Znalezione wyniki: 1003

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Re: Nowa wersja pilka.pl

Słabizna niestety :( od funkcjonalności aż po sam wygląd, wszystko leży...
Teraz najlepszym posunięciem byłby albo powrót do starego foruma albo wprowadzanie coraz to nowych udogodnień...
przez limansky
Pt 05.09.2008 0:35

Dział: Hyde Park
Wątek: Nowa wersja pilka.pl
Odpowiedzi: 318
Wyświetlone: 25353

Tak czytam Wasze wywody w tym temacie i chciałbym dodać coś od siebie. Nie zgodzę się z opinią o wszechobecnym dopingu w sporcie chińskim. Tak na szybko potrafię znaleźć chociażby trzy całkiem logiczne wytłumaczenia tak wspaniałej formy chińskich sportowców. Pierwszym z nich są predyspozycje żółtej ...
przez limansky
Cz 14.08.2008 18:12

Dział: Inne sporty
Wątek: Letnie Igrzyska Olimpijskie - Pekin 2008
Odpowiedzi: 529
Wyświetlone: 31289

Niby tak, ale dotychczasowe występy Naszych olimpijczyków pokazały, że przeciwnik nie musi być najwyższych lotów, a i tak da się z nim przegrać. Dlatego stwierdzam, że jak na razie to tylko oni nie zawiedli. Nie zmienia to faktu, że dopiero teraz zaczyna się dla siatkarzy prawdziwy turniej, a pierws...
przez limansky
Cz 14.08.2008 7:05

Grali fatalnie, ale udało się wygrać. Ostateczny wynik 28:25. Nie poznaję tej drużyny, a pomyśleć, że to aktualni wice-mistrzowie świata. Jedno jest pewne, z taką grą nie mamy czego szukać w meczach przeciwko Chorwacji czy też Francji. Też już mam dość tych ciągłych rozczarowań, z przyjemnością obej...
przez limansky
Cz 14.08.2008 6:22

Ciekawe jak to jest kopać po nogach biegające 35mln i ciekawe na jaką kwotę wystawi Barca fakturkę dla Zieńczuka :roll:
przez limansky
Cz 14.08.2008 1:25

Dział: Puchary Europejskie
Wątek: 3. runda el. LM: FC Barcelona - Wisła Kraków [dwumecz]
Odpowiedzi: 204
Wyświetlone: 13538

Meczu co prawda nie widziałem, ale z relacji radiowej wnioskuję, że wynik mógł być dużo wyższy. Szkoda Wisły, pomimo tego, że nie wzmocnili się przed sezonem to mają fajną pakę i przy większym szczęściu w losowaniu mogliby powalczyć. Teraz zostaje formalność w formie rewanżu i Puchar Uefa. Też fajni...
przez limansky
Cz 14.08.2008 0:35

Dział: Puchary Europejskie
Wątek: 3. runda el. LM: FC Barcelona - Wisła Kraków [dwumecz]
Odpowiedzi: 204
Wyświetlone: 13538

Dziś będzie lepiej. Otylia powalczy coś tak czuję. Konkurencja jest na pewno w jej zasięgu, ciekawe tylko na ile popłynęła w eliminacjach. Siedzę w pracy na nocki więc nie mam problemu ze wstawaniem i wyczekuję godziny 3:00 8) Oby tylko ręczni dali radę, bo po ostatnim meczu nic mnie nie zaskoczy.
przez limansky
Cz 14.08.2008 0:32

nawet ten co Barcelona sie nim interesowala chyba jest za słaby Nie chyba ale na pewno... Kiedyś był nawet kapitanem chorwackiej młodzieżówki, w której występował chociażby Krancjar. Teraz ten piłkarz to totalne dno. Przed zakupem był kreowany na nowego lidera środka pola, jednak po sparingach i pi...
przez limansky
N 10.08.2008 6:18

Dział: Wracając Do Meritum
Wątek: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009
Odpowiedzi: 994
Wyświetlone: 39078

A tam gwizdał nie gwizdał, prawda jest taka, że jakby lepiej zagrali to by i sędzia mistrzowi nie pomógł. W meczu przyjaźni 1:1. Bądź co bądź spora niespodzianka, bo Śląsk od jakiegoś czasu kreowany był na objawienie ligi. Lechia w drugiej połowie (tylko tą połówkę oglądałem) grała całkiem fajną pił...
przez limansky
N 10.08.2008 0:25

Dział: Wracając Do Meritum
Wątek: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009
Odpowiedzi: 994
Wyświetlone: 39078

cloner napisał(a):Jesli sie komuś nudzi, to polecam TVN. Wlasnie zaczyna sie film "Czestotliwosc", gorąco wszystkim polecam

Ja skorzystam np. Slyszałem pochlebne opinie a nie widziałem.

A te puzzle czy coś to wciągające były. Już myślałem, że mnie pokonają, ale dałem radę.
przez limansky
N 25.05.2008 0:00

Dział: Hyde Park
Wątek: Domek nr 10 (temat luźny)
Odpowiedzi: 31240
Wyświetlone: 1062746

EnJoy's napisał(a):Należy się cieszyć, że będą fajne wyjazdy.

Ano będą. Chociaż na wyjazdy w tym sezonie też nie mam co narzekać, bardzo ciekawe były.

A u nas derbów ani widu ani słychu, no chyba że Areczka stanie na wysokości zadania i ogra w barażach Jage.
przez limansky
So 24.05.2008 23:23

Dział: Polska
Wątek: II LIGA
Odpowiedzi: 509
Wyświetlone: 73475

:roftl3: Znicz :roftl3: Jeszcze przed tą kolejką spodziewałem się trochę innej ekipy awansowej, a tu ponownie została potwierdzona nieprzewidywalność piłki. Gratulacje dla braci z Wrocławia i Piasta Gliwice, Ekstraklasa poszerzyła się o kolejne drużyny z tradycjami. Lechia potwierdziła dziś swoją zn...
przez limansky
So 24.05.2008 22:46

Powoli dochodzę do siebie po wczorajszej fecie :shock: Ciężko będzie, oj ciężko. Obecny zespół raczej szans na utrzymanie nie ma, bo jak wszyscy dobrze wiemy pomiędzy I i II ligą jest ogromna przepaść. Trzeba jednak liczyć się z pokaźnym zastrzykiem finansowym z praw itp. Liga jeszcze się jednak nie...
przez limansky
Pn 19.05.2008 11:08

Wątek: Lechia Gdańsk - dookoła klubu
Odpowiedzi: 153
Wyświetlone: 32785

cloner napisał(a):Limansky : jak bylo na meczu ? jakas fajna oprawa ? w koncu mecz zgodowy

Deszczowo i zła godzina złożyły się na słabą frekwencję i mało ciekawą oprawę. Mecz zgodowy bez historii :roll:. Pozdro dla Braci z Wrocławia.
przez limansky
Pt 19.10.2007 20:19

Nie chce nic mówić,ale po wygranej 3:1 w meczu przyjaźni wskoczyliśmy właśnie na 1 miejsce w tabeli o mistrzostwo II Ligi :). Początki nie były najlepsze,ale po zmianie trenera wszystko układa się jak należy. W sumie jak już dobiliśmy na szczyt to proponuję tam zostać. MAMY LIDERA LECHIJKO MAMY LIDE...
przez limansky
Pt 19.10.2007 17:21

Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl