Znalezione wyniki: 1297

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Re: Reprezentacja Anglii (zbiorczy)

Hodgson nieźle przegiął pałę. Te powołania są po prostu śmieszne. Nie będę powtarzał po innych, ale zgadzam się z większością krytycznych głosów moich poprzedników. :badziewie: Ciekawe jak Anglicy wypadną w tym turnieju. Aż życzę im, żeby nawet nie wyszli z grupy. Byleby tylko zwolnili tego pajaca. ...
przez metol
Śr 16.05.2012 17:53

Dział: Anglia
Wątek: Reprezentacja Anglii (zbiorczy)
Odpowiedzi: 699
Wyświetlone: 60460

Re: Best of the Best 2011(temat do dyskusji)

No ja rozumiem, że to subiektywne, ale głosy co niektórych Kanonierów to na powaznie? Szczególnie dziwi mnie zestawienie Magnuma, którego posty lubię czytać i wydawał mi się zawsze w miarę obiektywnie podchodzić do sprawy, a wychodzi, że on myśli, że AFC ma lepszą drużynę od United :mrgreen: Nie wi...
przez metol
Wt 15.05.2012 16:38

Dział: Piłka na świecie
Wątek: Best of the Best 2011(temat do dyskusji)
Odpowiedzi: 243
Wyświetlone: 7009

W sumie to nie, ale nie sądziłem, że Tony Hibbert jest w stanie przyciągnąć czyjąś uwagę, oczywiście w tym pozytywnym sensie. Ale mimo wszystko lubię tego zawodnika i faktem, że ostatnio grał bardzo, bardzo solidnie (poza ostatnim meczem z Newcastle gdzie strzelił swojaka). A bywały i takie mecze, g...
przez metol
Wt 15.05.2012 0:34

Re: Everton (zbiorczy)

Tak co do Pienaara to udzielił on fajnego wywiadu po odbyciu rundy honorowej na Goodison Park podczas którego z trudem powstrzymał łzy. Pienaar emotional over Everton farewell Steven Pienaar bade an emotional farewell to Everton's fans before admitting he has no idea whether he will be back at Goodi...
przez metol
Pn 14.05.2012 19:31

Wątek: Everton (zbiorczy)
Odpowiedzi: 571
Wyświetlone: 58814

Hyypia123 w angielskim Best of the best napisał(a):...
RB: Micah Richards,Tony Hibbert, Branislav Ivanovic
...

:jupi:
przez metol
Pn 14.05.2012 19:18

Re: Best of the best Premier League sezon 2011/2012

1. Najlepszy piłkarz sezonu Premier League - Toure, Van Persie, Kompany 2. Jedenastka sezonu Premier League Bramkarz - Hart, Howard, Krul Prawy obrońca - Walker, Ivanovic, Richards Lewy obrońca - Baines, Assou-Ekotto, Cole Środkowy obrońca - Kompany, Heitinga, Skrtel Środkowy obrońca - Terry, Colocc...
przez metol
Pn 14.05.2012 19:04

Wątek: Best of the best Premier League sezon 2011/2012
Odpowiedzi: 22
Wyświetlone: 934

Wiem, że zbieraliśmy sporo odpadów po United... Ale chcecie nam wcisnąć Owena? :roftl3: Swoją drogą ciekawe jakie priorytety będzie miał Moyes jeśli idzie o nowe transfery. Mi się osobiście marzy prawy obrońca, bo Neville już jest starawy, a Hibbert to niestety nie ta klasa. Ewidentnie brakuje też p...
przez metol
N 13.05.2012 19:50

Za mniej niż 20 mln to nawet nie podejmowałbym dyskusji. Baines to zdecydowanie najlepszy lewy obrońca ligi w tym sezonie, zresztą - w moim odczuciu - tak samo jak w poprzednim. To piłkarz, który przez pewien okres sam ciągnął Everton i gdyby nie jego kreatywność, ciąg na bramkę i dośrodkowania to t...
przez metol
N 13.05.2012 19:36

Pod koniec czerwca 2010 roku podpisał 5-letni kontrakt. A za 10-15 milionów możemy sprzedać Wam jego prawą nogę. :naughty:
przez metol
N 13.05.2012 19:27

Finanse Evertonu oczywiście nie wyglądają najlepiej. To, że pewnie nie będzie większych pieniędzy na transfery wydaje się pewne. Jedyna nadzieja w nowym sponsorze jakim jest NIKE. Lub, ewentualnie, gdyby doszło do sprzedaży klubu już w tym okienku. Co nie wydaje się, niestety, prawdopodobne na ten m...
przez metol
N 13.05.2012 19:07

Re: Liverpool (zbiorczy)

Spróbuję nie wchodzić pomiędzy Wasze fascynujące spory, ale nasuwa mi się jedno pytanie. Czy dla Was nie ma większego znaczenia to czy Everton jest przed Wami w tabeli? Nie wiem jak Wy, ale ja po KAŻDYM przegranym derbowym meczu dostaję szału, co zresztą chyba jest zrozumiałe. Nawet, gdy Moyes oświ...
przez metol
N 13.05.2012 19:01

Wątek: Liverpool (zbiorczy)
Odpowiedzi: 6634
Wyświetlone: 303785

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Baines do Liverpoolu? :haha: Po moim trupie. :nein: A tak na serio to Baines mógłby odejść, ale co najwyżej do takiego klubu jak np. Manchester United. Z drugiej strony nie wygląda, żeby Baines miał parcie na odejście, przynajmniej na ten moment. Myślę, że sporo zale...
przez metol
N 13.05.2012 18:56

Re: Liverpool (zbiorczy)

Spróbuję nie wchodzić pomiędzy Wasze fascynujące spory, ale nasuwa mi się jedno pytanie. Czy dla Was nie ma większego znaczenia to czy Everton jest przed Wami w tabeli? Nie wiem jak Wy, ale ja po KAŻDYM przegranym derbowym meczu dostaję szału, co zresztą chyba jest zrozumiałe. Nawet, gdy Moyes oświa...
przez metol
N 13.05.2012 18:49

Wątek: Liverpool (zbiorczy)
Odpowiedzi: 6634
Wyświetlone: 303785

Nie zauważyłem poprzedniego posta. Ale już spieszę z odpowiedzią. Drenthe wyleciał za niesubordynacje - nie wiadomo o co konkretnie chodzi, ale mówi się, że sporo spóźnił się na odprawę przedmeczową na któreś spotkanie. A że już raz był zawieszony to chyba Moyes definitywnie odsunął go od drużyny. A...
przez metol
N 13.05.2012 18:21

Re: O futbolu na luzie...

Niech mi ktoś wytłumaczy co się właśnie w Anglii stało! :shock: Co za kolejka! :brawo:

Szkoda tylko, że City wygrało. Ale to tylko dodało tej kolejce dramatyzmu. Iście Hollywoodzka. :afro:
przez metol
N 13.05.2012 18:02

Wątek: O futbolu na luzie...
Odpowiedzi: 7682
Wyświetlone: 166694
Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl