Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
fieldy napisał(a):Diablo_ASR napisał(a):Argentyna jest jak Raikkonen w F1 i Gollob w GP, zawsze w gronie faworytów , ale i tak za słabi by być najlepszymi. Argentyna po prostu nie umie grać na turniejach.
wiesz ile razy wygrywali Copa America ? 14 a Brazylia zdaje sie, że 8.
Wiec pisanie, ze Arg. nie są druzyną turniejową raczej nie jest dobrym argumentem.
Domell napisał(a):Kpisz sobie z Messiego, Teveza czy Riquelme.... Przykro mi ale nawet fakt przegrania tego finału nie zmienia faktu że są to wspaniali pikarze i że Messi obok Ronaldinho i Kaki zaliczany jest do trójki najlepszych piłkarzy na swiecie a pozostali to scisla czołówka swiatowa....
Domell napisał(a):Czy to że Totti w Euro 2000 zamiast grac to kopał i pluł sprawiło że został uznany za piłkarza słabego??
Domell napisał(a):Co do taktyki Brazylii to chyba tylko Tobie się ich gra podobała.... No ale widze że jesteś kibicem reprezentacji Włoch więc brzydka gra Cię nie zraża - a tak własnie grała wczoraj Brazylia.... OK - wygrała ale śmiem twierdzić ze nawet mimo tego triumfu kibice Brazylii są zawiedzeni jej postawą tym bardziej że od Argentyny i Brazylii oczekuje się ne tylko zwycięstw ale i pięknej gry....
Domell napisał(a):Co do braku umiejętnosci gry w turniejach to to jest tylko i wyłącznie Twoje zdanie i nie będe wyprowadzał Cie z blędu....
Domell napisał(a):PS. Aha - nieźle wyjechałes z tą Brazylią B czy C![]()
![]()
![]()
![]()
bowiem poza Ronaldinho i Kaką żadnych absencji nie było.... Fakt ze ci zawodnicy stanowia wręcz o sile Brazylii ale tak samo było - a raczej miało być - na MŚ 2006....
Tak więc na poparcie swojego zdania wymień 10-11 piłkarzy którzy to są tą Brazylią A skoro ci co grali to Brazylia B.... No albo ze 20 na poparcie tezy że to Brazylia C

No tak, nie było przekładania nóg nad piłką, rabony, strzałów z przewrotek i nożycami. I dlatego Brazylijczycy nie dostali +3 punktów do reputacji i bonusów za walory estetyczne, zadowalając się jakimś marnym tytułem najlepszej drużyny obu Ameryk. Ale kogo to obchodzi? Powinni czarować
Jeżeli nie dostrzegasz w jak wspaniały sposób Brazylijczycy zabrali Argentyńczykom ochotę do gry, to wierz mi, to tylko Twoja strata.
Jeżeli dla Ciebie, w kraju takiej potęgi piłkarskiej jak Brazylia, Mineiro, Josue, Gilberto, Vagner Love, Elano czy nawet Julio Baptista są najlepsi na swoich pozycjach, to może ja nie będę Cię wyprowadzał z błędu.

Diablo_ASR napisał(a):Natomiast Messi to jest ścisła światowa czołówka, ale wkurza mnie robienie z niego Mesjasza.
Diablo_ASR napisał(a):No tak, nie było przekładania nóg nad piłką, rabony, strzałów z przewrotek i nożycami. I dlatego Brazylijczycy nie dostali +3 punktów do reputacji i bonusów za walory estetyczne, zadowalając się jakimś marnym tytułem najlepszej drużyny obu Ameryk. Ale kogo to obchodzi? Powinni czarować.

Diablo_ASR napisał(a):Jeżeli dla Ciebie, w kraju takiej potęgi piłkarskiej jak Brazylia, Mineiro, Josue, Gilberto, Vagner Love, Elano czy nawet Julio Baptista są najlepsi na swoich pozycjach, to może ja nie będę Cię wyprowadzał z błędu.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość