Znalezione wyniki: 242

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Ustawienie 4-5-1 można traktować - jak to mówi Kołtoń - również jako 4-3-3. Przecież Smolarek i Krzynówek mogą grać jako bardzo ofensywni skrzydłowi. Zawsze się myśli, że jak drużyna wychodzi jednym napastnikiem to jest defensywnie, nie koniecznie musi być tak jak na papierze, ten system jest tak el...
przez MARCINNN
Pt 09.06.2006 7:59

Dział: Piłka na świecie
Wątek: MŚ 2006: Polacy na mundialu
Odpowiedzi: 471
Wyświetlone: 40445

Mam nadzieje, że Szymek wyjdzie w pierwszym składzie, ale ponoć nie chodzi tylko o kiepską postawę na boisku, ale o niezadowalające wyniki badań krwi. Jestem pewien, że to Szymkowiak jest tym zawodnikiem który powinien kierować grą naszych piłkarzy, to mózg zespołu i nikt nie ma takich umiejętności ...
przez MARCINNN
Cz 08.06.2006 18:22

Jeleń - o ile nikomu nie przytrafi się kontuzja - nie ma szans na wyjście w meczu z Ekwadorem. Ale jestem pewien, że w końcu dostanie szanse w kolejnych spotkaniach, bo po prostu na to zasługuje. :wink: Jeśli chodzi o sparing z Salzgitter to nie traktował bym tego jako wykładnik formy naszych reprez...
przez MARCINNN
Wt 06.06.2006 21:20

Dział: Polska
Wątek: "Reprezentacja" Polski (zbiorczy)
Odpowiedzi: 7711
Wyświetlone: 423300

Jak dla mnie niech Janas odwołuje sobie wszystkie treningi, zamyka sparingi i wymyśla różne inne dziwactwa, byle by to przyniosło sukces na mistrzostwach świata. Chociaż fakt - można by było to ogłosić wcześniej, nie było by tych niepotrzebnych cyrków. Janas w tych decydujących sprawach częściej pos...
przez MARCINNN
Wt 06.06.2006 16:51

Wygrana z Niemcami to by było coś... :pray: Oni są zbyt pewni siebie. Już nie mówie nawet o naszej grupie ale o całych mistrzostwach. Nie wiem dlaczego wszyscy stawiają ich w roli faworytów, chyba tylko z przyzwyczajenia. A moim zadaniem oni nie dojdą nawet do półfinału. Fakt mają dobrych piłkarzy a...
przez MARCINNN
Wt 06.06.2006 16:02

Jak widać każdy ma jakieś przyzwyczajenia :) - zawsze śpie ze swoja komórką, tak już mam... - zawsze sprawdzam w kieszeniach czy nic nie zgubiłem, praktycznie bez przerwy - gdy kładę się do łóżka nienawidze już wstawać gdy czegoś zapomnę wprost dostaje ku...cy jak musze wstać po pilota TV -zawsze uc...
przez MARCINNN
N 04.06.2006 22:45

Dział: Hyde Park
Wątek: Mamusiu, czy ja jestem dziwny?
Odpowiedzi: 127
Wyświetlone: 18235

zakupiliśmy za 6 dyszek mały telewizorek. Jeśli Polska nie wygra z Ekwadorem to osobiście mi Janas zwroci moją dychę. Trzeba było kupić ten co Lato reklamuje w Mango. By był w krztałci piłki i szalik za friko byś dostał :lol: A ja już cztery lata temu byłem na wycieczce i nigdy więcej to się nie po...
przez MARCINNN
Pt 02.06.2006 18:51

Wątek: Knajpa, czyli swobodnie o... po prostu swobodnie
Odpowiedzi: 9690
Wyświetlone: 511009

Grupa silna i wg mnie bardzo wyrównana. Oprócz Ghany - bo ona będzie raczej dostarczycielem punktów - to wydaje mi się, że zdarzyć się może na prawde wszystko. Z odpadnięciem Włochów włącznie, tym bardziej, że Włosi zawsze rozkręcają się z biegiem turnieju i faza grupowa nie jest zazwyczaj ich najmo...
przez MARCINNN
Pt 02.06.2006 17:32

Wątek: MŚ 2006: Grupa E - Czechy, Ghana, USA, Włochy
Odpowiedzi: 232
Wyświetlone: 24151

Polacy to taki naród któremu nigdy nic nie pasuje, kibice nie są tu wyjątkiem - mówie o takich niedzielnych kibicach którzy nie wiele mają wspólnego ze sportem ale zawsze wszystko wiedzą... Ale to co mnie najbardziej w polskich kibicach denerwuje to takie szukanie dziury w całym i zdanie na przekór....
przez MARCINNN
Cz 01.06.2006 19:28

Wątek: Loża wielkich krytyków
Odpowiedzi: 8
Wyświetlone: 1727

Jestem strasznie zdegustowany :? Nawet podwójnie: grą piłkarzy - ale tu mogę znaleść usprawiedliwienie, nogi jak z żelaza po tygodniowym obozie. Ponoć prawdziwy sprawdzian będzie na mundialu. :roll: Natomiast na zachowanie kibiców na stadionie śląskim szukam i nijak nie mogę znaleść usprawiedliwieni...
przez MARCINNN
Wt 30.05.2006 20:41

I bardzo dobrze zrobili ze ich wypozyczyli. Bo sa to bardzo obiecujacy mlodzi zawodnicy. kibice Legii szczyca sie ze ich klub byl wylegarnia rozwoju talentow a tak naprawde 2 razy tylu zawodnikow co osiagnelo sukces zostalo zmarnowanych. Przytocze tu takie nazwiska jak: Smolinski, Zjawinski, Klatt,...
przez MARCINNN
Pn 29.05.2006 16:05

Wątek: Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)
Odpowiedzi: 2069
Wyświetlone: 178110

Sluchaj kolo... Uswiadomie cie co na chwile obecna dzieje sie w Wisle a co w Legii :zgon: Legia narazie sie oslabia, Ouattara do K`lautern, Rzezniczak do Groclinu, Klatt prawdopodobnie Korona, Choto juz tez za bardzo nie chce grac w Legii, Kucharski kariere zakonczyl... A Ty cały czas swoje... Legi...
przez MARCINNN
Pn 29.05.2006 15:42

Jaki z tego wniosek Jakbysmy byli mistrzami to Wisla rozstawiona byla by w 3 rundzie eliminacji do LM Wtedy LM bylaby blisko... Szkoda tych 3 pkt starconych z Lechem w praktycznie wygranym juz meczu... Polski futbol juz by sie cieszyl A tak pozostaje nam patrzec jak Legia sie oslabia i bac sie o 2 ...
przez MARCINNN
Śr 24.05.2006 19:08

Wątek: Wisła Kraków (zbiorczy)
Odpowiedzi: 4488
Wyświetlone: 343985

Trudno się dziwić Legii. Ci piłkarze którzy są wymienieni byli by bardziej uzupełnieniem składu niż wzmocnieniem, nie licząc Jelenia i może Iwańskiego, ale milion Euro za Jelenia to zdecydowanie za dużo, a ok. tyle Wisła P. sobie zażyczy. Za to zagranicą można znaleźć całkiem niezłych piłkarzy jak c...
przez MARCINNN
Śr 24.05.2006 17:52

Akcja niczym z filmu "Plan doskonały" :haha: http://bespress.pl/art.php?id=1216
przez MARCINNN
Śr 24.05.2006 15:19

Wątek: Bardzo ciekawe linki !
Odpowiedzi: 705
Wyświetlone: 104825
Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl