UEFA Euro 2008 Austria - Switzerland

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez boskigonzo So 10.05.2008 13:53

Yukasz napisał(a):Gdzieś czytałem że za ileś tam można zakupić dekoder mini specjalnie na Euro, jednak nie mogę znaleźć Foch

jak znajdziesz to podziel sie wiedza :D

Tez niby mam dekoder polsatu cyfrowego ale :

primo - nie mam pakietu sport :angry2:
secundo - konczy mi sie umowa w tym miesiacu :angry2:
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez macko001 So 10.05.2008 14:45

z tego co wiem to wszystkie mecze maja byc pokazane w polsat sport extra, nie wiem jak to bedzie w polsacie sport ale pewnie wiekszosc tez bedzie, a mi w kablowce zamienili niedawno polsat sport na beznadziejny tvp sport... :/ wie ktos moze jak bedzie wygladal konkretnie program Euro w Polsacie???? jak tak to niech zarzuci linkiem :)
macko001
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Corinthians So 10.05.2008 14:49

Jakby ktoś jeszcze nie wiedział, to wszystkie spotkania Euro będzie retransmitował Eurosport.
Obrazek
Corinthians
Vamos Argentina!

Postprzez Mentor So 10.05.2008 15:38

Ja dziwnym trafem posiadam Polsat Sport Extra i mam nadzieję, że nie zrobią mi psikusa zakodowując kanał specjalnie z okazji Euro. Ostatnią imprezę obejrzałem właśnie na PS Extra tak więc liczę, że teraz również się uda.
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez kaczy So 10.05.2008 15:45

Już pisałem o tym gdzieś wcześniej, ale wspomne jeszcze raz ;)

Bilety miałem zaklepane już rok temu przez UEFA, i gdyby podczas losowania, Polska była by A3, a nie A4 to miałbym wejściówki na nasze mecze :/.

Tickety na mecz Austriaków z Chorwatami w Poniedziałek wysyłam do wspomnianej przez Czechera ciotki ;P a ona uhandluje je komuś. Natomiast na pozostałe 2 mecze wybieram się osobiście ;)

Szkoda że równolegle z "Austria-Niemcy" gra "Polska-Chorwacja" ;/
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Moofasa N 11.05.2008 12:55

WSTĘPNA KADRA TURCJI NA EURO 2008:

Bramkarze: Volkan Demirel (Fenerbahce Stambuł), Rustu Recber (Besiktas Stambuł), Tolga Zengin (Trabzonspor)

Obrońcy: Gokhan Gonul (Fenerbahce Stambuł), Sabri Sarioglu (Galatasaray Stambuł), Gokhan Zan (Besiktas stambuł), Ibrahim Kas (Besiktas Stambuł), Emre Asik (Galatasaray Stambuł), Servet Cetin (Galatasaray Stambuł), Hakan Balta (Galatasaray Stambuł), Ugur Boral (Fenerbahce Stambuł)

Pomocnicy: Mehmet Aurelio (Fenerbahce Stambuł), Mehmet Topal (Galatasaray Stambuł), Emre Belozoglu (Newcastle United, Anglia), Tumer Metin (AE Larisa, Grecja), Yildiray Basturk (VfB Stuttgart, Niemcy), Hamit Altintop (Bayern Monachium, Niemcy), Ayhan Akman (Galatasaray
Stambuł), Arda Turan (Galatasaray Stambuł), Tuncay Sanli (Middlesbrough FC, Anglia), Kazim Kazim (Fenerbahce Stambuł), Gokdeniz Karadeniz (Rubin Kazań, Rosja)

Napastnicy: Nihat Kahveci (Villarreal CF, Hiszpania), Halil Altintop (Schalke 04 Gelsenkirchen, Niemcy), Semih Senturk (Fenerbahce Stambuł), Mevlut Erding (FC Sochaux, Francja)

Więc jest tak jak można było się tego spodziewać Fenerbahce, Besiktas, Galatasaray + zagranica :P
Turcy mogą być czarnym koniem turnieju bo skład mają przyzwoity, a zawodnicy grający w silnych ligach europejskich będą z pewnością dowodzić zespołem.
Obrazek
Mentor 'Zagra R.E.M.I.X + Dj Deco' :mike:
Moofasa
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Wojciech Mazurkiewicz N 11.05.2008 16:50

Moofasa napisał(a):Więc jest tak jak można było się tego spodziewać Fenerbahce, Besiktas, Galatasaray + zagranica
Turcy mogą być czarnym koniem turnieju bo skład mają przyzwoity, a zawodnicy grający w silnych ligach europejskich będą z pewnością dowodzić zespołem.

