cloner napisał(a):Wiadomo, ze Canal+ robi duzo lepsze programy, w koncu ludzie za to placa Exclamation Natomiast TVN robi dla masowego widza, i dlatego program ten jest/bedzie jakosciowo gorszy.
W sumie za program z TVNu tez placa
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
cloner napisał(a):Wiadomo, ze Canal+ robi duzo lepsze programy, w koncu ludzie za to placa Exclamation Natomiast TVN robi dla masowego widza, i dlatego program ten jest/bedzie jakosciowo gorszy.

Bobohawk napisał(a):Jedyny plusem tego programu jest to, że można obejrzeć bramki z OE.
franz napisał(a):Jesli dobrze kojarze to bramki z OE mozna tez ogladac na gazeta.pl
franz napisał(a):ale takze dlatego ze program jest pozno w nocy a na drugi dzien trzeba rano wstac.

zobaczy sie meczyki nastepnej kolejki, troche statystyk czasami pokaza, i ogolnie mozna przesledzic podstawowe informacje na temat danej kolejki...powtarzam - podstawowe... moze mnie teraz zbesztacie ale ludzie...co ja mam ogladac innego jesli mam TVP1, TVP2, Polsat, TVN i regionalna...? 
Bodajże godzinę wcześniej program ten leci na TVN 24 wówczas da się jeszcze jakoś wytrzymać choć też nie zawsze

johnny_bravura napisał(a):brameczki mozna spokojnie obejrzec na duzym wyswietlaczu Razz

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość