Orange Ekstraklasa - program TVN

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Orange Ekstraklasa - program TVN

Postprzez Sero N 24.07.2005 23:06

Dzis byl debiut i musze przyznac , ze calkiem , calkiem ten program jest. A przeciez to dopiero poczatek :twisted:
Dobre bylo jak Wlodarczyk z Zygo rozmawial :D
Ostatnio edytowano Pn 19.09.2005 13:59 przez Sero, łącznie edytowano 1 raz
F.C. INTERNAZIONALE MILANO
Sero
El Nerazzurro

Postprzez lukash007 N 24.07.2005 23:30

nie ogladalem jakbys mogl mnie oswiecic co moze byc dobrego w rozmowie Wlodara i Zygo to bylbym wdzieczny
lukash007
Junior
Junior

Postprzez Sero N 24.07.2005 23:32

lukash007 napisał(a):nie ogladalem jakbys mogl mnie oswiecic co moze byc dobrego w rozmowie Wlodara i Zygo to bylbym wdzieczny

Idz wlacz sobie teraz TVN. Leci powtorka programu moze sie zalapiesz na ta rozmowe :twisted:
Sero
El Nerazzurro

Postprzez Cris7 N 24.07.2005 23:33

A mi się nie podobał.Szczególnie początek(rozdrabnianie afery korupcyjnej, klipy z muzyką z ojca chrzestnego, rozmowy telefoniczne z "Towarzyszem Etykiem"). :wink: Później trochę się rozkręcili.Błędem było chyba zapraszanie do studia MArka Jóźwiaka,który jest(był) raczej lepszym piłkarzem niż ekspertem futbolowym.
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
Cris7
Kapitan
Kapitan

Postprzez Babel N 24.07.2005 23:47

Program był lepszy niz sie spodziewalem.Wkurza mnie to ze sie tak podniecają ze to sa pierwsze fragmenty w odkodowanej stacji.Powinni takze zrezygnowac z usług Jóźwiaka.Chyba na początku mówili ze Wdowczyk bedzie stałym ekspertem a na drugie miejsce fachowca beda zapraszac różne osoby.
"Zmierzch..."
Babel
onegdaj alkoholik
onegdaj alkoholik

Postprzez fala Pn 25.07.2005 0:24

Ale porażka .
Chyba nie pokazali nawet skrótu meczu Arki z Legią .
Prowadzący nawet nie dał się wypowiedzieć do końca Wdowczykowi , gadka o Citce .

Jak narazie krytyka z mojej strony , może w środę będzie lepiej .
fala
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez nowok Pn 25.07.2005 0:33

fala napisał(a):Ale porażka .
Chyba nie pokazali nawet skrótu meczu Arki z Legią .
Prowadzący nawet nie dał się wypowiedzieć do końca Wdowczykowi , gadka o Citce .

Jak narazie krytyka z mojej strony , może w środę będzie lepiej .

skrót był ale niezbyt obszerny, dłuzszy ma byc w nastepnym programie ...jak na początek to nie tak zle, po tym co tvn pokazał podczas meczu legia-bayer spodziewałem sie ze bedzie gorzej
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez piwus Pn 25.07.2005 0:44

Jak dla mnie żenujące przedstawienie. Prowadzący, którzy wcinają się w wypowiedzi gości, by podzielić się własnymi, łajno wartymi przemyśleniam. Eksperci raczący nas zalotnimi spojrzeniami i próbkami poezji; "z pol schodzili i na mecz przychodzili". Materiały, które wciskają mi, ze Groclin jest niezwykle mocny bo mając największy budżet i najrówniejszą kadrę ma realne szanse sięgnąc po koronę. Porównania personalnego drużyn walczących o majstra oczywiście brak, bo to kłóciłoby się z założeniem, że Legia mistrz, a Groclin faworyt. Cfaniacki uśmiech kiedy mowa o meczu Zagłębia- Wisła, święte oburzenie, kiedy ktoś stwierdził "Wisła niewiele się osłabiła i pewnie zostanie mistrzem" (w końcu sprzedaliśmy 15 zawodników, więc zbulwersowanie pana prowadzącego zrozumiałe). Tekst, że "bedziemy zachecac do robienia kartoniad i rozdawać nagrody Fair Play", a wpływ będa mieli najwyżej na Heko i Amicę. Spodziewałem się gorszej chały, ale zapewne bedę wyłączał fonię, jeśli następny program będzie taki sam.