Faktycznie Turcy mają predyspozycje do tego, by stać się obajwieniem Euro. Pierwsze skrzypce w tej ekipie powinni grać bracia Altintop, a także Nihat Kaveci, który ostatnimi czasy strzela, jak na zawołanie w Villarreal. Zresztą cała kadra "Żółtej Łodzi Podwodnej" spisuje się w obecnym sezonie Primera Divison rewelacyjnie, co odzwierciedla ich znakomita druga pozycja.
Wojciech Mazurkiewicz
Junior
Junior

Postprzez mantra Wt 13.05.2008 21:37

Szwecja

Bramkarze
Andreas Isaksson (Manchester City), Rami Shaaban (Hammarby IF), Johan Wiland (Elfsborg IF);

Obrońcy
Olof Mellberg (Aston Villa Birmingham), Petter Hansson (Stade Rennes), Mikael Nilsson (Panathinaikos Ateny), Niclas Alexandersson (IFK Goeteborg), Andreas Granqvist (Helsingborgs IF), Daniel Majstorovic (FC Basel), Fredrik Stoor (Rosenborg Trondheim), Mikael Dorsin (CFR Cluj);

Pomocnicy
Tobias Linderoth (Galatasaray Stambuł), Daniel Andersson (Malmoe FF), Anders Svensson (Elfsborg IF), Kim Kaellstroem (Olympique Lyon), Christian Wilhelmsson (Deportivo La Coruna), Fredrik Ljungberg (West Ham United), Sebastian Larsson (Birmingham City);

Napastnicy
Zlatan Ibrahimovic (Inter Mediolan), Johan Elmander (Toulouse FC), Marcus Allbaack (FC Kopenhaga), Markus Rosenberg (Werder Brema), Henrik Larsson (Helsingborgs IF).

Ile prawdy w tym ze Larsson wraca do rep - nie wiadomo - cytat z onetu : tu zrodlo :

http://sport.onet.pl/0,1264200,1748273,wiadomosc.html

onet o wielu rzeczach pisal - nie wszystko sie sprawdzalo...ale ta informacja jest calkiem ciekawa :)
mantra
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez Martinho Wt 13.05.2008 22:19

Moofasa napisał(a):Turcy mogą być czarnym koniem turnieju bo skład mają przyzwoity, a zawodnicy grający w silnych ligach europejskich będą z pewnością dowodzić zespołem.

Turcja ma taki ciekawy sklad ze chyba nic z tego nie wyjdzie... Jakos nie moge sobie tego wyobrazic. A czarnym koniem dla mnie moga byc Szwajcarzy i znow Grecy szczegolnie ci pierwsi.
Obrazek
Martinho
Internetowy napinacz

Postprzez internista1908 Śr 14.05.2008 9:08

Ile prawdy w tym ze Larsson wraca do rep - nie wiadomo - cytat z onetu : tu zrodlo :

http://sport.onet.pl/0,1264200,1748273,wiadomosc.html

onet o wielu rzeczach pisal - nie wszystko sie sprawdzalo...ale ta informacja jest calkiem ciekawa Smile

na uefa.com jest ta sama informacja, wiec to prawda
pojedzie by wchodzic pewnie na koncowki jak nie bedzie szlo, bo nie hcce mi sie wierzyc , by 36 letni napastnik wytrzymal trudy turnieju
internista1908
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez golota35 Śr 14.05.2008 12:08

Witam, mam do sprzedania jeden bilet na mecz Polska - Austria kat.2, bilet opłacony, kontakt pod adresem b35@vp.pl lub gg:8558623 . Jestem w stanie sprzadać taniej niż można go tak naprawdę kupić, ponieważ zależy mi na szybkiej sprzedaży
golota35
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez Vianuch Śr 14.05.2008 17:15

Jest już ogłoszony skład Hiszpanów na EURO?

Nie sądze, żeby Polsat robił jakieś jaja z kodowaniem meczów. Po prostu jest im to nie na ręke. Dostaną duży hajs za reklamy, a nie za pieniądze telewidzów. Poza tym - telewizja kodowana=mniej kasy z reklam, a zdecydowanie więcej pieniędzy dostaje się za reklamy.
"Bóg jest Francuzem. Bóg to Zinedine Zidane"
Vianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez RealFan Śr 14.05.2008 17:28

Jest już ogłoszony skład Hiszpanów na EURO?

Nie.
RealFan
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez rdz Śr 14.05.2008 18:45

Vianuch napisał(a):Poza tym - telewizja kodowana=mniej kasy z reklam, a zdecydowanie więcej pieniędzy dostaje się za reklamy.

Pff, to może jeszcze C+ sie odkoduje, i puści wszystkei ligi publicznie, żeby wiecej kasy z reklam zgarnąć ? :P
Obrazek
rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Jarzinho Śr 14.05.2008 19:26

Przeciez Polsat jasno dał do zrozumienia - mecz otwarcia, mecze Polakow, polfinaly i mecze o medale beda na towartym kanale i nie ma powodow, zeby im nie wierzyć.

Obrazek

Prezentuja sie nieźle, zobaczymy czy bedzie ciekawe studio, dobrze, że Wdowczyka nie ma, bo obnizal poziom Polsatu.

Ogolnie to fajnie by było gdyby ktos pootwierał tematy dla poszczegolnych gryp. Jak kazdy bedzie tutaj wklejał kadry zrobi sie burdel. Oczywiscie nikogo nie zmuszam. :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka na świecie