Po kilku dniach grania stwierdzam, że część szósta jest o wiele lepsza od swojej poprzedniczki. Z początku odnosiłem inne wrażenie- gra wydawała mi się sztywna, bez rewelacji, ale po głębszej analizie wnioski nasuwają się automatycznie. Jedną z najważniejszych zmian jest utrudnienie całej rozgrywki...
MLSoccer Jak osobiscie uwazasz ... czy Adu jest talentem al'a Ronaldo ew. Zizou lub ktorys z innych wielkich czy moze po prostu jeden z utalentowanych pilkarzy mlodego pokolenia jak Cesc, Ronney, Sahin czy Walcott ? Poniewaz mi osobiscie z bardzo waskiego w sumie pola widzenia jego kariery wydaje s...
Hej mam problem z FM ktorego mam w pliku .cue i kiedy probuje otworzyc go w deamon'ie wyswietla sie ''Unable to mount image, line is too long'' wie ktos moze jak mozna by ten problem rozwiazac ?
Zna moze ktos tytuly jakis fajnych piosenek disco ? ew. Popu takiego do pobawienia sie ew. spiewania ... Najlepiej gdyby byly to nowe utworki. A tak [nawiasem] wiem ze dziwna prosba, ale nie slucham radia ani nic w tym stylu dlatego nie znam tytulow, chyba ze jakies starsze odrobine ... Plizz Pozdro...
Sam nie wiem co sie dzieje z waszym 'Asem' rok temu bawil sie pilka byl szybki, waleczny, nie do zatrzymania ... Nie ogladam meczow Barcy w LFP ale widzialem mecz CL z Chelsea po prostu jakby Dinho nie bylo ! Myslalem ze na MŚ byl przemeczony, no coz kazdemu moglo sie to przytrafic zwlaszcza jemu po...
Moze Bekcham w koncu sie odnajdzie z Ruudem, Jego dosrodkowania + skutecznosc RvN moga zaowocowac wieloma bramki i napewno wielu na to liczy, jak zwykle przed sezonem jest ''niepoprawnym'' optymista :P Ale Kocham moj Real i go nie zostawie, ale wolalbym zeby zaskoczyli transferem mlodego zawodnika, ...
Rasiak Strzela , a Franek nawet nie gra ... Sorry, ale taka jest brutalna prawda pamietacie kiedy Franek ''łowca bramek'' strzelil ostatnia bramke bo ja nie ... zwyczajnie sobie nie radzi, a z niego nikt sie nie smieje ... dlaczego ??
Zrobilem cos na podobe mojej poprzedniej sygnaturki, ale wszystko od nowa mysle ze sig jest calkiem zgrabny i ladny, ogolnie jestem z niego zadowolony, jestem ciekaw co wy o nim sadzicie. :mysli:
Moim subiektywnym zdaniem poprzednia kara byla adekwatna co do przewnien wszystkich zespolow. Uwazam ze pilka jest sportem w ktorym nie powinno byc miejsca na chociazby najmniejsze uklady ! To nic ze kazdy tak robi ... (bolesna prawda) to nic ze w gre wchodzi wielka kasa to jest sport a sport to ryw...
a swoja droga przydalby TONI sie w interze zamiast Adriano, bo potrzebne sa wam bramki a Gruby 2 do walki o korone krola strzelcow wlaczyc sie nie jest w stanie niestety ....
P.S Widzę, że niektórzy fani Realu znaleźli w Cristiano nowy obiekt westchnień...Gratuluję i życzę powodzenia. Jacys napewno, ale w przewadze plec zenska za nim tak sobie przepadam nic do niego nie mam a w moim avatarze widnieje tylko ze wzgledu na ... jego okulary to one sa moim obiektem wetchnien...