Ja będę się upierał mimo wszystko przy Sznaucnerze i Augustynie , ktorzy szans nie dostali w tej kadrze ani trochę . Jest to według mnie krzywdzące , Sznaucner stary nie jest , w grecji gra regularnie i to nie gdzies tam w Kavali tylko w PAOKU . Augustyn gra w Vicenzy i też gra regularnie , w tamtym...
Dla mnie Obraniaka nie można raczej odrzekać od czci i wiary że nie jest polakiem . To samo można powiedzieć chyba o Matuszczyku . Perquis , Polanski czy Boenisch to jednak totalne nieporozumienie . Jeżeli ja ustalał bym kadrę wybrałbym mniej wiecej coś takiego na szybko. Bramkarze : Boruc , Szczęsn...
Z tym hymnem to kompromitacja Powinni wyjebac tych Co odpowiadaja za tempo z jakim go zagrali. Jakby sie go wstydzili i chcie li miec jak najszybciej z glowy. Wstyd
Marq napisalem przeciez ze nie twierdze ze by sie nie podniosl Juventus ,ale jak ty czytasz bardzo selektywnie. Natomiast wiem ze sytuacja Matriego by nie doszla do skutku Bo zmienila by sie zwyczajnie historia. Co do sytuacji Mexesa i calego sedziowania Cesari: Praca sędziów była katastrofalna Były...
Stanowisko Juventusu w calej sprawie jest zalosne. Jak mozna umniejszac tak wyrazny blad , jakiego swiat dawno nie widzial tym spalonym Matriego. Nie twierdze ze Juve by sie nie podnioslo, ale trzeba zaczac od tego, ze sytacja Matriego nie doszla by [k****] do skutku. Trzeba by kurna slepym zeby obw...
Powinno to by 2-0 i blibyscie gleboko w dupie. takze ten blad by [k****] PO 1 skandaliczny, bardziej decydujacy i w ogule niewybaczalny. Pilka bylaa z metr w. bramce. Pozniej troche spuchl Milan Co nie moze dziwic gdy brakuje takiej liczby graczy . Szkoda ze Ambro nie przywalil tego Giorgio, pajac m...
Madra taktyka transferowa, podsylanie terrorystow dla niewygodnych druzyn , gratulacje za piekny rich z Marco Motta . Jutro Muntari nas pewnie zasabotuje i bedzie
Juventus jest troche jak Bjoergen , NA pewno wmowiliscie wynikami z tamtego sezonu ze wasi gracze byli w jakims tam stopniu chorzy i smigacie jak maszynki NA wspomagaczach.
Dzieki, dzieki tobie odkurzylem ta strone o Milanie o ktorej zapomnialem . Czas pokaze jak spisze sie Lopez , wedlug niektorych zrodel Merkel wypada NA 2 miesiace jezeli to prawda to trzeba tego Montolivo Guarina sprowadzic .PO sezonie wydaje mi sie ze pozegnamy Ambro, MVB i niestety Rino wiec Tera ...
Napastnik Środkowy zgadza się , choć gra też w stylu podwieszonego czasami , jest wszechstronny . Zaczynał w środku pola od ofensywnego tudzież kreującego pomocnika , ma pierdolnięcie w nodze . Dobry skubany ;D W Jadze zreszta jak wszedzie panuje jednak błedna polityka sprowadzania nic nie wartych o...
Jeżeli już mowa o młodych zdolnych , polecam ci Doktorze zainteresowanie sie osobą Kamila Zapolnika z Jagi . Moj kolega dobry , w tym sezonie w młodej ekstraklasie zdobył juz 6 bramek . Ostatnio 2 wlasnie z Legią . Jest wysoki silny ,z dobra techniką , niedlugo zobaczysz pewnie juz w pierwszej druzy...