Ale przecież z tego co się orientuje to on nie rywalizuje z Lahmem, bo ten gra na prwej stronie, a na lewej wydaje się być dopiero trzecią opcją po Boatengu i Badstuberze w reprezentacji, co nie świadczy najlepiej.
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
właśnie w Niemczech trwa mecz pomiędzy HSV a Schalke ciekawy jestem kto będzie lepszym strzelcem w tej konfrontacji Raul czy Ruud van Nistelrooy.Moim zdaniem lepszy powinien być Holender.no proszę i właśnie się dowiedziałem że Ruud zdobywa prowadzenie dla Hamburga w 46min.Teraz czekam co pokaże Raul
[quote][/quote]ogarnij się może, co ? przestań nabijać w każdym temacie, nie pisz dwóch postów pod sobą, masz opcję "edytuj" z której należy korzystać. dobrze to juz nie bede wiecej pisal na forum zajme sie tylko czytaniem, za wszystko przepraszam mam nadzieje Fieldy ze zroyumiesz
Także nie przepadam za tym zawodnikiem, za Babelem także nie - są to zawodnicy pokroju Croucha czy Rasiaka, czekając aż piłka trafi pod nogę i będą mogli uderzyć w bramkę.