaatakuje nas Żyd ze szponami?
- Jak bronić się, jeśli żona próbuje nas zgwałcić
Coś czuję, że Pisakk znowu zmieni avatar.

cloner napisał(a):Piwus - wypowiedz, ktora cytowales zostala napisana przez ... Anke

Corinthians napisał(a):Niestety nie obejrzałem wczoraj EMA. Zaponiałem
Może ktoś mi napisać zwycięzcow? Bo na stronie MTV nie mogę się doczytać

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość