A tak poza samym meczem. Co sądzicie o drużynie? Powiem, że widziałem ich obiekt AOL Arena na własne oczy i jeżeli chociaż jeden taki stadion zostałby wybudowany w Polsce to nie mielibyśmy się czego wstydzić.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Tomusmc napisał(a):No i Pizarro strzelił właśnie bramkę na 1:0 dla Bayernu. Raczej ciężko będzie wygrać HSV wiec niech się lepiej narazie chociaż o remis starają..

brazzo napisał(a):Tomusmc napisał(a):No i Pizarro strzelił właśnie bramkę na 1:0 dla Bayernu. Raczej ciężko będzie wygrać HSV wiec niech się lepiej narazie chociaż o remis starają..
poki co nieciekawy mecz...widac ze slisko jest, duzo niedokladnych zagran oraz fouli...jedyne co cieszy to dwie ladne interwencje kahnai oczywiscie bramka
..czekam na druga polowe, mam nadzieje ze gra sie poprawi...
ps. wojcik to amator a nie komentator, bzdury gada...

Kotek napisał(a):Dzisiaj o 20:25 HSV gra z Bayernem. Ciekawe jakim wynikiem zakończy się to spotkanie. Ja osobiście obstawiam, że drużyna znad Łaby jest w stanie pokonać Bawarczyków. Tak więc 2:1 dla Hamburgera.
A tak poza samym meczem. Co sądzicie o drużynie? Powiem, że widziałem ich obiekt AOL Arena na własne oczy i jeżeli chociaż jeden taki stadion zostałby wybudowany w Polsce to nie mielibyśmy się czego wstydzić.

Andreyew napisał(a):Ogladalem mecz Bayernu z HSV i powiem szczerze ze z poczatku nie wiedzialem kto wygra. Gra byla w miare wyrownana, akcje bramkowe mialy obie druzyny, ale jedna z nich wykorzystala ja. Zas Druga polowa to wrecz dominacja na boisku Bayernu. Gol Makaaya byl genialny, Pizarro tez ladnie przecial tor lotu pilki, poprostu piekne gole (bramka Schweinsteigera byla taka sobie). Pomimo mojej antypatii do Bayernu, ten mecz pokazal ze nie przez przypadek sa na pierwszym miejscu tabeli Bundesligi. Bayern pokazal jak sie gra w Niemczech mam nadzieje ze Leverkusen pokarze taka pilke Hannoverowi. RESPECT 4 BAYERN MONACHIUM

sirtomaszo napisał(a):Otóż ta drużyna jest drużyną bardzo ciekawą. A jeżeli chodzi o stadion to jest bardzo ładny żeby nie powiedzieć że jest super. Kotek byłeś na tym stadionie? Ty to masz dobrze...

Kotek napisał(a):No ale żeby nie było tylko o mnie to zdaje mi się, że te bramki Bayernu wpadały po ewidentnych błędach graczy z Hamburga. Przy rzucie rożnym wychodził Pieckenhagen, minął się z piłką, a Wicky nie zdołał wybić piłki Pizarro. Później błąd popełnili obrońcy doprowadzając do drugiej bramki, która wpadła przypadkowo, ale można było uchronić się przed jej stratą. Trzeci gol to błąd van Buytena, który zamiast wykopać piłkę schował jakoś dziwnie nogę i do piłki doszedł Makaay, a ten zamiast go gonić pozwolił mu na zrobienie tego co chciałTakże dziwi mnie wyjście z bramki Pieckenhagena, który wyszedł na dziesiąty metr i dał się przelobować. Można powiedzieć, że przegrali na własne życzenie...

Ebi napisał(a):Co sądzicie o przejściu do HSV Van der Varta? Jak dla mnie to się zmarnuje. HSV nie zapewni mu corocznego startu w europejskich pucharach. Odszedł od jednego z najbardziej utytułowanych klubów świata to typowego średniaka, który od lat nic nie osiąga. Poleciał na pieniądze. Chyba, że HSV ma w zanadrzu jeszcze jakies transfery, które uczynią z HSV klub na miarę pierwszej piątki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość