No cóż, juz tak sie utarlo, taki konwenans, ze w pilke nozna grają faceci... W telewizji emitowane są rozgrywki w pilce nozej mezczyzn, widac to bardziej efektowne widowisko niz w wykonaniu kobiet, cos jednak w tym musi byc. Kiedys tlyko mężczyźni nosili spodnie, teraz i my, wiec jak widac wszystko ...
Nie wiadomo czy dobre, acz żyje we mnei takie przekonanie, ze po mojej smierci świat będzie nadal trwał. A ktoś powiedzial kiedyś, że ziemię i świat pozyczamy od swoich dzieci. Rozumiecie... Jak cos pozyczamy to nie chcemy tego uszkodzić, żeby zwrocic w nienaruszonym stanie. A ja myślę, że żyje po t...
Nie skomentujesz, moze dlatego, ze nie masz argumentow, lepsze moze przyklady niz nic. "Sport - ćwiczenia i gry mające na celu podnoszenie sprawności fizycznej" (Nowy Slownik jezyka Polskiego PWN) Moze wlasnie dlatego nie uwazam snookera za sport. Moim zdaniem to nie poprawia sprawności fizycznej a ...
Omg ;) Ja też uwielbiam I'm Broken :D I w zasadzie wiekszosc moich ulubionych jest na "Far beyond driven". A jak Wam się podoba cover "Planet caravan" w wykonaniu Pantery? ;) Moim zdaniem jest to lepsza wersja niż prototyp Black Sabbath. A propos i Black sabbath lubie posluchac ab und zu :) Pozdrawi...
Pantera - mlask! Polecam płytkę "Far beyond driven". Ten albumik chyba jest reprezentacyjny
"Brzmienia gitarowe". Choć Eric Clapton wygrał plebiscyt na najbardziej przecenianego gitarzyste swiata kilka lat temu, to i tak lubie posluchac "My fathers eyes" czy "Layla".
:arrow: Ktoś już pisał i "Pile" - piekny film, bardziej psychologiczny, a nie taka zabijanka wesołego janka jak w "teksanskiej masakrze pila mechaniczna". Polecam. :arrow: Wczoraj oglądałam "Siedem" film nie "nowszy", acz motyw godzien polecenia :) :arrow: No i na koncówkę film, ktory widziala zapew...
Snooker, fajna sprawa, patrze z tata sobie na rozgrywki. Nad morzem probowalismy z kolegami dzidziusiem, oskarem i Piotrem rozgraniczyc co jest sportem a co hazardem. W sumie źle postawione pytanie, bowiem w hazardzie chodzi o pieniadze. Ale powiedzmy taka ruletka amatorska, nie na pieniadze? Sport ...
Ja przeczytalam ostatnio "Poczwarkę" Doroty Terakowskiej. Ksiazka interesująca, acz wydaje mi sie przesadzona. Jest to książka o małżeństwie, które wymarzyło sobie idealne życie. Kiedy kobieta rodzi niepełnosprawne dziecko - "poczwarkę" wszystko się załamuje, mąż chce umiescic dziecko w specjalnym z...
Ostatnio zabralem sie za gre na gitarce...Coraz lepiej mi wychodzi chociaz nie mozna jeszcze mowic ze potrafie grac....Chcemy z kumplami zalozyc zespol punkowy....Zapowiada sie ciekawie i mysle ze damy rade. A wy w wolnych chwilach gracie na jakis instrumentach?? Dżizys! :D Ja gram na gitarce 5 lat...