Gerd napisał(a):marnota totalna!
Sam jesteś.
Co to poziomu analityków to się zgodzę, ale Nasze podwórko krajowe wcale nie jest takie marne, mi się bardzo dobrze ogląda mecze OE, a jeszcze lepiej chodzi na II ligę.
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
Gerd napisał(a):marnota totalna!

cloner napisał(a):Wiadomo, ze jest on nagrywany na zywo, to trudno uniknac pomylek - to jest normalka przeciez.
cloner napisał(a):Sa wywiady z trenerami, pilkarzami. Zapraszaja gosci do studia.

limansky napisał(a):Gerd napisał(a):marnota totalna!
Sam jesteś.

Gerd napisał(a):Myślisz, że jak na mnie tak napisałeś, to tak jest! Nie jest! Jeżeli uważasz, że nasza OE trzyma poziom, to zapytam się Ciebie słowami Kazimierza Górskiego: "To jeżeli jest tak dobrze, to dlaczego jest tak źle?" Gadanie, że nasza liga nie jest marna jest wierutnym kłamstwem!!!
Gerd napisał(a):A oglądanie polskiej I i II ligi w telewizji? Trzymam się mocno wtedy fotela, pod takim wrażeniem jestem tej żenady!

cloner napisał(a):piwus - no wiesz, mogli siedziec we dwojke, sami komentowac mecze, i pokazywac tylko bramki, a zrobili program troche lepszy
, to tak jakby TVP puściła mecze okręgówki zamiast LM, a ktoś ją za to chwalił.przygotowywany i realizowany jest tak, aby był przystępny, a zarazem miał nową, niespotykaną w innych stacjach jakość.

rzut oka na trybuny, czy więcej powtórek

czeher napisał(a):cloner
jakbys kiedys mial mozliwosc obejrzenia Ligi+ to zobaczylbys jaki ten program na TVNie jest zenujacy
To jak przesiadka z luksusowego samochodu do Poldka
Zreszta sami widzicie jak jest z komentarzem z TVNie meczow lm![]()
![]()
![]()

cloner napisał(a):czeher - nie stac mnie na canal+, dlatego ciesze sie, ze tvn zrobilo taki program, mnie to odpowiada Wink

Tak sobie, żeby wiedzieć w kolejności jak pisałem. Ot cała taka tajemnica, nic poważnego to tylko dla moich własnych celów. Jak mi się znudzi to zaprzestanę. Mam nadzieję, że nikomu to nie przeszkadza?cloner napisał(a):Gerd - po co numerujesz postyskrypt forum sam je zlicza
![]()

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość