Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

gilardino napisał(a):cloner napisał(a):A Polonia dalej wygrywa. Ale co tam, pewnie większość nadal będzie twierdzić, że zespół sie nie nadaje do ekstraklasy i jest głównym kandydatem do spadku
Może i wygrywają ale to zespół który zawsze będzie grał o utrzymanie ew. środek tabeli z takim stadionem,piłkarzami i budżetem. Druga Odra Wodzisław tylko kibice nieco lepsi
cloner napisał(a):gilardino napisał(a):Teraz jeszcze się utrzymacie
Brzmi nieźle.
A tak poważnie, to jesteśmy po 6. kolejkach wiceliderem, trochę szacunkuW niedzielę wielki HIT się zapowiada, lider podejmuje wicelidera, co ciekawe mecz w Sosnowcu. Dla obydwu drużyn będzie to mecz raczej na wyjeździe, ja liczę na zwycięstwo. Wisła nic wielkiego nie gra, więc 3 punkty pojadą do Bytomia

Fishbone napisał(a):Polonia ciężko będzie miała, śmiem twierdzić, że Wisła ich z 4:0 pokona. Jeżeli Polonia ten mecz wygra lub zremisuje, no to kolejny raz zwrócę honor i czapa z głów

cloner napisał(a):Fishbone napisał(a):Polonia ciężko będzie miała, śmiem twierdzić, że Wisła ich z 4:0 pokona. Jeżeli Polonia ten mecz wygra lub zremisuje, no to kolejny raz zwrócę honor i czapa z głów
Niewiele brakowało i dowieźlibyśmy 3 pkt do końca.
Dziś mecz z Areczką, oczywiście zwycięstwo i mamy 3 miejsce w tabeli. Jest dobrze

Fishbone napisał(a):na puchary się nadajecie

czeher napisał(a):Odwazne stwierdzenia tym bardziej =, iz zadna z polskich druzyn nie nadaje sie w stuprocentacj na puchary....
Właśnie dlatego Martinho kiedyś stwierdził że mistrz Polski regularnie gra w LM...
To już taka tradycja, że nie pozwalamy rywalom na harce w naszym polu karnym.
Nie, choć była oferta za 7 mln euro. Potrzebujemy Lewandowskiego, bo gramy o mistrzostwo. Wiedziałem, że Robert i Semir Stilić będą teraz grać słabiej.

Zreszta Rutkowski stwierdził, ze najbardziej jest roczarowany własnie Grzegorzem i raczej wszyscy sie z tym zgodza.
Dla mnie Zielinski ani nie ma warsztatu ani charyzmy w szatni

Wilmore napisał(a):To tylko pokazuje, jak daleko jest od sportowego pionu klubu - Kasprzik jest bowiem po prostu przeciętnym bramkarzem, w sytuacji, gdy obrona pozwala rywalom na wiele, to on się gubi. To facet ze świetnym charakterem, ale pewnego poziomu sportowego niestety nie przeskoczy chyba. Miał formę znakomitą, ale na dłuższą metę do bramkarz na środek tabeli.
Wilmore napisał(a):Nie byłem w szatni u Zielińskiego, ale nasłuchałem się wielu pochwał na temat jego warsztatu, ten sezon w Lechu ma grubo poniżej tego, czego się po nim spodziewałem, ale skądś ta wiara Rutkowskiego w niego się wzięła, zresztą nie u niego jednego.

piwus napisał(a): Nie widzę wielkiej różnicy między Lechem z zeszłego sezonu (wiosna), z wyjątkiem paru meczów, do Lecha obecnego.

MENDEZ napisał(a):Co więcej Lech w zeszłym sezonie nie przegrał od meczu wyjazdowego z Ruchem w rundzie jesiennej
MENDEZ napisał(a):Nie potrafi utrzymać się przy piłce, nie potrafi zagrać dobrze nawet 1 połowy! Tylko 10-30 minut! Co więcej... brak sensownego rozegrania piłki. Brak szybkich zagrań z klepki, wymiany szybkich 2-3-4 podań. Wcześniej Lech unikał dalekich podać z obrony do napastników. Teraz robi to nagminnie zniżając się do poziomu Odry Wodzisław (bez obrazy). Teraz grają padline taką, że wystarczy, że zespół przeciwnika zagra bardziej odważnie a nasi już mają posrane w gaciach i nie wiedzą co zrobić z piłką.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość