Znalezione wyniki: 15

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

No cóż, juz tak sie utarlo, taki konwenans, ze w pilke nozna grają faceci... W telewizji emitowane są rozgrywki w pilce nozej mezczyzn, widac to bardziej efektowne widowisko niz w wykonaniu kobiet, cos jednak w tym musi byc. Kiedys tlyko mężczyźni nosili spodnie, teraz i my, wiec jak widac wszystko ...
przez Onomatopejah
Pt 25.02.2005 22:32

Dział: Hyde Park
Wątek: kobiety i piłka nożna...pośmiewisko czy oryginalność?
Odpowiedzi: 61
Wyświetlone: 11897

Nie wiadomo czy dobre, acz żyje we mnei takie przekonanie, ze po mojej smierci świat będzie nadal trwał. A ktoś powiedzial kiedyś, że ziemię i świat pozyczamy od swoich dzieci. Rozumiecie... Jak cos pozyczamy to nie chcemy tego uszkodzić, żeby zwrocic w nienaruszonym stanie. A ja myślę, że żyje po t...
przez Onomatopejah
Cz 24.02.2005 19:18

Wątek: Po co żyjesz ?
Odpowiedzi: 53
Wyświetlone: 6619

Nie skomentujesz, moze dlatego, ze nie masz argumentow, lepsze moze przyklady niz nic. "Sport - ćwiczenia i gry mające na celu podnoszenie sprawności fizycznej" (Nowy Slownik jezyka Polskiego PWN) Moze wlasnie dlatego nie uwazam snookera za sport. Moim zdaniem to nie poprawia sprawności fizycznej a ...
przez Onomatopejah
Śr 23.02.2005 21:57

Dział: Inne sporty
Wątek: Snooker
Odpowiedzi: 113
Wyświetlone: 20310

Wedlug mnie Ozzy jest niezastąpiony :) Facet tworzyl klimat, spiewal jak mężczyzna, a teraz...? :|

Posluchaj sobie "Planet caravan" w wykonaniu Pantery i czekam na opinie :) Mnie soobiscie bardziej podoba się wersja "panterowa", ale rzecz gustu :)
przez Onomatopejah
Śr 23.02.2005 21:51

Dział: Kultura, polityka, wydarzenia
Wątek: ROCK i gitarowe brzmienia
Odpowiedzi: 416
Wyświetlone: 69504

"Teksańska masakra piła motorową"? Czy nie chodzi o piłe mechaniczną, czy to mnie coś minęło i to jakiś inny film? POzdrawiam, M.
przez Onomatopejah
Śr 23.02.2005 21:46

Wątek: Jakie filmy polecacie :)
Odpowiedzi: 1647
Wyświetlone: 151035

Bellus, dobrze. Pozwol na jeszcze jedna zaiste precyzyjna odpowiedź. Czemu bierki nie sa uznawane za sport zatem? Pozdrawiam, M.
przez Onomatopejah
Wt 22.02.2005 18:31

Cudowna sprawa to wg mnie teledysk do "Rozpacz płynie rzeką poprzez świat" Kazika i piosenka swoja drogą fajna :) Pozdrawiam, M.
przez Onomatopejah
Wt 22.02.2005 18:25

Wątek: najlepsze teledyski
Odpowiedzi: 121
Wyświetlone: 31743

Ta, Amerikan Bjuti też mlask! :D
przez Onomatopejah
Wt 22.02.2005 18:18

A czemu ruletka nie jest uznana za sport, jeśli nei gra się w nią za pieniądze?
przez Onomatopejah
Pn 21.02.2005 19:40

Omg ;) Ja też uwielbiam I'm Broken :D I w zasadzie wiekszosc moich ulubionych jest na "Far beyond driven". A jak Wam się podoba cover "Planet caravan" w wykonaniu Pantery? ;) Moim zdaniem jest to lepsza wersja niż prototyp Black Sabbath. A propos i Black sabbath lubie posluchac ab und zu :) Pozdrawi...
przez Onomatopejah
Pn 21.02.2005 19:36

Pantera - mlask! Polecam płytkę "Far beyond driven". Ten albumik chyba jest reprezentacyjny ;)

"Brzmienia gitarowe". Choć Eric Clapton wygrał plebiscyt na najbardziej przecenianego gitarzyste swiata kilka lat temu, to i tak lubie posluchac "My fathers eyes" czy "Layla".

Pozdrawiam, M.
przez Onomatopejah
N 20.02.2005 22:38

:arrow: Ktoś już pisał i "Pile" - piekny film, bardziej psychologiczny, a nie taka zabijanka wesołego janka jak w "teksanskiej masakrze pila mechaniczna". Polecam. :arrow: Wczoraj oglądałam "Siedem" film nie "nowszy", acz motyw godzien polecenia :) :arrow: No i na koncówkę film, ktory widziala zapew...
przez Onomatopejah
N 20.02.2005 22:31

Snooker, fajna sprawa, patrze z tata sobie na rozgrywki. Nad morzem probowalismy z kolegami dzidziusiem, oskarem i Piotrem rozgraniczyc co jest sportem a co hazardem. W sumie źle postawione pytanie, bowiem w hazardzie chodzi o pieniadze. Ale powiedzmy taka ruletka amatorska, nie na pieniadze? Sport ...
przez Onomatopejah
N 20.02.2005 22:21

Ja przeczytalam ostatnio "Poczwarkę" Doroty Terakowskiej. Ksiazka interesująca, acz wydaje mi sie przesadzona. Jest to książka o małżeństwie, które wymarzyło sobie idealne życie. Kiedy kobieta rodzi niepełnosprawne dziecko - "poczwarkę" wszystko się załamuje, mąż chce umiescic dziecko w specjalnym z...
przez Onomatopejah
N 20.02.2005 22:15

Wątek: Książki - recenzje
Odpowiedzi: 442
Wyświetlone: 57133

Re: Gracie na instrumentach??

Ostatnio zabralem sie za gre na gitarce...Coraz lepiej mi wychodzi chociaz nie mozna jeszcze mowic ze potrafie grac....Chcemy z kumplami zalozyc zespol punkowy....Zapowiada sie ciekawie i mysle ze damy rade. A wy w wolnych chwilach gracie na jakis instrumentach?? Dżizys! :D Ja gram na gitarce 5 lat...
przez Onomatopejah
N 20.02.2005 22:08

Wątek: Gracie na instrumentach??
Odpowiedzi: 31
Wyświetlone: 4402

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl