Sahin nie jest słaby. To raz. Po drugie mamy w tej chwili jednego kreatywnego pomocnika w składzie. To trochę mało. A po trzecie nie mamy kasy na kogoś innego. Trzeba liczyć, że po starej znajomości Perez da go na wypożyczenie z opcja wykupu. Gabriel jednak nie ma paszportu UE. Nie ma to jak użyć je...
Ja bym w takie rzeczy nie wierzył. Na włoskim forum Milanu też był taki gość. Mieli go za proroka. Miał mieć info z pierwszej ręki a nic się zeszłego lata nie sprawdziło. Goal to akurat bardzo mało wiarygodne źródło. IMHO Di Marzio jest bardzo dobry. Zwłaszcza, że ma kontakty bezpośrednie z klubowym...
2. Rozmowy ze Strootmanem podobno są zaawansowane, gorzej, że nic nie słychać o rozmowach z PSV i tu spodziewam się psikusa. Za rozmowy z PSV zapewne rozmawia Raiola. Wczoraj podobno poszła oficjalna oferta w wysokości 8,5 mln euro. Ja do pomocy liczę na dwa ruchy - Strootman + ktoś o charakterysty...
Allegri: "Boateng will have a great season. I'm sure that he will become an important player on the sides of our 3-man midfield." Cytat z przed chwili. Wygląda to na transfer jakiegoś ofensywnego pomocnika (Ganso). Wczoraj bodajże pisałem o pomocy w składzie Strootman, Montolivo, Boateng ...
Z tym, że napastnicy z reguły kosztują więcej. Na razie nie ma co gdybać. Osobiście wolałbym aby Silva został a jeżeli miałby już odejść to oddać go do City lub Realu w zamian za kilku graczy. Bo w przypadku transferu gotówkowego kasy nie zobaczymy a następcą Thiago zostanie okrzyknięty Bonera. z ca...
Wątpię, aby Milan sprzedał Silvę za 32 miliony do City. Oferta musi być wielka, aby rozważono jego odejście. Zresztą sama odpowiedź Gallianiego na zapytanie o Thiago Silvę (50 mln euro) znaczy, że Galliani oczekuje "szalonej" oferty. Jedynie trzeba się obawiać, że Silva zrobi szopkę, że ch...
Najlepszym przykładem jest podawany już tutaj Modric, który ma bardzo podobny styl gry do Marco a raczej Marco do Luki. Ale widzę, że nadal trwa stereotyp, że w Anglii mali się nie sprawdzą. To już nie te lata.
No fakt. Nie jestem na Twoim poziomie. Nie doczekałem się jeszcze bana za dyskusje. O twoim poziomie świadczy ostatnio jak napisałeś, że Maggio zagrał słabo w Londynie w meczu LM gdzie nie zauważyłeś, że ... zszedł on z kontuzją. Pisałeś, że Tottenham czy Newcastle nie zasługują na grę w LM a późnie...
Ty to masz pojęcie na piłce nożnej. Typek ma 169, a Ty mówisz, ze mógłby być zmiennikiem Yaya, który jest bykiem heh, Marco jest bardzo mały i kruchy, nie nadaje się do ligi angielskiej i na pewno się tam nie dostanie. Dzisiaj powiedział, że chce zostać w Pescarze, moim zdaniem i tak przejdzie do J...
Przed chwilą Sky podało, że właśnie Silvy dotyczyło spotkanie i Mancini pytał o cenę i Galliani powiedział, że 50 mln euro + Kolarov :D . Tak jak pisałem trudno zgadnąć czego dotyczyło spotkanie, ale pewnie za niedługo będziemy mądrzejsi. BTW - ktoś już kiedyś pisał o tym, ale para Silva-Kompamy wyg...
Plotki na temat wizyty Manciniego na Via Turati: - chciał wybadać czy Milan nadal chce Teveza, - zaoferował Balotelliego i Kolarova za Ibrę, - pytał o dostępność Silvy, - zainteresowanie Boatengiem, - City chce Ibrę, Thiago i Boatenga. Takie plotki powstały we włoskiej prasie na temat wizyty trenera...
Acerbi nie miałbyc nasz. Od początku mówiło się o wypożyczeniu z opcją wykupu. O współwłasności nie słyszałem wcześniej. No ciekawi mnie co wyniknie z obecności Manciniego. Media włoskie piszą, że rozmawiali o Tevezie, ponieważ był tam obecny jeden z jego agentów - Giuseppe Riso. LGdS napisała, że p...