k@li napisał(a):...maja...
ma
ostatnio słucham dośc czesto
Chemical Brothers - Believe
Nas - Rewind
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
k@li napisał(a):U mnie od paru dni 'na szczycie' playlisty w winampie znajduje się pare naprawde jak dla mnie znakomitych kawałków... oststnio 'choruje' na Fort Minor - maja naprawde zajebiste kawałki (osobiscie polecam Believe i Remember the name)

bagg napisał(a):Ja już od wielu miesięcy katuję jak dla mnie jedną z najlepszych piosenek ever czyli The Verve - Bittersweet Symphony

t_JB napisał(a):k@li napisał(a):...maja...
ma![]()
ostatnio słucham dośc czesto
Chemical Brothers - Believe
Nas - Rewind

Może to nie nowość ale dobra jest Piosenka 52 Dębiec - Powiem, DKA - Król Aniołów, C-Bool - Zok Zok, PC Park - Klatka, GTW - Grrrrubas, THE GAME - Palma Pilot, The Game - How We Do. Może to starocie ale mi wchodzi w ucho.

k@li napisał(a):U mnie od paru dni 'na szczycie' playlisty w winampie znajduje się pare naprawde jak dla mnie znakomitych kawałków... oststnio 'choruje' na Fort Minor - maja naprawde zajebiste kawałki (osobiscie polecam Believe i Remember the name) dosyć długo słucham także Pauli Cole (spiewa ona np: "I dont wonna to wait" jakze popularna pisoenka z "Jeziora marzen") bardzo podobają mi się także kawałki Mariah Carey - bardzo często słucham jej ostatniej płyty "The Emancipation of Mimi" naprawde genialny a;bum - gorąco polecam, czasami też słucham flipsyde - Someday i bardzo często różnych kawałków LP i Offspring. Jest oczywiscie jeszcze duzo kawalkow ktore slucham ale ostatnio te najczesciej.
Pozdrawiam.

nameless napisał(a):P.S. Witam na forum
TwisT_ReD napisał(a):O.S.T.R- A.B.C(cała prawda o polskiej scenie politycznej, można powiedziec nawet, że jeden z najlepszych kawałków w historii polskiego hh
) świetnie do tego bitu zarapował. Godne polecenia meecik_mks napisał(a):mnie się tam podoba chór....

k@li napisał(a):Remember the name
piwus napisał(a):W takim razie ściągnij sobie Massive Attack- Unfinished Sympathy i The Roots& Erkyah Badu- You Got Me. Podobny klimat i tez można w kółko słuchać.

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość