Oczywiście wiem, że mimo wszystko to mało realne. Bayern raczej u siebie nie przegra.
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Bienias napisał(a):Bayern jak nie wygra tez moze nie grac w LM wiec BM gra nie tylko o mistrza i LM ale tez o Francuza
Mentor napisał(a):Bayern poza LM = Ribery out![]()
). Wiąże go kontrakt i żeby go rozwiązać, musi dojść do porozumienia stron. Jak będzie bardzo naciskał na transfer, to nie ma sprawy, ale niech jego wspaniali doradcy znajdą najpierw klub, który będzie skłonny wyłożyć za niego wysoką sumę.
Michał M napisał(a):Bienias napisał(a):Bayern jak nie wygra tez moze nie grac w LM wiec BM gra nie tylko o mistrza i LM ale tez o Francuza
Jeśli nie przegramy ze Stuttgartem, mamy pewnie przynajmniej 3 miejsce, a więc kwalifikacje do LM. W których, z uwagi na współczynnik klubowy, będziemy wysoko rozstawieni, a więc trafimy na "hita" w rodzaju maks. Lecha Poznań. To co, nie zagramy wtedy w LM?![]()

Michał M napisał(a):Jeśli nie przegramy ze Stuttgartem, mamy pewnie przynajmniej 3 miejsce, a więc kwalifikacje do LM.
.Na dodatek po sezonie odchodzi najlepszy zawodnik - Olic.Michał M napisał(a):A więc gratulacje dla VFL za historyczny triumf
Michał M napisał(a):(choć jako zespół oceniam ich na poziomie maks. Stuttgartu z 2007 r.)

Michał M napisał(a):czy znajdzie się klub skłonny wyłożyć za niego min. 70 mln euro
EnJoy's napisał(a):W ogóle jak dla mnie zero potencjału w tej drużynie, błyszczą Grafite, Dżeko, ale moim zdaniem to jednoroczniacy

EnJoy's napisał(a):Ja im nie gratuluję, nie lubię Magatha i tego całego Wolfsburga.W ogóle jak dla mnie zero potencjału w tej drużynie, błyszczą Grafite, Dżeko, ale moim zdaniem to jedno roczniacy.Mimo, że grają ofensywnie nie podoba mi się ich styl gry.

Michał M napisał(a): czy znajdzie się klub skłonny wyłożyć za niego min. 70 mln euro
Wiem, że to wasz motor napędowy i najlepszy piłkarz w Bundeslidze, ale trzeba na całość spojrzeć chłodnym okiem. Kwota w przedziale 40-50 milionów to IMO i tak niezły interes.

Corinthians napisał(a):To takie dziecinne... Ktoś nie lubi jakiegoś zespołu to od razu deprecjonuje jego sukces.
Corinthians napisał(a):Jeżeli dla Ciebie 50 goli strzelonych przez dwóch piłkarzy to jakiś wybryk
Corinthians napisał(a):Dzeko to nie Mintal, on ma 23 lata, a nie 28. To co wyczyniał w tym sezonie świadczyło o jego nieprzeciętnym talencie. Jest końcówka sezonu, a on w ostatnich czterech meczach zdobył 9 goli.
Corinthians napisał(a):EDIT: Możesz jeszcze napisać co Ci się nie podoba w ofensywnym stylu Vfl?

maciek_88 napisał(a):Od tego roku inaczej wyglądają kwalifikacje od LM. Drużyny, które w silnych ligach wywalczyły miejsca dające kwalifikacje do LM grają między sobą, a wspomniane przez Ciebie "hity" mają słabszych rywali w stylu zespołów greckich itp.
EnJoy's napisał(a):Moim zdaniem to zdanie pokazuje nam cały sezon Bayernu.Klinsmann doprowadził do myślenia minimalistycznego tak klasowej drużyny.Nie pamiętam, żeby ktoś w Bayernie mówił '' jeśli nie przegramy '', zawsze była walka o zwycięstwo, a powiem więcej nikt nie wyobrażał sobie, żeby Bayern nie wygrywał z beniaminkiem.
Duch napisał(a):Michał naprawdę wierzysz, w to że jakikolwiek klub zaproponuje Bayernowi 70 milionów euro za Ribery'egoWiem, że to wasz motor napędowy i najlepszy piłkarz w Bundeslidze, ale trzeba na całość spojrzeć chłodnym okiem. Kwota w przedziale 40-50 milionów to IMO i tak niezły interes.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość