Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Fishbone napisał(a):Fajne zwycięstwo 3:1 w ładnym stylu. Pierwsza połowa, to kopanina, ale dobrze zrobiła bramka wyrównująca na 1:1 dla nas, bo piłkarze zaraz ruszyli do ataku. W tabeli nadal wygląda to fatalnie, ale grunt, że 3 punkty. Mam nadzieję, że w Stróżach co najmniej remis wywieziemy.

A tak na poważnie, to trzeba być realistą i czekać na rozwój wydarzeń przez kolejne kilka kolejek i ocenić, to to tylko przebłysk, czy kolejny sezon będzie jakimś zwiastunem.

Boromir napisał(a):Mieliście podobno dużo szczęścia, bo Polkowice zdobyło gola na 2:0, wg kibiców prawidłowego, wg sędziego był spalony. Masz może jakieś wideo z tą sytuacją?

Dr.Football1 napisał(a):Wasze miejsce jest w Ekstraklasie !

czeher napisał(a):Dr.Football1 napisał(a):Wasze miejsce jest w Ekstraklasie !
ale z czym do ludzi? Jak dla mnie to Gieksa jeszcze dlugo bedzie zimowac w 1lidze. Miala byc Ekstraklasa albo smierc... no coz jest smierc. W sumie nie jestem teraz na biezaco odnosnie tego co dzieje sie w klubie ale raczej ta sama kaszana.
W przyszlym sezonie rowniez bedzie ciezko o awans, bardziej nalezy liczyc na Arke, Zawisze, Cracovia - budowana na nowo + ich kasa, Warta, w razie spadku Lechia, Piast/Termalica/Pogon

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość