Copa America 2011

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Która reprezenacja wygra Copa America 2011

Ankieta wygasła Pt 01.07.2011 9:00

Argentyna
5
21%
Brazylia
10
42%
Chile
2
8%
Ekwador
0
Brak głosów
Kolumbia
2
8%
Meksyk
2
8%
Paragwaj
0
Brak głosów
Urugwaj
3
13%
Inna
0
Brak głosów

Liczba głosów : 24

Re: Copa America 2011

Postprzez sigane pepe N 24.07.2011 23:08

Dobrze się stało. Wygrała drużyna której kibicowałem od początku. Wygrał kolektyw, zgranie, waleczność. Świetny bramkarz, żelazna defensywa, dobrzy pomocnicy, rzeźnik Perez, zajebisty Suarez no i oczywiście Forlan :brawo:

Potencjalnie wygrała trzecia drużyna Ameryki Południowej a optymalnie najlepsza. W meczu z Argentyną byli słabsi ale awansowali i to był kluczowy moment. Turniej pokazał że Neymar to barszcz narazie i jeszcze długa droga przed nim. Messi w Argentynie jest nikim a turniej wygrywa najbardziej zgrana drużyna. Bravo Suarez! Bravo Tabarez! Bravo Forlan!
sigane pepe
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Salas11 N 24.07.2011 23:09

Campeone Celestes!

Fantastyczna sprawa dla całego Urugwaju :] Bramka Forlana przed końcem meczu była niczym kropka nad i. Żałuję jedynie, że Recoba nie jest 5 lat młodszy i nie może cieszyć się wraz z drużyną z końcowego triumfu. Paragwaju dziś nie było, pewnie znów liczyli na kopaninę, 0:0 i rzuty karne. Szybko strzelona bramka przez Suareza pokrzyżowała im szyki i nie byli w stanie poważniej zagrozić świetnie zorganizowanej obronie Celestes. Forlan - MVP meczu a kto wie czy i nie całego turnieju, eksplodował w najwłaściwszym momencie walnie przyczyniając do zwycięstwa.
Obrazek
Salas11
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez cloner N 24.07.2011 23:18

Zajebisty finał, wynagrodził mi męczarnię w półfinale Paragwaj-Wenezuela :rotfl: Forlan to jest geniusz, on się nawet wracał do obrony w kilka sekund po akcji ofensywnej, no a gole majstersztyk. Przyjemnie się oglądało to spotkanie, akcja za akcją, oto w futbolu chodzi. BRAWO URUGWAJ!
Jestem normalny - nie pedałuję.
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez jaca911 N 24.07.2011 23:22

Czy ja wiem czy Suarez zasłużył na MVP, niby strzelił 4 gole ale czy grą zasłużył...moim zdaniem Villar i Forlan lepsi od niego.
jaca911
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Dr.Football1 N 24.07.2011 23:34

Moim zdaniem MVP - Forlan (wiem,nie jestem obiektywny),potem Suarez,Arevalo i Alvaro Pereira. Jedenastka turnieju by DrFootball:

Villar

Maxi --- Lugano --- da Silva--- Caceres

Chiroque --- Arevalo --- Alvaro

Suarez --- Forlan --- Guerrero

Gol turnieju: Aguero
Mecz: Argentyna-Urugwaj
Trener: Tabarez
Odkrycie: Coates/Campbell
http://footballscout.webs.com/ - NAJLEPSI MLODZI PILKARZE NA SWIECIE. SPRAWDZ TO !!!

ObrazekObrazek
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor

Poprzednia strona

Powrót do Piłka na świecie