Otuż Copa America 2007 odbędzie w Wenezueli od 26 czerwca do 15 lipca.
Mecze będą odbywać się w 6 miastach: Caracas, San Cristobal, Maracaibo, Puerto Ordaz i Mérida.
Oto logo
To także nie jest świeża informacja
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

MLSoccer napisał(a):Mysli sie jednak, aby termin CA zgrac z terminem ME i wydaje sie ze to jest najlepsze rozwiaznie problemu gry najlepszych pilkarzy z poszczegolnych reprezentacji.
Grupa A: Urugwaj, Peru, Boliwia, Wenezuela
Corinthians napisał(a):Grupa B: Ekwador, Brazylia, Chile, Meksyk
Corinthians napisał(a):Paragwaj, USA, Argentyna, Kolumbia

Z tego co słyszałem następna Copa ma się odbyć w 2011 roku w Meksyku Prawda to, MLS?

kaczy napisał(a):Moglby ktos mi przyblizyc , od czego zalezne jest ustalenie daty (tzn. roku) turnieju .
Federacja nie chce mieszać z takimi wydarzeniami jak WC ? Czemu nie ma stałego terminu , np. co 3 albo 4 lata ?

Ja wolałbym aby wygrałą Argentyna, która ma straszną siłę atakującą w postaci Tevez'a który pokazuje że jeszcze troche i będzie zaliczany do najlepszych napadziorów na starym kontynencie. Już na MŚ pokazywał klasę. Wtórować będzie mu Messi, który jak nie będzie zmęczony sezonem rozegranym w Barcie to powinen dotrzymywać kroku koledze z EPL 

Moofasa napisał(a):Coś odziwo dla wielu Euro jest bardziej prestiżowym pucharem od Copa America
Moofasa napisał(a):Aguero został powołany?
Moofasa napisał(a):Brazylia, Meksyk i Ekwador są silne
Moofasa napisał(a):Co do Argentyny to miłym zaskoczeniem jest powołanie Verov'a

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość