Nareszcie trafil sie sedzia z jajami i pozamiatal. Mam nadzieje, ze gracze typu Pepe spotka odpowiednia kara. Frustracja Realu siega zenitu. Ci gracze maja jeszcze 6 punktow przewagi, a wygladali wczoraj jakby Barcelona wyprzedzila ich w tabeli. Cos majac w perspektywie mecz na Camp Nou gwiazdy Real...
Wygranie ligi jest juz praktycznie niemozliwe. Real zbyt rzadko traci punkty, bysmy jeszcze mogli powalczyc. Nie jestem specjalnie zdziwiony takim obrotem spraw. Zle przepracowany pre-sezon, kontuzje i sukcesy, jakie osiegneli ci pilkarze zrobily swoje. Nadal mamy jednak spore szanse na LM i CDR. Je...
Piękna sprawa. Ile to juz razy w ostatnich latach odprawilismy z kwitkiem Real, ktory bil rekordy, byl w swietnej formie, a balonik napompowany byl do granic mozliwosci? Tak bylo za Ramosa, Pellegriniego i tak jest za Mourinho. Na kilka miesiecy ustanie wychwalanie Realu i boiskiego Mou pod niebiosa...
Normalnie skandal. I nie mam tu na mysli sedziowania, ale postawe naszych grajkow. Nie widzialem wczoraj ducha walki i to mnie najbardziej martwi. 6 pkt straty i jesli nie wygramy na Bernabeu to liga jest pozamiatana i zostanie nam walka w LM i KMŚ. Zmiana Keity za Thiago majstersztyk. Kontuzji jest...
Mecz bardzo przyjemny dla oka. Nie bylo kalkulacji i tym razem mecz byl bardziej wyrownany niz na Camp Nou, co jednak nie zmienia faktu, ze bylismy lepszi. Slabo wygladala jedynie obrona, brak Pique i Alvesa oraz Keita na DM`ie i gra obronna niestety wygladala jak wygladala. Pomoc i atak dawaly rade...