No i nie ma imprezki bez Janka T. :rotfl:
Obrazek
Piotr R - Teraz już nic nie zatrzyma Lecha. Idziemy na mistrza. A Wisła? Wisła to będzie oglądać nasze plecy. Lech, Wisła, Legia - tak to się zakończy.
piwus
Moderator
Moderator

Postprzez kama_reda Pn 25.07.2005 0:50

Mi się spodobało jak podali "11" niewypałów, czy nie sprawdzonych zawodników w ostatniej rundzie i znalazł się tam szanowny ( :roll: ) gość programu Marek Jóźwiak :haha: I pan Marek zapowiedział powrót na boisko w nastepnej kolejce.

Ogólnie gadali tam o rzeczach oczywistych, a to co najważniejsze, czyli skrót z meczu był na końcu i trwał niecałą minutę chyba :lol:

Fajne statystyki przygotowali :D
Chciałem pozdrowić, Marylę Rodowicz.
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Postprzez Sero Pn 25.07.2005 1:12

Wiadomo , ze do Canal+ im daleko , ale to dopiero poczatek , a bledy ktore popelnili miejmy nadzieje poprawia w kolejnym wydaniu. Na fachowcow nie powinni isc pilkarze lecz trenerzy oraz dziennikarze bo oni wiedza o czym mowia. W przeciwienstwie do Jozwiaka ktory odpowiadal na logiczne pytania. I to faworyzowanie Legii ... :?
Sero
El Nerazzurro

Postprzez Zaza Pn 25.07.2005 1:46

Nie widziałem jeszcze ich debiutu ale sądząc po Waszych wypowiedziach to LoL - Jak prowadzi to Kalinowski to musi być żenujące. Człowek którmu (chyba) każą wychwalaś Legie pod niebiosa. A nie widzieć że on co raz gożej grają.

Jóżwiak ekspertem ?? :lol: to dobrze że nie pan Zygo. :lol: :roll:

Serek do C+ to im bedzie daleko nawet jak się ta umowa skończy na pokazywanieligi.

A jak wogóle pokazali meczy (w skrócie) czy tylko dwie akcje ?? (No w sumie tak się dużo nie działo :roll: )
Zaza
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez bengal1 Pn 25.07.2005 8:51

kama_reda napisał(a):Mi się spodobało jak podali "11" niewypałów, czy nie sprawdzonych zawodników w ostatniej rundzie i znalazł się tam szanowny ( :roll: ) gość programu Marek Jóźwiak :haha: I pan Marek zapowiedział powrót na boisko w nastepnej kolejce.

Fajne statystyki przygotowali :D

Z tego też miałem straszną polewke!
Powiem, że dziwnie prowadzili ten program, widać iż jeszcze nie doświadczeni, albo to wszystko iż mieli prawie szczyt w gaciach bo odkodowali program :|
Statystyki fakt były fajne, skrót niby będzie chyba we wtorek z meczu Arka - Legia więc puszczą wszystkie skróty za jednym zamachem...
Ogólnie sam program nie był zły, ale np. ta muza z Chrzestnego nie była najlepsza....Wdowczykowi nie dali się wypowiedzieć do końca....już nie mówiąc o tym wyiadzie z Tomaszewskim, który chyba trwał z 40 sekund :|

...cisza ma kolor Twych oczu...Twoje oczy są oknami raju...

Znalazłem w słońcu z Ciebie coś...Świat ma twe oczy gdy znika noc... :*
bengal1
Skład C
Skład C

Postprzez manolo13 Pn 25.07.2005 9:59

Ja obejrze to jeszcze 3 razy jak średnia czasu emitowanego skrótu spadnie poniżej 3 minut to rezygnuje. Nie bede siedział nad godzinnym programem o beznadziejnej lidze tylko dla 20 sekund skrótu z meczu. :D
manolo13
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez LEVMISTRZ Pn 25.07.2005 10:18

Ja czekam na następny magazyn, wtedy wiecej pokażą i mniej będą gadać.
LEVMISTRZ
Skład C
Skład C

Postprzez player Pn 25.07.2005 10:21

Faktycznie więcej czasu na ten mecz poświęcili w wieczornym wydaniu sportu - choc nie pokazali fragmentów... :? SKANDAL! :evil:
HeKo CzErMnO HooLiGaNs 8P
player
Skład B
Skład B

Następna strona

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia