Znalezione wyniki: 1528

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

To City było tak fenomenalne, czy United tak słabe ? W pierwszym kwadransie graliśmy jak równy z równym. A później ... po stracie Evansa na początku drugiej połowy rozpoczęła się rzeź. To, co się wydarzyło w końcówce spotkania woła o pomstę do nieba. Po zwycięstwie nad Arsenalem szczerze mówiąc nie ...
przez Loczek
N 23.10.2011 16:33

Dział: Anglia
Wątek: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)
Odpowiedzi: 11226
Wyświetlone: 587414

Re: FMy

Aker, bez porównania. Popatrz a statystyki grających w FM'a i na statystyki grających w Fifa Managera. Tym niemniej jednak uważam, że Fm 08 był najbardziej udaną produkcja minionych lat. Właśnie prowadzę karierę, którą można czytać na mojej stronie dlanajlepszych.com :) 120 zł kosztuje najnowsza wer...
przez Loczek
Wt 10.11.2009 10:20

Dział: Hyde Park
Wątek: FMy
Odpowiedzi: 10274
Wyświetlone: 722520

Ktoś zapytał co tacy jak Mazur tutaj próbują udowodnić? To, że nie nawidzą MU łapiąc wszelkie możliwe argumenty ku temu. Udaje im się prawie perfekcyjnie, prawie bo przy okazji wyłazi na wierzch ich bezgraniczna głupota :lol: O jakikolwiek obiektywizm nawet nie pytam bo to dla takiego Mazura za tru...
przez Loczek
Wt 10.11.2009 10:08

Re: Pytania Techniczne

Witam. Jestem świeżo po formacie dysku. Mam w domu dwa komputery połączone ze sobą w sieć. Przed formatem na jednym miałem neostradę i poprzez kreator sieci łączyłem się z drugim komputerem. Niestety teraz podczas próby skonfigurowania sieci wyskakuje mi taka opcja : http://i35.tinypic.com/2hhjepv.j...
przez Loczek
Wt 06.10.2009 19:30

Wątek: Pytania Techniczne
Odpowiedzi: 1854
Wyświetlone: 163650

Re: Bardzo ciekawe linki !

http://dlanajlepszych.com/ "Świat karteli narkotykowych, prostytutek i piłki nożnej widziany oczyma trenera piłki nożnej. " Tylko dla najlepszych " - bo życie musi trwać dalej ..."

Mówiąc laickim językiem...powieść piłkarska :)
przez Loczek
N 13.09.2009 15:19

Wątek: Bardzo ciekawe linki !
Odpowiedzi: 705
Wyświetlone: 104825

Re: ---> Rap <---

Szukam płytki Ortega Cartel. Ma ktoś linka?
przez Loczek
Cz 25.06.2009 22:22

Dział: Kultura, polityka, wydarzenia
Wątek: ---> Rap <---
Odpowiedzi: 2755
Wyświetlone: 196853

Re: Książki - recenzje

Loczkerson, nie czytałem jeszcze Pana Lodowego Ogrodu, ale miałem przyjemność pożreć " Popiół i Kurz - Opowieść ze świata pomiędzy ". http://img1.gildia.pl/_n_/literatura/tworcy/jaroslaw_grzedowicz/popiol_i_kurz_opowiesci_ze_swiata_pomiedzy/okladka-640.jpg Przyznam szczerze, że nie spotkał...
przez Loczek
Śr 03.06.2009 19:21

Dział: Kultura, polityka, wydarzenia
Wątek: Książki - recenzje
Odpowiedzi: 442
Wyświetlone: 57133

To jest jakiś poroniony pomysł. Rooney na skrzydle? Już kiedyś graliśmy z Ronaldo w ataku i efekt był jaki był. Żurawski w Wiśle też grał w napadzie, a w kadrze cofali go i cofali. Może Rooney by się przydał na lewej flance w obronie? Doskonale przecież walczył w finale. Jest masywny, może godnie za...
przez Loczek
Wt 02.06.2009 12:23

Ja cholernie bym chciał Riberego. Ja też, tyle tylko, że bardziej prawdopodobne jest jego przejście do Barcelony. Tym bardziej, że w przeciwnym kierunku powędrowałby Hleb, a Francuz przez to kosztowałby mniej. Pytanie, kto po niego sięgnie. Raczej nie my. Jeżeli rzeczywiście Apacz odejdzie, wydaje ...
przez Loczek
So 30.05.2009 11:18

Okienko transferowe już tuż tuż, a my nadal nie wiemy co z Tevezem. Na onecie pojawiła się informacja, że Argentyńczyk odejdzie, bo nie wystąpił od pierwszej minuty w finale. Patrząc na statystyki, nie można się dziwić, że nowego kontraktu nie ma. 29 meczy, pięć bramek, trzy żółte kartki. Żaden wycz...
przez Loczek
Pt 29.05.2009 12:29

Ani Foster, ani też Kuszczak, nie są bramkarzami, z którymi możemy zdobywać trofea. Howard? Przywaliłeś jak bocian w latarnię. Barthez? A cóż on osiągnął z United? To może dodamy jeszcze do tego grona Massimo Taibiego? :haha: Potrzebujemy kogoś grubego kalibru. Oczywiście najlepiej by było, gdyby Va...
przez Loczek
Pn 25.05.2009 22:00

Głupkowata uwaga? Jak ktoś używa argumentu Tevez nie zna angielskiego więc nie da się z nim przeprowadzić wywiadu to wypada tylko tak zareagować. :rotfl2: Dzisiaj mecz o pietruszkę z Hull. Wyjdziemy pewnie drugim garniturem. Szkoda, że to od nas zależy, czy Tygrysy pozostaną w Premiership, czy też ...
przez Loczek
N 24.05.2009 11:51

Na tapecie mamy spotkania z Interem, Tottenhamem i Newcastle. Trzy trudne spotkania, w których mam nadzieję wystąpi wreszcie Tevez od pierwszej minuty. A swoją drogą ciekawe jak zakończy się saga Argentyńczyka po rundzie wiosennej. Szkoda Evansa, bo bardzo dobrze wkomponował się w schemat gry United...
przez Loczek
N 22.02.2009 10:40

Pierwsza bramka Scholesa padła po kardynalnym błędzie bramkarza. Fakt, była piękna, ale piłka nie powinna wpaść do siatki. Drugi gol pokazał, jak wielka przepaść dzieli Fulham od United. Nic dodać, nic ująć, rozklepali ich jak juniorów, podobnie zresztą jak przy trzecim golu. Wspominałem coś wcześni...
przez Loczek
Cz 19.02.2009 11:54

Cris7 jak zwykle bez entuzjazmu :P Wygrali to wygrali, nic dodać nic ująć :P Dzisiaj mecz z Fulham. Dla mnie, podobnie jak w przypadku Baranów, będzie to spacerek. Fulham nie wygrało w tym sezonie żadnego wyjazdowego meczu, chociaż udało im się zremisować ( ale u siebie co prawda ) z Chelsea. Mam na...
przez Loczek
Śr 18.02.2009 8:04

Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl