mecz nie do przebaczenia ...

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez AgaM N 06.08.2006 22:00

Jak ktoś wspomina przy mnie dzisiaj słowo Stambuł to wciąż słabo mi się robi :? nigdy nie zapomnę tego finału, nie mam pretensji do L'poolu bo to my pokpiliśmy sprawę, jeśli się 3:0 prowadzi to zespół nie ma prawa przegrać... :cry:
Mecz z Ajaxem- również finał dla mnie nie do przenaczenia, ta bramka Kluiverta.
nie jestem w stanie oglądać powtórez z Il Mondiale'90 i meczu Argentyna- Włoochy i finału cztery lata później... :cry:
A ostatnio mecz z Barcą i nie uznany gol Shevy, długo go przeżywałam
Obrazek

MILAN- WSZYSTKO CO NAJLEPSZE I NAJPIĘKNIEJSZE
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Generalny Pn 07.08.2006 9:22

Arsenal - Real Zaragoza NAYIM ( pozdro dla kumatych :( )
Jagiellonia jest bezcenna ,za wszystko inne zapłacisz kartą MasterCard
Generalny
Junior
Junior

Postprzez Berik Pn 07.08.2006 9:54

Generalny napisał(a):NAYIM

mam te bramke na kompie :lol:

Meczem, ktorego ja nigdy nie zapomne z tej negatywnej strony jest porazka w LM z Juve bodajze w sezonie 2002/2003. Barca przewazala,ale jednak Nedved(?) trafil i "Stara Dama" prowadzila. Pozniej wyrownanie Xaviego. Blaugrana przewazala, a sedzia nie gwizdnal 2 czy 3 prawidlowych karnych dla Barcy. Co w dogrywce to wszyscy wiedza...Zalayeta :?

Inne spotkanie??Lansko od Dynama Kijow na Camp Nou i 3 gole Shevy :zgon:
"Mój Boże. Do sal wykładowych przychodzą małpy. Darwin był idealistą i marzycielem, zapewniam pana. Jaka tam ewolucja. Zanim trafię na jednego myślącego, muszę stoczyć bitwę z dziesięcioma orangutanami. "
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez gilardino11 Pn 07.08.2006 10:09

Mecz którego napewno nie zapomnę to Finał Ligi Mistrzów 2004/2005 w stambule.Przed meczem cała Polska za Liverpoolem(oprócz Milanistów) w studiu wszyscy rozpływają się że Dudek na bank wzniesie Puchar.Tym czasem zaczyna się pierwsza połowa i kapitalna gra Rossonerich.Po 1 połowie jest 3-0 i wszyscy mówią że jest już po herbacie i oczywiście każdy wiedział że Milan sklepie Anglików :wink: Zaczyna się 2 połowa i po 60 minutach jest 3-3 i wtedy już czułem że mamy po wygranej bo Liverpool tego już nie odpuści.Niestety karne i wykonywanie ich przez Rossonerich powoduje zdobycie pucharu przez Anglików.Pamiętam że wtedy z 2-3 dni byłem nie do życia bo niemogłem zrozumieć jak można było przegrać z dla mnie słabym Liverpoolem....
gilardino11
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Kaka_ACM Pn 07.08.2006 10:14

Dokładnie dla każdego Milanisty Stambuł nie pozostawia pięknych wspomnień, wręcz odwrotnie. Cieżko po takim ciosie było sie podnieś. Przez dwa dni nie moglem zasnąć.

Inny mecz Depor - Milan LM. Po pierwszym jakże wspaniałym meczu Milanu, rewanż miał być formalnością. Miał być.. Rzeczywistośc okazała się brutalna. Jeszcze kilka godzin po meczu siedziałem na wyrze jak mim, nie mogło to dojśc do Mnie. Chyba Moja największa porażka, która tak mocno przeżywałem. :(
Silniejsi od zazdrości, pecha i niesprawiedliowości..
Forza Milan !
Kaka_ACM
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Ewa_ Wt 08.08.2006 0:13

Ja do dzisiaj nie moge przeboleć dwóch meczów Milanu....finalu LM z Liverpoolem i rewanżu w La Coruni z Depor. Na samą myśl o nich dostaję gęsiej skórki. Nie potrafię ich przeboleć i chyba długo jeszcze o nich nie zapomnę. Jednak teraz wiem, że po takich przeżyciach jestem silniejsza i pewniejsza, że będę z Milanem na dobre i na złe.
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Postprzez Tomusmc Wt 08.08.2006 0:23

Ebi napisał(a):Polska - RFN 1974

Jak ty możesz tego nie przeboleć skoro urodziłeś się zapewne z 20lat później? (stwierdziłem to po jakości postów)

Dla mnie finał z BVB kiedy Juve przegrało 1:3, a było faworytem. Jako młodzian strasznie to przeżywałem po czym kolejny finał rok później z Realem nie mówiąc już o finale z Milanem :roll: Można do tego dopisać ostatnie występy Juve w LM :?

Poza tym Serie A - 0:4 z Romą i pamiętny gest Tottiego. Później na całe szczęście zdobyliśmy Stadio Olimpico wygrywając 4:1. Strasznie denerwowały mnie mecze z Interem i pamiętny Cruz, który najczęściej strzelał zwycięską bramkę. Pewnie było tego więcej, ale na całe szczęście narazie nie pamiętam.

Z polskich klubów zaszła mi w pamięć porażka 1:2 z Lazio kiedy przywieźliśmy z Włoch piękny remis 3:3, błąd Jopa i po marzeniach... Pamiętam, że Lazio nie przegrało meczu wyjazdowego w całym sezonie aż do spotkania z Porto (0:4).
Trzej królowie wielkich miast - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk
Obrazek
Prawdziwy kibic nigdy nie wyrzeknie się klubu, który kocha
Tomusmc
Juventino

Postprzez Dżokere Wt 08.08.2006 23:30

Ja nie mogę przeboleć przegranego meczu Werderu z Juve..... 2-1

W ostatnich minutach Wiese puścił taką szmatę.. A już byłem happy...
I miał być ćwierćfinał. Ale w tym roku to już na 100% będzie i Bundseliga także nasza :D
Dżokere
Skład B
Skład B

Postprzez Vianuch Wt 08.08.2006 23:36

Ja jako fan Realu i reprezentacji Francji opłakuję ich każde niepowodzenie. W Realu chyba najbardziej pamiętam baty w Turynie gdzie główne skrzypce odgrywał śp Hierro :cry: , ale najbardziej boli mnie przegrana z Włochami na MŚ Francji :(
"Bóg jest Francuzem. Bóg to Zinedine Zidane"
Vianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Tobik33 Wt 08.08.2006 23:40

Każda porażka z Realem M. jestr dla mnie meczem nie do przebaczenia :)

A tak poważnie Dla mnie meczem nie do przebaczenia była wpadka Dream Teamu I w 94 roku wtedy przegraliśmy sromotnie z Milanem 4-0. Byłem wtedy mały ale już interesowałem się piłką. A gdy dorosłem dopiero uświadomiłem sobie jaka to była życiowa porażka :/
Obrazek
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez mihalinho Śr 09.08.2006 1:26

Byłem załamany po Finale Mundialu w Niemczech :cry: :cry: :cry:
Zawsze trzymałem kciuki za Francję - nawet w meczu z Canarinhos. Finał juz od początku zapowiadał się bardzo interesująco...
Gdyby nie "główka" Zizou, Championat zdobyliby Tricolores...
Obrazek
mihalinho
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Ebi Śr 09.08.2006 1:37

Tomusmc napisał(a):
Ebi napisał(a):Polska - RFN 1974

Jak ty możesz tego nie przeboleć skoro urodziłeś się zapewne z 20lat później? (stwierdziłem to po jakości postów)

/quote]

Niby, że urodziłem się w 94? Bzdura. Posty jakościowo nie są wysokie, bo nie przywiązuję uwagi, poczytałbyś niektóre relacje czy felietony to zmieniłbyś zdanie, spokojnie nie obrażam się. Urodziłem się kilka ładnych la wcześniej. Co do meczu topo prostu mimo, że mnie wtedy nie było to i tak dziś żałuję oglądając powtórki czy kilka razy w całości, że to była największa szansa na finał.
Obrazek
Ebi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Fabio Paim Śr 09.08.2006 1:42

A ja nie moge przeboleć tego dnia: 25 maja 2005 roku. Była godzina 21.30 kiedy wtedy w siódmym niebie. Chyba nie musze pisać w jakim humorze byłem po meczu. Tego sie nie da zapomnieć, wie to chyba każdy kibic Milanu...

A ta data chyba utkwi mi w pamięci do końca życia...
ObrazekFORZA MILANObrazek
Obrazek
Fabio Paim
Skład B
Skład B

Poprzednia strona

Powrót do Piłka na świecie