Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

uuu ja o czyms takim nie slyszalem ale z tego co widze to dla mnie to beznadziejnie maja prawo do czegos takiego rozumiem dresy czy cos na zgrupowaniach ale korkiNiggaz napisał(a):Ta ich paczka to moim zdaniem taka sobie ale może się jeszcze rozpaść to już będzie wogóle tragedia dla nich. Ten cały skandal (ja to tak nazywam) z Adidasem to paranoja jakaśPieniądze już całkiem poprzewracały im w głowach. Klinsmann zapowiedział, że powołania do kadry otrzymają tylko Ci zawodnicy, którzy pokazywać się będą w obuwiu Adidasa
Tymczasem jak wiadomo wielu zawodników ma podpisane indywidualne kontrakty sponsorskie i nie zdziwiłbym się gdyby zbojkotowali decyzję trenera.

mathiasek12 napisał(a):mysle ze poprostu zawodnicy ulegna bo w wieksozsci moze to byc juz ich ostatnia impreza a inni mlodzi chca sie pokazac wiec pewnie juz wloza te adidaski
![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)

RoRo napisał(a):mathiasek12 napisał(a):mysle ze poprostu zawodnicy ulegna bo w wieksozsci moze to byc juz ich ostatnia impreza a inni mlodzi chca sie pokazac wiec pewnie juz wloza te adidaski
MŚ to szansa pkaania sie szerokiej publicznosci, pilkarze o tym wiedzia i beda grac nawet w butach ASADI jesli bedzie trzeba. Pomysl z tymi Adasia koreczkami jest beznadziejny i jakis chyba najgorszy przyglup to wymyslil, a Klinnsman mowi ze nei bedzie powolywal bez butow adasia na nogach. No paranoja![]()
![]()
![]()
![]()
Futbol schodzi na psy![]()
![]()

gregoreg18 napisał(a):Ja uwazam ze afera zwiazana w jakich butach zagra reprezentacja Niemiec na mundialu jest idiotyczna.Niech zajma sie lepiej treningiem bo ja osobiscie licze na Niemcy na MŚ.Dla mnie sa faworytami.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość