Znalezione wyniki: 462

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Takie ustawienie jest chyba optymalne. Nie widze za dobrze naszej gry w obronie z Thuramem. Na srodku defensywy niech lepiej zagra Rafa a Iceman na pewno wniesie wiecej od niego w pomocy (chodzi oczywiscie o gre z przodu, a nie o odbior pilki). Niemniej bez Iniesty i Deco pomoc wyglada bardzo blado....
przez Nurni Flowenol
Pn 05.05.2008 19:19

Dział: Hiszpania
Wątek: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)
Odpowiedzi: 22959
Wyświetlone: 1501459

Gratulacje. Moglbym dlugo pisac na temat tego sezonu, ale jakos mi sie nie chce... Od jakiegos juz czasu ze wzgledu na gre FCB wasze mistrzostwo bylo pewne.

Licze ze chociaz w GD wygramy :]
przez Nurni Flowenol
Pn 05.05.2008 19:10

Wątek: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)
Odpowiedzi: 21165
Wyświetlone: 1524012

Nie ma co plakac po tym meczu snieznobiali. Galaktyczni zagrali dzis naprawde bardzo dobry mecz w porownaniu z poprzednimi, szczegolnie z przodu. Wynik zawdzieczaja skandalicznej nieskutecznosci, braku szczescia i glupim bledom obroncow, vide: znakomita inaczej interwencja Canny. Mowienie o zwalnian...
przez Nurni Flowenol
N 23.03.2008 22:12

Sadze, ze wiesz o tym ze sympatyzuje z Arsenalem, wiec nie wiem skad to zdziwienie... A ze napisalem tak a nie inaczej: coz, widac to mi pozostalo jeszcze z BO i z tematow o Barcelonie :lol2: Zaluje, ze Cie rozczarowalem odnosnie kontrowersji. Ale widzisz: kazdy kiedys musi napisac cos mniej kontrow...
przez Nurni Flowenol
Śr 30.01.2008 1:30

Dział: Anglia
Wątek: Arsenal FC (zbiorczy)
Odpowiedzi: 14714
Wyświetlone: 861787

Dobry mecz Arsenalu. Bardzo dobrze zagral Flamini, niezle Adebayor, Hleb, Sagna i Diaby. Reszta tez nie zeszla ponizej poziomu. Nie bylo to spotkanie wybitne, ale dominacja Arsenalu przez cale spotkanie nie podlegala zadnej dyskusji. Bylo tez kilka akcji, dla ktorych warto bylo ten mecz zobaczyc. Br...
przez Nurni Flowenol
Śr 30.01.2008 0:53

Dział: Anglia
Wątek: Arsenal FC (zbiorczy)
Odpowiedzi: 14714
Wyświetlone: 861787

Franz dobrze gada, dac mu wodki. Babka wezmie z polykiem taka wersje, to jest jakby powiedzial posel Zawisza, jasne jak drut.

franz napisał(a):Stwórz w tej materii takie połączenie Magdaleny Środy i Joanny Senyszyn ze szczyptą Roberta Biedronia, babie się spodoba.

Ciekawa mieszanka wybuchowa :lol2:
przez Nurni Flowenol
N 02.12.2007 18:14

Dział: Hyde Park
Wątek: Pomoc w lekcjach
Odpowiedzi: 864
Wyświetlone: 117299

W sumie to wszystkie grupy w miare ciekawe. Grupa C nawet przyzwoita ]:-> A na serio to Holandia niestety trafila fatalnie i martwie sie o to czy awansuja. Bardzo sie zdziwie jak Polska awansuje z grupy B. Oczekiwania znowu ogromne, a skonczy sie jak zawsze. Sam awans jest wielkim sukcesem, jak ktos...
przez Nurni Flowenol
N 02.12.2007 13:19

Dział: Piłka na świecie
Wątek: UEFA Euro 2008 Austria - Switzerland
Odpowiedzi: 125
Wyświetlone: 15463

Odpisuje dopiero dzis, bo ostatnio nie mialem czasu. Ja mam pytanie do optymistów. Co prawda nagle może się okazać, że nie ma tutaj takowych (a przynajmniej nikt nie będzie w stanie się wypowiedzieć), ale trudno. W najgorszym wypadku liczę tylko na odpowiedź Nurniego Flowenola. Dlaczego niby Barcelo...
przez Nurni Flowenol
Pn 19.11.2007 17:38

Widze, ze nie tylko ja nie spie 8) A jutro rano trzeba wstac ['] Pisowcy sugeruja, ze media teraz beda przychylne wladzy a wczesniej niektorzy dziennikarze twierdzili, iz sa zawsze przeciw wladzy, bez wzgledu na to jaka ona jest. Nie chodzilo tutaj o GW, tylko ogolnie o srodki masowego przekazu jako...
przez Nurni Flowenol
Pn 12.11.2007 2:57

Dział: Kultura, polityka, wydarzenia
Wątek: Ogólna dyskusja o polityce
Odpowiedzi: 3287
Wyświetlone: 233383

Ciekawe ile takie matki kurki czy inne antki emigranty dostaja za swoje wypociny od swoich mocodawcow? Bo nie wydaje mi sie, zeby tak regularnie uprawiali propagande jedynie dla hecy, przyjemnosci i zdobycia popularnosci. Jezeli jednak tak jest to jeszcze gorzej: to oznaczaloby, iz sa to fanatycy :b...
przez Nurni Flowenol
Pn 12.11.2007 2:25

Dział: Kultura, polityka, wydarzenia
Wątek: Ogólna dyskusja o polityce
Odpowiedzi: 3287
Wyświetlone: 233383

Spodziewalem sie latwego zwyciestwa, mimo ze w ostatnich latach mecze tych druzyn byly niezwykle ciekawe a wyniki czesto nieprzewidywalne. Stalo sie inaczej. Spotkanie miedzy Realem a Mariolka tradycyjnie bardzo przyjemnie sie ogladalo. Zgodze sie, ze obroncy Blancos bez Ramosa fatalnie, szczegolnie...
przez Nurni Flowenol
Pn 12.11.2007 1:35

Pisałem już wcześniej, że nie wydaje mi się, żeby Frank potrafił jeszcze coś z tej ekipy wykrzesać. Myślę, że i samemu Holendrowi brakuje już motywacji, żeby jeszcze coś z tą ekipą osiągnąć. Prawdopodobnie brak znaczącego trofeum w klubowej gablocie na koniec tego sezonu będzie oznaczać dla Rijkaar...
przez Nurni Flowenol
N 11.11.2007 1:02

Valencia, Sevilla, Atletico. Ci pierwsi wlasnie zrownuja sie z Wami punktami, ci drudzy graja z meczu na mecz coraz lepiej, a Atletico w tym sezonie gra jak nie oni. Chociaz i tak skonczy sie jak zwykle, ze bedzie sie liczyl Real z Barcelona, ale pisanie, ze nikt Wam nie zagrozi w momencie kiedy ni...
przez Nurni Flowenol
N 11.11.2007 0:06

Zapomnialem jeszcze wspomniec o trzech rzeczach, o czym napomnial poniekad Mousier liam: dzieciaki Bojan i Dos Santos, jak bardzo utalentowani by nie byli nam meczow nie wygraja (to juz lepiej mogl wejsc Eidur) a przewaga w posiadaniu pilki nam kompletnie nic nie dawala. No i Zambro ['] Brakuje mi t...
przez Nurni Flowenol
So 10.11.2007 22:54

Zazwyczaj sie powstrzymuje od tego typu komentarzy, ale musze to napisac. Nasza gre w drugiej polowie mozna nazwac tylko jednym slowem: zenua. Po prostu zenua. Getafe w pelni kontrolowalo drugie 45 minut, chwilami nas osmieszajac. Gralismy nieudolnie, bezmyslnie, bez pomyslu i bezradnie. Napastnikow...
przez Nurni Flowenol
So 10.11.2007 22:06

Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl