John Travolta napisał(a):Genialny sitcom, raczej nie doceniany poza USA.
Lepszy niż Przyjaciele?
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
John Travolta napisał(a):Genialny sitcom, raczej nie doceniany poza USA.

Masakra.

Daaaamian napisał(a):Lepszy niż Przyjaciele?

fieldy napisał(a):Wilson wymiata, jak ktoś nie widział tego odcinka i nie chce widzieć go pociętego, to niech nie ogląda.
.

arek_ahig napisał(a):Spartacus zniszczyl system, po bardzo slabym pierwszym odcinku, dlatego strasznie szkoda, ze nie wiadomo kiedy rusza zdjecia do II sezonu. Juz na jesieni mial ruszyc nowy sezon, ale u aktora odtwarzajacego glowna role, Spartacusa wykryto raka i teraz trwa jego leczenie, wiec nie wiadomo kiedy rozpoczna sie prace do kolejnego sezonu. Szkoda, straszna szkoda. Oby chlop szybko wyzdrowial.

bellus napisał(a):Co do seriali do Breaking Bad jak dla mnie niszczy wszystko co swej drodze. Aktorsko chyba nieosiągalny dla większości seriali nawet przez moment, a Oni ten sam poziom przez 3 sezon. Odcinek jak Hank miał małe nieporozumienie z kuzynami Tuco wręcz mistrzowski. Jednak mnie najbardziej zachwycają momenty jak pozornie nie ma akcji. Emocje łatwo wywołać jak na ekranie jest akcja, ale utrzymać poziom emocji jak główny bohater je kolacje z żoną (czy tylko ja jej nienawidziłem przez 2 pierwsze sezony?) to już trzeba być dobrym. Polecam wszystkim

pablisso napisał(a):Dla tych co oglądali wiadomość na pewno tragiczna..

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość